Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС

Премиерът е приел оставката на Валери Симеонов
Обновена: 17 ное 2018 07:57 | 16 ное 2018 20:35,
160
Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е приел оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата


По-рано тази вечер Валери Симеонов подаде оставката си като вицепремиер. Това се случи след седмици на протести, предизвикани от изказването му, с което той нарече протестиращите майки "кресливи жени с уж болни деца".

Вицепремиерът депозира днес оставката си, подчертавайки че това е лично негово решение и е свързано с нежеланието му да става повод за напрежение в управлението, посочиха от правителствената информационна служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т.нар. патриоти са едно от най-уродливите явления в българската политика.Патриотизмът трябва да е естествено състояние на всеки един българин.Патриотарите превърнаха патриотизма в професия, от която да преживяват и забогатяват.Погледнете агент Иван Каракочан - от патриотизъм така се е наклал, че скоро ще прилича на Дебелян с размер на дрехите XXXXXL!А затова, че крепят некадърника Борисов е естествено продължени ена тяхната уродливост!
61
9
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН/за Гого/ преди 5 години
МОГАТ ...АМА ТРЯБВА ДА ГО ДОКАЖАТ НА ИЗБОРИ , КАТО ГЕРБ!!!А , ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ !!!!ВЪПРОСА Е ИЗЧЕРПАН!ОТ УЛИЦАТА --НЕ СЕ УПРАВЛЯВА !!!/...малко сте -нали ви гледаме.../
60
2
 
9
 
! Отговори
друг преди 5 години
Хора ,който на какъв пост да назначи Боко- същият този човек веднага си подписва оставката без дата.Това е възможност за вожда винаги да блесне когато реши, налагайки уж волята си.Всъщност Боко е не лош човек,Но онзи обязан ЦЦ- в Ам гъл..по-дъл иму влияе лошо, та той го подучва и слухти срещи ББ.Нищо чудно да е натрупал мн компромати и Боко е в партер.Та за днешната оставка,ББ я разписа-дни преди да ходи при президента и при Слави.Сега ще казва е горивата паднаха, Симеонов смених...
59
2
 
9
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 5 години
Бойко да падне, както аз!
58
2
 
18
 
! Отговори
гого преди 5 години
хаха герберските кучета подкараха старата песен за страшнитв комунисти и герберската незаменимост. Споко има и други които могат да управляват вместо вас, стига сте изкарвали всички които са срещу вас че са червени...ясно е че от сега заделяте *** за бъдещи протести да сваляте власт
57
0
 
11
 
! Отговори
до67 преди 5 години
само наивници като теб си мислят че резерва не е изпапкан вечв
56
1
 
17
 
! Отговори
до Eve1 преди 5 години
Ти даваш ли си сметка, колко по-лоши хора от Валери има в парламента. Просто те са изпечени мошеници и никога няма да кажат необмислена фраза.
55
24
 
9
 
! Отговори
Не съм ГЕРБер преди 5 години
Но ако се стигне до предсрочни избори, на инат ще гласувам за ГЕРБ.Корна дебеля при СДС, сега иска да изяде и резерва, натрупан при управлениетона ГЕРБ.ДА НЕ ГО ДОПУСКАМЕ! Докопат ли комунисти власт, докарват народа до просешка тояга. Това се случва навсякъде по света.
54
16
 
8
 
! Отговори
Animaux преди 5 години
БСП идва , нова банкова и ипотечна криза безработица и после какво ще стане ? Парите и бизнеса обичат спокойствието и тишината в държавите където искат да инвестират . А тук няма спокойствие .
53
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех хора,изпуснахте духa от бутилката,утре кьораво и сакато ще ви иска оставката!На много хайдуци настъпихте килимчето!Те у нас са бая хора,отбраняват се!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПАК я искаме.Пък божа работа.Отгоре като го гледат Боко на какво прилича, може и да ни я оставят за по-дълго.
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да вдигнат МРЗ и пенсии като за крадене няма да остане.
50
8
 
6
 
! Отговори
img456123 преди 5 години
аве *** скапани, пак ли искате властта? за колко време я искате, колкото предния път или по-малко?
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземат да вдигнат МРЗ и пенсиите, вместо да гърмят бушони.
48
12
 
10
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Ако има господ ,скоро този трябва да е в инвалидна количка.
47
9
 
27
 
! Отговори
маверик преди 5 години
Ура ред е на Бойко
46
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерес на истината Симеонов е невъзпитан и брутален. Но истинският виновник за хала ни вече трети мандат е Борисов. И той много добре си го знае. И знае, че ако изпусне властта, трябва да дава отчет за всичките си безобразия. А те хич не са малко.
45
8
 
28
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Винету, оставка и съд за цялата ненаситна Шайка. ОСТАВКА!!!
44
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се е захапал с Чайките е овиснал :))) Рано или късно му бият шута. Довиждане нескопосан "патриот"
43
7
 
33
 
! Отговори
гого преди 5 години
народа скочи по протести не заради Валерката, жестоко му бъркат в джоба и го правят на мал.оумни, финансивото министърче и оназ наглата Мента Стоянова те бъркат лай.ата, Гражданска, горива , данъци за псевдо екология . Тези двамата ще вземат главата на ББ