Шумните битки на радетеля за тишина: Какво свърши Валери Симеонов?

От самия му избор за вицепремиер той беше яростно критикуван
19 ное 2018 09:00,
115

Подалият оставка като вицепремиер Валери Симеонов стана едно от най-спорните назначения в настоящия кабинет на премиера Бойко Борисов.

От избора му досега беше яростно критикуван, а самият той не пропускаше да влезе в конфликт с всички.

Острият език преследваше Валери Симеонов от първия му ден като вицепремиер. Веднага след избирането му опозицията започна с атаките и припомни старо изказване на Симеонов от 2014 година.

Още по темата

Не пропуснаха да му напомнят и опита му да не допусне български турци да гласуват у нас, а по-късно оградата го границата с Турция, която трябва да спира бежанския поток го вкара в нов обяснителен режим.

Най-шумната битка на Симеонов несъмнено се оказа... шумът от дискотеките по морето. Тези акции вдигнаха градуса на напрежение между него и министъра на туризма Никола Ангелкова.

Но това далеч не беше най-тежкият сблъсък на Симеонов в кабинета. Той обвини премиера, че управлява еднолично заради решението му да смени трима министри след катастрофата край Своге.

Симеонов вероятно ще се върне в парламента, а оттам ще си тръгне Миглена Александрова от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
12
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Какво свърши, ли? Навлече си гнева на цяла една нация! На толкова нагли същества мястото им не е в политиката, не може да си вице-премиер, и да не си даваш сметка, че трябва да внимаваш какво дрънкаш! Т.е. освен, че е нагъл е и глупав! Следователно аз не виждам мястото му в парламента, под каквато и да е форма.
55
2
 
15
 
! Отговори
До ДО до Димо Падалс преди 5 години
Направи моногоплюваната ограда която върши работа, ако се абстрахираш от обвиненията на една крадла.Хората от морето казват че, РЕАЛНО е спрял на 80% шума от дискотеките.Направи така че, да се прокара законът за втория лифт на банско, който е МНОГО важен, не само за Банско но и за цялата икономика.Намали потока професионално гласуващи турци които не говорят български и не дават пукната пара за тебе.ОПИТА се да изтръска ТЕЛК списъците от хилядите фалшиви "болни" но го спряха...
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите-заслужавате да живеете в тази ***.
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E toja ako se varne v nc schte e bes dostoinstvo no ti v nc mn sa takiva kak besche dumata *** ko konkasa *** li
52
3
 
12
 
! Отговори
Приятелки огън от преди 5 години
СидеровВсеки е пострадал от неговите " приятелски" огньове към съдружници.В случая той се разграничава от партньорите си с цел постигане на евродепутатско място., но ядец. Никой няма да гласува за Пудела , както и за Тиквата вече.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не патриотите,а герберите са некадърници и ни управлява страхливец,това ни е проблема.Трябва да застанат зад българските интереси и граждани,чуждите интереси не ни интересуват,те дори понякога пречат на българските интереси.Не ни интересуват разходките му по чужбина или чужди посолства,а да направи минималната пенсия 500 лева и заплата минимална 1500 лева,за да може след удръжките да взимат 1000 лева чисто хората и да не бягат в чужбина,а също и спокойна обстановка в страната.
50
4
 
10
 
! Отговори
ДО до Димо Падалски преди 5 години
... Искам с точност да ми кажеш какво точно е свършил Валери Симеонов , че нещо НЕ се сещам ?!?! ... И искам с точност да ми кажеш КАКВО ТОЧНО СА СВЪРШИЛИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПОЛИТИЦИ ЗА НАС , ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ , за тия 28 години "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ?!?! ... Свършили са - да ! ... Ама за собствения си джоб !!! ... Нали ти си много ... "Умен" ... ИСКАМ ТОЧНО И КОРЕКТНО ДА МИ ИЗБРОИШ СВЪРШЕНОТО ОТ СИМЕОНОВ И КОЛЕГИТЕ МУ ДО МОМЕНТА ЗА НАС !!! .... ?!?! ... ЧАКАМ ?!?! ........
49
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов действаше напълно правилно във всичко,до в момента в който засегна майките,без да се замисля,че не само мур.гавите,но и българите чакат на помощи и като засегне едни,засяга и другите,защото пред закона всички са равни.Сега му.ргавите искат да заемат мястото на патриотите и в това е цялата тази патаклама.Ако така ще се чувствате по-добре,заменете патриотите с мур.гавите и с още по-голяма мафия.
48
5
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Най-хубавата и важна работа която Симеонов е свършил е че си е подал оставката.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно нещо е ясно, проблемите на майките с болни деца са много сериозни и няма да свършат с оставката на един министър и дори на цялия министерски съвет. Падането на правителството или нови избори биха само навредили на болните деца и техните родители. Единственият път е преговори и спешни законови промени които гарантират достоен живот на родителите и тяхните болни деца.
46
4
 
10
 
! Отговори
рубли дрънкат преди 5 години
Свърши това, за което му беше платено. Да заповяда следващия... който и да е?
45
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега в МС са само кремълофили и ще настане бой кой да се подмаже най-добре
44
3
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Тишина, тишина. Само тя ще остане слееед теееб ;))
43
2
 
7
 
! Отговори
До Димо Падалски преди 5 години
С други думи, не е важно че, те работят, важното е да те работят със стил, ИНТЕЛИГЕНТНО! Ако може да е ПРЕМЕРЕНО че да не клекнеш много бързо.Не го гледай какво върши - слушай го какво ти говори и как го казва - ИНТЕЛИГЕНТНО ли звучи... ако е кратък и ясен - не е ИНТЕЛИГЕНТЕН, не става!
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провалил се министър = добър депотат????????Едва ли!!!Хахахаха
41
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
До СТРАНДЖАТАУ Валери няма...далавери.У Каракачана,също...няма.Сидеров е най...юнак.За това с Бокича е...аратлак.Ако няма...рима,удари ***.
40
5
 
18
 
! Отговори
Димо Падалски 3 преди 5 години
И една препоръка към протестиращите ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ из цялата страна - НЕ СПИРАЙТЕ С НАПЪЛНО СПРАВЕДЛИВИТЕ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ И ИСКАНИЯ , само заради оставката на Симеонов !!! ... ГЛАВНОТО И НАЙ - ВАЖНОТО Е ПОСТИГАНЕ НА МИГНОВЕНО ВДИГАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ НИ ... И то НЕ с 10 или 15 лева , както ни "хвърлят прах в очите" ... ИСКАМ ЕДИН ОТ ТИЯ ОЯДЕНИ *** ВЪВ ВЛАСТТА , ВЗИМАЩИ ПО 6 БОНА ЗАПЛАТА ПЛЮС БОНУСИ БЕЗ ДОРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА ДА КАРАТ С 500 ЛЕВА НА МЕСЕЦ !!! ...
39
3
 
10
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Най-шумната битка на Симеонов несъмнено се оказа... шумът от дискотеките по морето -НАЙ-ГОЛЯМАТА "РАБОТА" СВЪРШЕНА ОТ ДАЛАВЕРКАТА СИМЕОНОВ СЕ ОКАЗВА НАКРАЯ МЕДИЙНАТА ШУМОТЕВИЦА КОЯТО СЕ ВДИГА.......ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов,псевдопатриот такъв,беги си по Бс,че беше срам и позор за нацията,както и цялата управляваща клика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
4
 
12
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Симеонов малко бие на "ПАТРИОТ НА МАСА" и на Мутра от 90-те ... Без много мозък ... само празни , обаче ВИСОКОПАРНИ ПРИКАЗКИ !!! В Парламента , и самото Правителство това обаче НЕ важи само за неговата особа ! ... Минимум половината "Депутати" са от същата "класа" , като Валерката ... Нискоинтелигентни ... главно говорещи ВИСОКОПАРНИ , НО ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ ДУМИ !!! ... И , разбира се , гледащи единствено и само - СОБСТВЕНАТА СИ "ДАЛАВЕРА" и "ИГРА" ......