Каракачанов сваля синята (помирителна) каска: Писна ми!

Вицепремиерът обяви състоянието на малката коалиция като хлабаво
80
Каракачанов сваля синята (помирителна) каска: Писна ми!
Снимка: Facebook

Състоянието на коалиция "Обединени патриоти"(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво, обяви в Русе вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

Още по темата

"Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено", каза той цитиран от БТА.

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО - чрез законодателни инициативи.

"Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази", подчерта вицепремиерът.

По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов коментира още, че към момента не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и евентуална алтернатива на управлението.

"Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори", каза лидерът на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха значи синьото цукало което шкембе войвода всяка вечер зарежда със съдържанието на шкембето си докато чете как да стана богат на Тръмп в тоалетната и слуша на уокмен песента на Азис дай ми го дай и си представя как му дават рушвет, се е напълнило повечко и тоя път не му е харесало като си го е сложил на главата.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От идио-ти управници
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на нас ни писна!!! От *** управници. Под тяхното "компетентно" управление държавата потъва, а народът мизерства. Те са срам за нацията.
58
1
 
14
 
! Отговори
Любо преди 5 години
Явете се и трите партии...тъкмо да ви отсвирят наведнъж... Шматароци
57
1
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"да покажат, че може да се работи по нов начин"? Само че този уж нов начин доста прилича на новия начин, по който управляваха пишман-реформаторите: все с постоянни вътрешни конфликти. Да не говорим пък за проблемите, който създаваха с опитите си за реформи.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Artist ot narodniya teatir sis sinya kaska na byal Kon
55
4
 
10
 
! Отговори
Вангу преди 5 години
Подготвя си почвата за коалиция с дпс+бсп....ей тези псевдопатриоти излязоха големи гейши.ама и 300 хиляди къде им гласуваха добре ги хакнаха ....изодзадзе.
54
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бкп И дпс са алтернативата по-добре да няма избори ТЕ СА БАТЕ,ТЕ СА ДРУГИ НЕМА.Но за да управлява Корнела не е достатъчен Мустафата,трябва трети а дори четвърти,според някакво днешно пишман изследване според мен де,защото резултатите са поразителни Корнела ще спечели под 16% от всички и 24,9% от гласувалите!Борисов да каже тогава макари и пак победител пак според тая невероятна "аНкета"ЕТО УПРАВЛЯВАЙТЕ,а да видим Корнела с Ристьо "десния"Болен и Мустафата!Нека се види ИСТИНСКОТО ИМ ЛИЦЕ!
53
3
 
20
 
! Отговори
Petrov преди 5 години
И с каска и без каска прилича на олиго***рен.
52
0
 
18
 
! Отговори
Shameless преди 5 години
Този се наяде и вече му писна. Продаде някой и друг паспорт, сделката с самолетите и вече не му се занимава. Дали ще се явите заедно или по отделно е все тая. Заблудени да гласуват за вас няма вече. Евродепутат няма и един да имате. Напразно се дърлят джамбаза и болния за кокала.
51
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей шкембо , на хората им писна от теб и Собственика на ГЕРБ !!!!!!!!!
50
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоа сайт зарежда половин минута докато зареди страница , иде ви края за Фалит
49
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайта ви да се провери от ДАНС за кражба на готови статии от интернет , иначе ще стои празен
48
4
 
30
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя за нищо по голямо от бака с боб чорба не може да отговаря
47
4
 
10
 
! Отговори
1991 nis преди 5 години
Na koito mu e pisnalo, da si podava ostavkata....v parvoaprilskia darjaven bg vestnik....
46
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уважаеми народи уважаеми съграждани Каква е разликата между два Chan човек между човек който има брак и между човекът който е разведен точкасега ще ви кажа каква е разликата ноя Запомнете завинаги този който е брачен ви е оставил бели жена без жена
45
4
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
За 10 години управление ГЕРБ върнаха народа в каменната ера.Вече всички се отопляваме на въглища и дърва.Телевизиите тръбят, че въздуха е мръсен.А, по време на комунизма отоплението с въглища беше почти забравено.Всички се отоплявахме на ток - евтино по онова време и чисто.Ама, АЕЦ Козлодуй работеше с пълна сила ....Тези национални предатели унищожиха държавата и народа ни.Факт !Шкембе войвода, Болен и Винкела опорочиха и орезилиха идеята за национализъм.Следващ парламент - през крив ..
44
10
 
8
 
! Отговори
Син Воин преди 5 години
В интерес на истината само ВМРО в тази жалка коалиция имат някаква доза достойнство и умове в пратията, другите две партийки са пълен леш.ВМРО имаше голям потенциал, ако начело й беше застанал Джамбазки или Костадин Костадинов, но и те си пропиляха спатиите за сметка на бивши комунисти и доносници като Красимира.А хора като Костадин Костадинов никога няма да бъдат допуснати в парламента.Тия *** направиха така, че родолюбците да нямат никакво представителство в парламента следващите 100 годин
43
2
 
24
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Усети че вече и неговото семейство няма да гласува за него :)
42
7
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Каракачанов трябва да капарира една ескадрила американски изтребители, защото след агресията на Русия в керченския проток, може и да не останат свободни бройки!!!Агент Найл Лоугън!ЦРУ!!!