Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов

Положително за България е да има завършен мандат но в името на ясни приоритети
Обновена: 4 дек 2018 09:51 | 4 дек 2018 07:00, Елка Василева
209
Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов
Симеон Сакскобургготски. Снимка: архив, Булфото

Да има правителство на малцинството и Бойко Борисов да не подава оставка, а да завърши мандата си. Това предложи Симеон Сакскобургготски в интервю за "24 часа".

Той обясни, че е положително за България да има завършен мандат, дори с подкрепа от различни политически сили, но в името на ясни приоритети.

Не е необходимо свалянето на правителството, защото много често то не води до някакви специални промени, смята Царя. А със завършването на мандата щяло да има приемственост и перспектива за по-трайни инвестиции.

Вариантът с правителство на малцинството не води непременно до задкулисие, категоричен е Симеон.

Той обясни, че ГЕРБ може да договори подкрепа за ключови теми, за “червената линия”, за които правителството да знае, че има гръб в парламента.

Преди време за подобен вариант заговори и ДПС като изход от кризата на ГЕРБ с коалиционните им партньори от “Обединени патриоти”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
24
 
! Отговори
extremist преди 5 години
По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов - ГЛЕЙ СЯ сакскобургин : ТИ НА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ МЕ УЧИШ/И ИЗОБЩО ЩЕ УЧИШ КОЙТО И ДА Е , КОГА СЕ НАПРЕГНЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ АРИСТОТЕЛ И ВЗЕМЕШ С НЕЩО ДА ДОКАЖЕШ ЧЕ ДЪРЖИШ НА БЪЛГАРИЯ!ПЪРВОТО ВЕРОЯТНО НЯМА ДА СТАНЕ ЧЕ ОТ МОНТЕ КАРЛО НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ, А ВТОРОТО ИМА ШАНС ДА СЕ СЛУЧИ ПО-МАЛКО И ОТ ПЪРВОТО.ПРЕДСТАВИ СИ КАК ТАЯ ПЛЕШИВА ТИКВА, НИ ДАВА АКЪЛ ДА ДЪРЖИМ ДРУГА КРАДЛИВА ТИКВА, ЩОТО ВИЖДАШ ЛИ НЯМАЛО КОЙ....
139
2
 
29
 
! Отговори
Oleee преди 5 години
Деде, стой си по казината и не давай акъл! Особено, когато никой не ти го иска.
138
4
 
28
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Царя: - АБЕ ВИЕ НЕЩО МАЙ НЕ СХВАЩАТЕ:"ЦАР" ТУК НЯМА ОТ ВРЕМЕТО НА ИВАН ШИШМАН! СЛЕД 1887 НЕ СА ЦАРЕ, А П*ОЗО*Р ЗА ТИТЛАТА И ПРОВАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТОЯ САМО ЗАТВЪРЖДАВА ТРАДИЦИЯТА
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още по-добре кабинетът да е малцинство и народът да не храни толкова много пaрaзити.
136
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияницата и голтака Фердинанд е най-голямото зло случвало се някога на България,доведе страната до катастрофа и загуби маса български земи с българско население!Борис 3 не е бил лош цар,но някой от запад го уби.Симеон е един алчен прахосник и нищо повече,но най-вече са виновни тези,които използваха некомпентността му относно България и българските проблеми и се наядоха заедно с него и покрай него,ограбвайки България.
135
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Упссс,грешка,исках да кажа,че "Борис 3" не е бил лош цар.
134
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПияницата и голтака Фердинад е най-голямото зло случвало се някога на България,доведе страната до катастрофа и загуби маса български земи с българско население!Борис 1 не е бил лош цар,но някой от запад го уби.Симеон е един алчен прахосник и нищо повече,но най-вече са виновни тези,които използваха некомпентността му относно България и българските проблеми и се наядоха заедно с него и покрай него,ограбвайки България.
133
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Огромен респект към Цар Фердинанд и Цар БОрис, но този *** просто ме отвръщава!Цял живот е бил в инкубатора на КГБ и когато му дойде времето беше пратен за да си заработи вересиите!ПОЗОР!!!!
132
4
 
39
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Този е един обикновен използвач, нагаждач и блюдолизец. И това ми било............ ЦАРЯТ!Народът гладува, на последно място сме по всички показатели в ЕС, благодарение и на 10 годишното управление на Тиквата и той ми твърди, че е по-добре да е така, отколкото да има ПРОМЯНА!
131
5
 
34
 
! Отговори
Биби преди 5 години
Абе тоя нали си взе горите, някое и друго именийце? Май, че съди и държавата? Оправи ни за 800 дни! На всичкото отгоре и акъл дава. Айде мерси! Айде нема нужда!
130
8
 
24
 
! Отговори
Радикално преди 5 години
Нито оставка, нито трибунал, гилотина за всичките *** от царчето до телоохранителя му
129
2
 
33
 
! Отговори
Царя си пази пъдаря преди 5 години
Един дол дренки, царя си пази пъдаря. За това не излезе цар от този ***!
128
3
 
30
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Абе дедо, оти не си одиш у Мадрид, стига си ни помагал и оправял. Взе каквот можа и аде чау !
127
6
 
14
 
! Отговори
елка василева преди 5 години
До Кръстьо Перушкииди да танцуваш кючек с Искрето Фидосово , Н Висока крадливост Симеончо на Бориса да ви свири на гайда
126
6
 
31
 
! Отговори
БИНГО преди 5 години
Не давай много акъл а си залагай на черно или червено на коне или там какъвто хазарт те влече - заредихме ти сметката до горе!
125
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крадлив дедо лобира за ДПС.Която партия се събере с ДПС в коалиция-умира,така крадливия дедо иска да затрие и ГЕРБ както направи с НСДВ.За него е важно само да извлече лични ползи по всички възможни комарджийски начини.За България и българите му е все едно защото той не е българин.
124
6
 
31
 
! Отговори
Мизерията преди 5 години
Този изперкал и алчен дъ.так май иска пак да ни оправи
123
6
 
12
 
! Отговори
До 115 преди 5 години
Много си заблуден. Симеон го докара Костов. Кобурга искаше да е президент, но Костов за да запази П. Стоянов нареди на мнозинството от СДС, да гласуват, че който не е живял последните 5г.в в България, няма право да се кандидатира за президент. Впоследствие Симеон направя партия, а Стоянов загуби изборите срещу Първанов. Това са фактите
122
39
 
6
 
! Отговори
Кръстьо Перушки преди 5 години
Шепа комунисти плюват по Негово Величество но народа е с него! Българският народ настоява незабавно да бъдат върнати дворците и Рила на Цар Симеон II !!!
121
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мачкай Бойко комунистите,явно приритват от желание за власт и грабежи