Борисов до Станишев: Давате поводи за гордост на България!

Поздрави го за преизбирането като лидер на ПЕС
8 дек 2018 13:48, Елка Василева
124
Борисов до Станишев: Давате поводи за гордост на България!
Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Радостен съм, че българин е председател на второто най-голяма политическо семейство в Европа. Продължавайте да давате поводи за гордост на България".

Това написа премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в поздравително писмо до Сергей Станишев след преизбирането му за трети мандат като председател на ПЕС на конгреса в Лисабон късно в петък.

Още по темата

Станишев отново е лидер с внушително мнозинство от гласовете на 83,9% от делегатите и така ще постави рекорд начело на европейските социалисти.

„Пожелавам ви здраве и успех в третия ви последователен мандат като председател на ПЕС“, написа Борисов.

"Избирайки ви за трети пореден път за свой лидер, социалистите в Европа ясно показаха каква е оценката им за свършената от вас работа. Твърдо вярвам, че демокрацията е най-голямото благо на съвременното ни общество, а неделима част от демократичния процес е опозицията. Вашата роля на колектив към властимащите носи големи отговорности и аз съм уверен, че вашият безценен опит ще бъде истински компас за всички европейски социалисти", написа още премиерът до Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Борисов като Станишев. Получил е инструкций от Москва какво да говори !
53
4
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
На всякъде в плод и зеленчук са пуснали мандарини.
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ти да видиш... - нема да напише Корнелка - ама Бати Боко ще и напише да и благодари за подкрепата - нали са ортаци, поддържат се - само да не спре краденето и да не вземе някой да им поиска сметка....
51
6
 
13
 
! Отговори
некой преди 5 години
Все повече ми се затвърждава убеждението че тези са в един отбор - само с различни 'фанелки'! И нямам предвид дали ББ е 'опитал' както се кани в онзи запис или с кмета на Симитли - а за това че държавата се тресе от разкрития за корупция и конфликт на интерес - а "опозицията" - Корни си бърка в носа и се чуди как да ги заобиколи 'повдига' разни махленски проблеми - само и само де не докосне истински вонящите - и добре документирани случаи, но да се прави на 'опозиция'! Е как да не са заедно?
50
4
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До КАК? 78 Ами човека е от комунистически сой.Свикнал е .
49
5
 
7
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Кога ли Корделка ще напише такова поздравление за Борисов за четвъртия му мандат ?
48
8
 
19
 
! Отговори
счетоводител преди 5 години
Щом Бойко го хвали, значи че Станишев работи против интересите на България и българския народ. За мен това е неоспорима истина. Аз пък мога да кажа, че видя ли го в каквато и да е листа на БСП никога на никакви избори няма да гласувам за БСП.
47
2
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
после да не питате защо ес се разпада по всички шевове (да не се бърка с шефове). ес се разпада, защото енп никога не може, а и не е била алтернатива на пес. в двете "семейства" (разбирай шуробаджанашки образувания) са се загнездили толкова много пребоядисани "комунисти" и техните отрочета, че системата няма как да не се разпадне. както се разпадна всичко, до което те се докоснаха. зная, че думите ми са тежки, но само за онез, които не само разградиха, но и окрадоха и европа.
46
0
 
19
 
! Отговори
КАК? преди 5 години
ЕЙ ТАКА - ЖИВОТ В ЛУКС И БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ.
45
0
 
16
 
! Отговори
Име преди 5 години
не знам защо някои политици вечно се чувстват задължени да говорят от името на България, още повече, че работят усилено срещу нея. другаря бойко дали знае случайно? все пак голямата част от самите български социалисти изобщо не се гордеят с херсонеца - станишев. виж, порошенко сигурно се гордее. та те са братя по панюдеизъм и оръжие едновременно.
44
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям успех на *** от Москва.
43
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев ако се пусне на избори в България няма да го изберат и за общински съветник, но ето че дупедаването се цени много в Европа. Щом Борисов го хвали, може да го вземе и за коалиционен партньор, сбъркана работа...
42
3
 
15
 
! Отговори
БАШ майстора преди 5 години
ехааа станише комфортничко ти стана на запад нали?чудя се защо не правиш кариера на изток при братушките?майче всеки опитал вкуса на запада решава да повтори и потрети престоя си там
41
3
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
такова писмо лично бойко да е написал няма начинстанишев не е в качеството си на представител на страната ни а индивидуална личност която заема пост в общодържавна институция,ако има някакви плюсове за неговата работа те не се лепят в полза на страната ни а лично за него.така че въодушевлението на боко е в извън реална посока,все пак е джентълменско да поздравиш опонент
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже Украйна има нужда от подкрепа ,трябваше да й подарим другаря Станишев!Нямаме нищо против тя да обере лаврите от преизбирането на този лиsyнгер.
39
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледът му е на психопат.По принцип много рядко може да се засече този поглед изразяващ безумие.Този човек ни беше Премиер,даде клетва ,а сега е на обратната страна на монетата.Комуниста държава няма,той е там където има гювеч,за него светиня няма.Ще се кълне и в майка си,само и само да се облажи.За България нищо не е направил,няма да направи и за Европа.Избран е неслучайно,най вече заради погледът,който говори много за личноста.
38
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина не засяга българите. Единият е украинец, другият ром.
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са баджанаци през кмета на Симитли...
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако си мислите че има демокрация в България много се лъжите само комунисти ни управляват до сега!"Що така? Ами в Европа има ли демокрация? Ами във Франция? И там ли няма демокрация, щото комунистите ги управляват?Докато се борим с комунистите, ще изчезнем като нация. Така е в държава, в която свободата е на върха на салама.
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-хаха - кхи кхи хи. А Станишко май забрави стария си антураж приятелчета - меки китки.... като например Азерчо Меликов с червените пр.ашки. Ама нали пък, какво - защото са социалисти, та червеното им е любим цвят. После как иначе едно си е запада, друго е СССР. Да не е луд да иде в съветска панелна комуналка. хххххххахахааа