Рашидов: Българите живеят по-добре, но сме си ревлив народ!

Все хубави неща станаха през 2018 г., сигурен е депутатът от ГЕРБ
Обновена: 18 дек 2018 19:28 | 18 дек 2018 15:00, Анисия Иванова
248

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица "Граф Игнатиев", все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип.

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред Bulgaria ON AIR изминаващата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти - нещо, което в България рядко се прави.

"Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на "Графа". Същите снимаха и ремонта на "Ларгото". Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София", настоя депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

"Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни", категоричен е Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: "Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи".

Извън политическия живот - Рашидов ще открие изложба "Скулптури и акварели" в столичната галерия "Сан Стефано". В залите ще бъдат подредени 40 акварела и 12 скулптури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже този човек явно живее в някоя алтернативна реалност. Пожелавам му да се разходи някъде из Северозападна България и да обясни на живущите там как живеят по-добре да видим, дали ще си тръгне жив оттам ?
58
2
 
15
 
! Отговори
До Гошу преди 5 години
*** ти не си Българин!
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 55В грешка си.Тук се хвърля киселина по лицата на жените,примери много.Да нямаме си джихадисти но си имаме махали и техните шведски обитатели,които убиват,колят и изнасилват,ограбват.Имаме си и *** убиващи собствените си жени.Така,че не знам кое му е по-хубавото на България
56
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя пияндурник да си гледа занаята и да не се изявява като съдник на Българите.
55
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да си голям скулптор ,но не си никакъв демократ ! Просто стана за смях с твоята защита на тази кръвожадна власт омаломощила цял народ ! Що за ненаситни акули сте вий ,дали е демократично на народа да се вдигат заплатите с по 10% на 10 години,на пенсионерите с по 2 % а вашите на всеки 3 месеца и ние сме ревяли ,ако продължаваме да мълчим ще сме най-големите *** на тази земя !
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яшшша ве Вежди!
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55Иди в ромските гета на областните градове. До няколко дена ще влязат в спалнята ти и ще е късмет ако останеш жив с някой лев.
52
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да Рашиде много неща се построиха и се строят-пример твоя имот
51
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както беше писал Радой:Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра...Сякаш за този бивш мин го е писал. Тиквата го купи още преди 10 години. Преди това беше на каишка при Мултигруп, преди това на издръжка на ДС. Ми това е положението
50
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да живее Рашидов по-добре, 100 българи живеят по-зле, но всеки съди по себе си.
49
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сме се плюли, тук поне няма джихадисти и не те замерят с киселина по улиците, като в "цивилизацията". Единственото по-хубаво на Запад, е че имат доста по-високи заплати. И не ми говорете за съдебна система защото оня дето застреля хората в Страсбург е имал 28 присъди, а си щъка спокойно на свобода. Стига сте ми вадили очите с тоя Запад все едно реки от злато текат там. Който иска да живее там - жив и здрав. Аз съм си добре тука, не съм богат, но не се оплаквам, здраве да има.
48
17
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 53Аз примерно :))) Доволен ли си. Само лузъри ли пишете в нета бе? Или пенсионери?
47
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Рашидов, бихте ли бил така любезен да ни покажете КОЙ българин живее по-добре???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Моля........имената в списък...............сигурно ще ви стигнат една-две страници!!!!!!!!!!!!!!!!
46
1
 
19
 
! Отговори
Б преди 5 години
Ех Веждьо, Веждьо, няма ли да спреш да се вживяваш като народен трибун, компетентен по всяка тема. Работи си по професията, където си специалист, излагай се при Болен Сидеровата галерия и си мятай капата. не ти отива да говориш неподготвен. Обичай си Бойчето тихо и скромно и не бъди на всяка манджа мерудия. Твой състудент и почитател в изкуството.
45
8
 
6
 
! Отговори
V преди 5 години
Имам чувството че комунизма никога няма да падне в България .Преди комунизма нямаше министерство на културата и натвиз и имахме Вапцаров ,Вазов и Владимир Димитров майстора ,а сега през комунизма кво имаме ??? НИЩО ,АМА СЪС СУБСИДИИ ОТ НАРОДА ;)Няма никаква разлика между герб бсп и бкп ;) Всичките са едно министерство на културата за което в холивуд не са чували ;)
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е ревлив еталон,както и велик подмазвач.
43
2
 
5
 
! Отговори
нещо повече преди 5 години
никой по света не живее по-добре от българите,къде по света всичко ти пада от небето,не плащаш ток,вода,данъци,пращат ти готови кървави пари от чужбина,не ти се налага да работиш,храната ти е също безплатна,не е чудно,че българите са толкова алчни,самозабравили се,смятат се за богоизбрани,въшливи с пари и имоти,всичко до стотинка крадено,лошото е,че не се вижда видовден,та да си отдъхне човечеството от българския гнет
42
2
 
19
 
! Отговори
КуКлус преди 5 години
Вежди КТБ-то .....Острижи си пожълтелия мустак бе пиянде !
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо г-н "Джовани Мазачо" асоциира българския народ с гражданите на София?
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 41 това че е склуптор не означава че е добър човек има много Българи който изкарват и повече от 3000 евро от изкуство!