Рашидов: Българите живеят по-добре, но сме си ревлив народ!

Все хубави неща станаха през 2018 г., сигурен е депутатът от ГЕРБ
Обновена: 18 дек 2018 19:28 | 18 дек 2018 15:00, Анисия Иванова
248

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица "Граф Игнатиев", все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип.

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред Bulgaria ON AIR изминаващата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти - нещо, което в България рядко се прави.

"Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на "Графа". Същите снимаха и ремонта на "Ларгото". Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София", настоя депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

"Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни", категоричен е Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: "Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи".

Извън политическия живот - Рашидов ще открие изложба "Скулптури и акварели" в столичната галерия "Сан Стефано". В залите ще бъдат подредени 40 акварела и 12 скулптури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
12
 
! Отговори
11 преди 5 години
Ако жиеех по-добре нямаше да се оплакваме!
38
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дядо ставри"най-добре живеехме при бай Тошо"Мад съм и не знам, но що не вдигнеш една революция, щом е било толкова добре тогава?"Селяни вземат власта! Капитализма вън! Край на частната собственост! Всичко за ТКЗС!.... :-D"Интересно щом са били толкова велики, защо са паднлаи от власт?
37
2
 
13
 
! Отговори
Анджък,Гашо преди 5 години
До ГашоДа ходи да си продава скулптурите,защо се занимава с политика?!? Аааа,на това му викат "активна гражданска позиция", тцтцтцтц
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 89-та само источногерманците от бившите соц. страни живееха по- добре от нас, сега всички в евросъюза живеят по- добре от нас. Да не ми обяснява тоя глупости. Некадърни управляващи.
35
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вежди, живей с 300 лева пенсия или 600 лева заплата и тогава ще видим каква песен ще запееш.
34
5
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
5- 10 % много ве !!! Много реват българите .В ЕС няма такова нещо .Като реват много българите наемаш италианци и гърци .Кога ще дойдат италианците да работят в България ??? Заварил министерството с неплатени сметки за парно .Това ако го чуят в ХОЛИВУД нищо няма да разберат ха ха ха Кво министерство ,кво парно , као витиз , къв комунизъм ??? То сега се подслушва повече ;)
33
2
 
18
 
! Отговори
Оф, преди 5 години
тоя като си отвори устата прави по- кофти впечатление.По-добре да не изказва по никакви теми, че остава едно лошо усещане
32
32
 
7
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ей ***, не плюйте по Веждичката ве ей. Той е един от много малкото, които са си изкарали богатството с честен труд, уважавайте това. Една склуптура негова се продава за по 30000 евра на запад. Хубаво хейтите, ама хейтете по тези, които ви обраха парите с общетвени поръчки о далавери
31
4
 
39
 
! Отговори
5 копейки преди 5 години
Лесно му е на мултака да говори. Въобще лесно е като си приятел с всяка власт.
30
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г.ерберастки ***
29
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз същият не рева ли, когато и неговите парички бяха блокирани в КТБ? Говореше, че ще посяга на живота си, но с две цесии спаси вложенията и сега му е лесно да говори."Министърът на културата Вежди Рашидов е спасил авоарите си в КТБ чрез две цесии съответно за 661 122.53 лева и за 991 000 евро."
28
8
 
19
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
най-добре живеехме при бай Тошо
27
2
 
17
 
! Отговори
Абе... преди 5 години
Всичко в името на човека!! Всичко за благото на хората P.SЗнаем името на човека.. БбИ хората. ( Му). Цц,Гор,. Дел
26
1
 
35
 
! Отговори
Иван преди 5 години
На тоя пък кво му стана?! Помня, като го видях преди 1-2г в ресторанта до Лукойл България на Тодор Александров, пурата Cohiba и малкото уиски, което пиеше са равни на минималната песния в България.Мишок.
25
2
 
27
 
! Отговори
hmm преди 5 години
Да разбирам ли, че всички българи трябва да се гордеем с калпавия ремонт на "Графа"? Фандъкова била качествен кмет..дрън, дрън. Въпреки огромният бюджет и "ремонтите": Цариградско се напука, Малинов пропадна, Ларгото е строшено, Дондуков се наводнява и пренарежда нон-стоп, Вапцаров пропадна, Черни връх до мола след дъжд пропадна, всяка шахта е дупка, закриват се готови трамвайни трасета, кое ѝ е качественото тАпоумно пропито чиче? Ти не рева ли след цирка с КТБ? КАк ви търпим не знам!
24
1
 
39
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ преди 5 години
Бюджета на Софийска община е 1.5 МИЛИАРДА . Хайде сега си помисли пак дали Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет или един много качествен крадец!
23
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се живее добре под герберската тирания. Трябва да сте или много пияни, или много прости, за да се залъгвате, че живеете добре.
22
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е Радева и БСП за изказването на Вежди ?
21
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои българи, бе, кои - пенсионерите с по 300лв. пенсия; онези стотици хиляди с месечен доход под 600-800лв.; или другите с доход до 1000-1500лв. на семейство. Не ще да е имал предвид тези "българи", по-скоро останалите 5% като него.
20
1
 
22
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
оставка!