Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите

Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО - повече негативно
Обновена: 6 мар 2019 10:38 | 29 дек 2018 10:46, Александър Попов
114
Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров направи равносметка на изминалата година, като според него влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове - вицепремиерските, е донесло повече негативи, отколкото позитиви.

"През цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане. Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого.

Още по темата
Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред", коментира Сидеров пред партийната си телевизия Алфа, цитиран от Фокус.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: "Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: "Да, така е" и да действаме".

"От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам", допълни Сидеров.

"Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия", коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров,ако иска да направи нещо добро за България,не трябва да се кандидатира на евроизборите.И това,което има тук му е твърде много.Трябва да го оцени.
71
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партийките на симеонов и каракачановне са националистически нито патриотически-- това са псевдонац. и псевдопатр . опортюнистина върха на вълната без някакви принципи .Затова единия го уволниха от вицепремиерствоа другия скоро го очаква същото .
70
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е депутатските места да се раздават според гласувалите- на 5 млн гласоподаватели - 240 депутата, ако гласуват само 3 млн - тогава парламент със 150 хрантутника.
69
8
 
23
 
! Отговори
Да де преди 5 години
Сидеров, Сидеров и народа не те иска. Чувствата ни към теб са гнусни и отвратителни.
68
10
 
23
 
! Отговори
Колито преди 5 години
Ако не беше Валерката, сега този нямаше да е в парламента. Да си ходи при Барека.ако не друго, след изборите ще си спретнат оркестърче додук и барабани.
67
4
 
6
 
! Отговори
Е-е-е, а стига де преди 5 години
Еееееееех, как съм се замислил за нещо с оптика .............. и Ааааааа, как бързо ще се оправи многострадалното ни отечество!
66
3
 
3
 
! Отговори
мераклия преди 5 години
До СуданецАз пък - Воленица ...
65
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ ИМА ПУКНАТИНА В МОЗЪКА ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЛЕДВА НА СКЕНЕР
64
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОХ, АМАН ОТ ТВОЯ КАРИЕРИЗЪМ.
63
7
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Единственото прашилно реяениее разтурване на Седчнката с ГЕРБ. За да имате поне оюи за пред хората. Не се надчвай на нещо повече. Още 2004-та ти думах, че единствено истински и националистически, може да бъде само тенгриянски политически проект. Но, ти се заби с християнството и рашките. Така и патриотизмът в Българич бе разделен на две крила - русофобски и русофилски. Казвам, патриотизма, защото национализма,можже да е само Български.
62
4
 
6
 
! Отговори
до автора на Текста преди 5 години
Халесандре пак открадна Текста от Фокус онлайн , за такова престпления тря си уволнен веднага , ясно е щом не си изритан като мръсно куче от Медията , всичко е ясно крадене до дупка , да бе да ще се оправи България ама няма да е близките 100 г.
61
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров, кажи на Доган. Той ще те предложи веднага. Вие сте си свои хора.
60
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май партньорите не ме искат за евроизборите....-------------------------------------------------------------------Да ама *** те желае горещо....
59
16
 
43
 
! Отговори
МРАК преди 5 години
Нямаш работа в Европа , марш на московският площад !!!
58
13
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
БеСиПи Е ПО-ЗЛЕ !!! ТЕ АКО ЗАПИШАТ В ЛИСТАТА СЕРГЕЙ / В ПРЕВОД У С Р- ПДР/ ЩЕ ПОЛУЧАТ "ВОТ" -НА РУСКИ - ЗНАК ЗА " КУКИШ" !!! КОЙТО И ОТ ТРИМАТА " НАЦИОНАЛФАБРИКАНТИ" ДА СЕ БУТНЕ В ЛИСТАТА ЩЕ ПРЕ.ХЕ.БЕ РАБОТАТА - ОТМАХ !!! ДНЕС В БЪЛГАРИЯ -АКО ИМАШ ПОЛИТИЧЕСКО МИНАЛО СИ "ТАКЪВ И ОНАКЪВ " ...И С ПРАВО !!!
57
8
 
17
 
! Отговори
Привет от Картум преди 5 години
Цял Судан е с Волен и Атака. Факт.
56
7
 
27
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
Най-после светна ли ти...
55
5
 
30
 
! Отговори
ЛУФТХАНЗАТА преди 5 години
Помним те ,помним те ! Точно ти трябва да си в европарламента.....по хубаво си се бии с продавачите по денонощните ,че били бандити ...
54
31
 
8
 
! Отговори
мда преди 5 години
наистина има нещо Лъвско във Волен - винаги се бори и не се задоволява с ниски резултати и амбиции. Има още много хляб за него и хората му в полититката!
53
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,нали пък Бареков те иска!