Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите

Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО - повече негативно
Обновена: 6 мар 2019 10:38 | 29 дек 2018 10:46, Александър Попов
114
Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров направи равносметка на изминалата година, като според него влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове - вицепремиерските, е донесло повече негативи, отколкото позитиви.

"През цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане. Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого.

Още по темата
Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред", коментира Сидеров пред партийната си телевизия Алфа, цитиран от Фокус.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: "Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: "Да, така е" и да действаме".

"От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам", допълни Сидеров.

"Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия", коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
41
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Като наближат избори обръща плочата и се прави на опозиционер, ама свърши се вече Сидер ага, няма да има топло място в Европарламента като на Бюрека!
51
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исках да изгледам някой филм,но всички "български" телевизии дават само американски филми в днешния предпразничен ден.Справка: БиТи Ви-3 броя,Нова-2,а БНТ-1.Ще слушам музика.
50
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да гледам филм по телевизията.Всички-американски! По БНТ-3 броя зя деня,по Нова-2,а по БНТ- 1.Отказвам се.Ще слушам музика.
49
12
 
13
 
! Отговори
ДО 53 преди 5 години
Гласувай за ДПС - Доган е Патриот , за разлика от ОП (те продават паспорти на Ислямски терористи ).
48
5
 
25
 
! Отговори
saki преди 5 години
Чрез двете си телевизии тия двамата печелят гласовете на по ограничените дядки по селата.Спрете им телевизиите и те изчезват от политиката.
47
3
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
ами излизаи от коалицията какво чакаш да станеш евродепутат с голяма заплатае няма да стане от 2005 се мъчиш с тази политика видя че не върви
46
27
 
12
 
! Отговори
Суданец преди 5 години
Аз пък много харесвам Волен
45
8
 
31
 
! Отговори
Не само партньорите преди 5 години
И избирателите не те искат защото си *** и подкупен измамник. След като ти поизмря от старост електората безумието наречено Атака взе да губи височина.
44
14
 
29
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
Тая кремълска по.длога няма място в Европа!!!!
43
33
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито Валерката нито Каракачанката са на нивото на Сидеров. Мястото на Сидеров е в комбина с Бареков и Байрактаров в групата на консерваторите в Еврапарламента. Това са хората , за които ще гласувам. Видя се ,че Атака вкара патриотите в парламента и Сидеров за постове не се бори. Човек написал хиляди статии, десетки книги, човек музикант и спортист е пример за патриот и родолюбец.
42
3
 
15
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Два гнуссни "кьопека" един до друг.
41
3
 
25
 
! Отговори
Те не го сакат преди 5 години
Но той сака еврациЗер рублите стават само за печката
40
12
 
19
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Аз съм на мнение да бойкотираме Евроизборите. ЕП, ЕК - разпускане и по къщята.
39
4
 
30
 
! Отговори
баста преди 5 години
Безполезник.
38
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само патриотите, цял един народ не те иска.
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белата Златка български не говори добре, какво остава да отиде в европарламента с боксови ръкавици и да ги почне на ред. Разбираме, че иска да осигури бъдещета си вдовица, но нека не е за наша сметка. Доста му платиха за златния пръст
36
5
 
31
 
! Отговори
Кремълския капут преди 5 години
Волен Сидеров драпа за 15 хилки на месец в БрюкселЯвно руснаците му плащат малко и той ще мине на про европейски позицииПарата праи борбътъ, нъл тъй?
35
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев и Пирински чедата на политбюро евро депотати опа това не е виц И после как да изринем руската гнуз от тука
34
5
 
28
 
! Отговори
4 километър преди 5 години
Волене, прибирай се, липсваш ни, чакаме те.
33
7
 
21
 
! Отговори
За 30 преди 5 години
И ние , българите си гледаме часовник и хич не ни дреме за вас- русогъзолизцитеАре у лево