Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите

Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО - повече негативно
Обновена: 6 мар 2019 10:38 | 29 дек 2018 10:46, Александър Попов
114
Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров направи равносметка на изминалата година, като според него влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове - вицепремиерските, е донесло повече негативи, отколкото позитиви.

"През цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане. Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого.

Още по темата
Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред", коментира Сидеров пред партийната си телевизия Алфа, цитиран от Фокус.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: "Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: "Да, така е" и да действаме".

"От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам", допълни Сидеров.

"Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия", коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин и Русия трябва да имат евро депутати за да защитават интересите си и да разрушат ЕС от вътре и един от начините е да гласуваме масово за Волен.Да живее Русия, долу ЕС.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради изпростяванията си предните години, Волен не взе вицепремиерски пост, да го позабравят медиите. Искаше обаче като пенсия да получи евродепутатско място. Гарантиран мандат и доходи. Но, "патриотите" имат потенциал да изберат само един депутат, и то ако са заедно. Затова трябва да е водач на листата. Останалите в листата ще са само пълнеж. Но и другите двама знаят, че вървят по пътя на бившите десни и на следващи избори... И всеки иска да осребри отказа си от евродепутатство. Жалки са.
10
4
 
19
 
! Отговори
Варели преди 5 години
Може! Те най големите *** в Брюксел се събраха!
9
7
 
30
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, нима не виждате, че другарят Свободен Никакъв Лидеров изпълни обещанието си за 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. минимална заплата?
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, тоя не разбра ли, че ако иска да стане евродепутат ще трябва ГЕРБ да му напазаруват гласовете!?! К'ви патриоти, к'ви пет лева?! Без пари за него биха гласували само поставените под запрещение!
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,той бил умен бе!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен нека покаже с кои е на гласуването за самолетите в НС, то и Марешки ще лъсне тогава дето уж бил срещу НАТО. Сбират се дружно, Атака, Воля, Доган и *** и аероплани йок още две години ще спестят милиарди или ще вземат разсрочените грипени за десет години по 120 милиона на година..
5
10
 
15
 
! Отговори
ЕС е Кауза Пердута! преди 5 години
Тоест,изгубена кауза,провалена схема,нонсенс и морга отвсякъде! Признайте си го честно и откровено и СТАНЕТЕ РЕАЛИСТИ! Обърнете взор на Североизток ! Там е Българското Спасение,патриотарчета...
4
3
 
6
 
! Отговори
Belene преди 5 години
A kak?! Sakin, sakin.... Tolko mnogo ste vajni....zer vilaeta hepten sha opustee...chaaak do cheren Dunav...
3
2
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛАКЕИТЕ НА СЛУГАТА НА ДЯВОЛА !!!
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тримата Глyпаци на снимката.
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то вас никой никъде не ви иска... то за това стискате да няма нови избори защото парламента ще го гледате само по партийните си телевизии.