Цветанов обвини президента и Нинова в неадекватнoст

Защо дни преди гласуването на "Мобилност" казват, че държавата ни се е провалила?
Обновена: 8 яну 2019 18:13 | 8 яну 2019 16:52,
113

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Да създадем условия за защита на националния интерес. Румен Радев два дни, преди гледането на пакета "Мобилност" в ЕП, заявява, че държавата ни се е провалила, а Нинова имаше наглостта да заяви, че нищо не е направено от правителството и, че премиерът трябва да се обади на Меркел и Макрон, за да търси решение".

Това заяви на извънреден брифинг лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Още по темата

"Поводът за брифинга ни е изключително недържавническата позиция на БСП и неадекватното поведение и позиция на президента Румен Радев за пакета "Мобилност", обясни той.

Според лидерът на ПГ на ГЕРБ това не е нормално за генерал, който е участник в много процеси, и се предполага, че ще има смелост и раздаване за всяка битка, и ще може да обедини всички

"Опозиция и управляващи да са ръка за ръка за националните интереси", призова той.

И благодари на българските евродепутати от всички партии, че са удържали две години пакетът да не мине, пише в. "24 часа".

"Нинова кого ще търси в ПЕС, след като преди 2 дни Александър Симов заяви много ясно в ефир, че Сергей Станишев няма да намери място в евролистата на БСП? Това ли е национално отговорно?", попита Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лежал в никакъв затвор, не лъжи!
37
6
 
29
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Бойко Борисов е престъпник и мафиот лежал 8 месеца в чешкия затвор Панкрац и този тип управлява България.Позор!
36
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ трябва да си сменят членския състав. Кадрите! Кадрите са много зле. Никакъв подбор, никакви критерии, страшно е, когато трябва да се покажат по медиите, а още по- страшното е, когато трябва да свършат отговорна работа.
35
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"неадекватното поведение и позиция на президента Румен Радев за пакета"-------------------------------Избраният в пряко гласуване от народа президент на Република България, пропуснал да съгласува позицията си с тиквите и пъпешите.
34
5
 
33
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
гнусен герберастки колониален плъх!
33
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво не е вярно в думите на Радев и Нинова?
32
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ ако имат поне малко акъл тоз въобще няма да го показват пред хора, камо ли да го оставят да говори.
31
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъки е платен ***!Чии ли!?Това е хибридна война!
30
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо пак се изказва неподготвен!
29
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъки пак дрънка щуротии!
28
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай, Цецо!Колкото повече глупости говориш, колкото си по-неадекватен, толкова повече е ясно какви б.клуци ни управляват.Специално да са те търсили, нямаше да намерят такъв. Вършецкото училище за бавноразвиващи се трябва да получи награда какви недоразумения се дипломират там.
27
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя физкултурник е най-ограниченото същество.
26
6
 
32
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Състоянието на Цветанов ми прилича на параноя,всяка сутрин се буди с някакви съмнения,вероятно често сънува президента и Нинова.
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата е провалена и пакета е провален това е мнението на българските превозвачи не искаме пакета мобилност тоя какви щъркели го хапят не е ясно.
24
21
 
8
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойк преди 5 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
23
5
 
27
 
! Отговори
бла бла преди 5 години
мм дааа ето за какво е важно да си образованРадедв правилно бе обърнал внимание и на този елемент, а Цецо не го разбра.Абе какво самочувствие тр да имаш- вифаджия да учи летец! КР адец да поучва човек с чисто минало,ГЪРБ верное станало диагноза а герберастията е вирус.Този пи пон-е целичй в екскременти-щеркаурежда- той всеки месец е краварника..фалщифицира избори..айде сиктир бе- куха глава между две уши да има мнения по всеки въпрос.Къш от настоящето историята
22
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неадекватност е политици да крадат милиарди, докато народът мизерства и умира!!! В същото време ежедневно ни "информират" колко добре се живее, когато цените скачат по няколко пъти месечно.....
21
25
 
11
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
20
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми ЦЦ нещо не е в час, президента ясно си го каза че е с превозвачите, тоз везира на Бийко къде бълнъва небивалици...
19
5
 
36
 
! Отговори
МАЙ 2019 преди 5 години
НЕ СЕ ЛИ УМОРИ, БЕ ЦЕЦО? ЗАБИВАШ ГЕРБ КАТО ПИРОН В КИСЕЛО МЛЯКО. ДА ТИ СТАНЕ ЯСНО - МНОООООГО БЪЛГАРИ ПОДКРЕПЯМЕ ПРЕЗИДЕНТА.