Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35

"Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена"
16 яну 2019 19:30, Красимир Ангелов
518
Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35
Снимка: Reuters

Решението на парламента за придобиване на F-16V Block 70, което виждаме като прелюдия към F-35, има значимостта на решенията за присъединяване към НАТО или към антитерористичната коалиция след 9/11. Това се чете в Декларация на Атлантическия клуб в България, получена в БТА.

Още по темата
Решението има ключова роля не само за националната, а и за регионалната сигурност. Отваря възможности - в най-високи технологични орбити - на българската военна промишленост и авио-космическа наука с водещи партньори от САЩ и страните от НАТО, се посочва в декларацията.

Днес България влиза в ексклузивния световен клуб на операторите на F-16. Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена в името на националната сигурност, отчитат от организацията.

„Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство, приели решението, което прави България независима, Западна и глобалн.

Очакваме бързото формиране на квалифициран преговорен екип и незабавно начало на преговорите, с цел придобиване, при оптимални условия, на доказано най-добрия многоцелеви изтребител“, се казва още в декларацията от Управителния съвет на Атлантическия клуб в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
9
 
! Отговори
Турците преди 5 години
Турците имат 200, значи ние трябва да купим 300
45
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атлантиците да си отиват в ...АтлантидаA *** в рая.
44
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече България се еманципира от Московската Орда, толкова по-бързо ще просперира !
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи Боже............виждал съм т-ъ-п-и политици, виждал съм и техните ***-та от разни "клубове", НО ТАКЪВ ПОЗОР, СЛЕД МОМЕНТА В КОЙТО СА РЕШИЛИ ДА НИ пробутат към Третия райх, НЕ Е ИМАЛО! ГОСПОДА "политеци"................ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЗНАЙТЕ - НАРОДНИЯ СЪД НИКОЙ ОЩЕ НЕ ГО Е ОТМЕНЯЛ! А по каква причина намесвате тука Русия ВЪОБЩЕ ЯВНО НА НИКОГО НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО!
42
2
 
11
 
! Отговори
Връщане няма преди 5 години
Комисионната е взета ..... и за двата самолета.
41
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За русофилите F16 хем са "стари", хем пък още не са произведени !Май руският посоль е писал опорните точки след тежък запой с "Бояришник" !
40
2
 
16
 
! Отговори
вето преди 5 години
Президентът Радев веднага, незабавно да наложи вето върху корумпираната сделка за бараките ф16
39
2
 
6
 
! Отговори
F-16V Block 70 преди 5 години
Ама моля ви се, на какво прилиа това, аааааа! Аз на съм някакъв си проc F-16, аз съм F-16V Block 70!
38
0
 
17
 
! Отговори
nekoj преди 5 години
А кремчета за преседателката Поптодорова ще има ли? Че от 'екстаза' да не земе да и се набръчка нещо?
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се смени властта и колко време някой евроатлантик ще трябва да ги лежи когато се установи, че не стават за нищо.
36
3
 
14
 
! Отговори
Новите кюрди преди 5 години
Българите са новите кюрди на САЩ срещу Русия. Ще ни пуснат да се потрепем малко с Руснаците, после ще ни предадат на Турция.
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство,"Обективност от клуб, наричащ себе си "Атлантически"? Клуб, който се появява в общественото пространство само когато има нещо свързано със САЩ и никога ако е свързано с Европа? А по теми за България изобщо дори не се изказва... ако не касае САЩ, разбира се.
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато бяхме с Русия разполагахме с най-новата и най-добрата техника. Дори сегашните Миг-29 които имаме (и най-вероятно САЩ ще принудят правителството да ги нареже на скрап) са по-добри от тези острарели машини. А днес евроатлантиците "мечтаят за Ф-35" - смех.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MONI PASI IZPRAZNI LI SE PEDERAZINYT MU NIEDEN
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дрон 16. Значи нищо не си разбрал. И откога случайници в сайта взеха да разбират толкова. Я си трай.
31
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Какъв избор бе? То всичко си е ясно, щото няма накъде. F-16, от САЩ, за колкото кажат.И каскетите го знаят. Пак е по добре е от португалските 2-ра употреба.А иначе така - избор, комисии, конкурси - да си упражняваме красноречиетот ... и да изкараме некой лев имитирайки дейност
30
7
 
0
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 23 червен анонимник. Ама айде разберете се помежду си. Едните викат 40 годишни, другите викат не знаем какво могат, защото още не са произведени.
29
3
 
18
 
! Отговори
Дрон 16 преди 5 години
Доколкото разбрах, тоя Ф16 с тая електроника може да се управлява директно от Вашингтон. Наще пилоти само ще гледат как ще ги "возят" срещу Русия или ще ги торпилират в някой кораб. При това ние ще плащаме.
28
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще проточат преговорите , ще се пазарят за цената. Ще кажат САЩ ни извиват ръцете, искат непосилни суми, много по-големи от на.......... Така САЩ ще излезнат лошите, народа ще се групира около (П)резидентския Грипен, ще има нови избори, ново правителство " социално-ангажирано, патриотично и родолюбиво" ,ще отменят решението на предишното и ще вцемем незабавно стари руски МИГ-29 ,които се връщат от Сирия... За да спасим България... Така го виждам днешното решение, според началника Решетников
27
13
 
3
 
! Отговори
Ф16 носи преди 5 години
Противокорабни ракети , Грипен-НЕ! С Ф16 *** не може да ни нападне по море Затова Рушката агентура начело с пРзидентът им рИве