Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!

Работим, но все ще ни намерят някакви кусури, коментира премиерът
Обновена: 3 фев 2019 13:28 | 3 фев 2019 11:05, Нели Христова
509
Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!
Снимка: Булфото

"Това което сме поели като ангажимент да направим сме го изпълнили. Другите нямат какво да покажат, че са направили. Когато работим, все ще ни намерят кусури някакви", каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на цялостно реконструирания надлез над жп линията и бул. "Славянски“ в Стара Загора.

"Първо да направим парковете, ако приходите вървят като миналата година и зала ще направим", допълни още Борисов, цитиран от "Фокус".

"Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Паркът тук знаете какво беше, блоковете знаете какви бяха. Ако конфронтацията от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите. Всички политици да си мерят думите. Хората очаквате да им се дават нови и нови неща, които да ползват. Но нека покажат те какво са направили през годините. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало. Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати - ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините“, категоричен бе премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте се заяждали с бате Бойко.Кажете кой повече е направил нещо за България,може би Станишев или Костов стига сте му яли краката на човека,
227
8
 
33
 
! Отговори
Няма промяна преди 5 години
от соца! Всичко е пълна мизерия и смрад! Тогава магазините бяха празни, сега са пълни с ***, Ладите не вървяха, сега е пълно с бракми!Нищо не се е развило, поне видимо! Ние сме изостанал и неразвиващ се народ, неспособен на нищо!
226
7
 
28
 
! Отговори
о темпора преди 5 години
Нали имате банани и тоалетна хартия.Какво толкова.А това,че можеш да ходиш на екскурзии не означава,че можеш да си го позволиш.
225
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е смешно, когато някои се плашат, че по времето на Луканов и Жан Виденов магазините са били празни и е нямало какво да се яде. Те просто не разбират, че сега времената са други. Сега сме в Европейския съюз и хаоса с банките и хиперинфлацията няма как да стане. Ако случайно магазините се изпразнят, отиваш с лична карта в някоя съседна страна и си купуваш.
224
7
 
36
 
! Отговори
нови на преди 5 години
Цветанов пак фърчи на молитвена закуска в сащ.Чакаме инстрюкции...
223
5
 
25
 
! Отговори
нато преди 5 години
Да се разберем-само у вас ,базите са ни безплатни.
222
5
 
22
 
! Отговори
ЕС преди 5 години
Не даваме нищо да произвеждате и изнасяне.Това е наша запазена марка.
221
4
 
16
 
! Отговори
сащ преди 5 години
Визи само през крив макарон,драги подмазвачи!
220
5
 
38
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Плащат на 50 души. Това от опит ли го знае, защото умните и красивите бяха герберско творение.
219
7
 
37
 
! Отговори
Брей преди 5 години
ГЕРБ работи за джобовете си.
218
10
 
40
 
! Отговори
Време е преди 5 години
ГЕРБ са пътници. Никой не ги иска освен американците.
217
8
 
37
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Думата кражба от държавата, може да се замени със съкращението ГЕРБ. Отвратително и гнусно е десет години да ограбваш собствения си народ.
216
22
 
8
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Орешарски управлява от 29 Май 2013,а КТБ фалира на 20 юни 2014. 1г след началото на управлението на БСП. Орешарски подава оставка 2 месеца по-късно през Август.
215
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Професор 238И професор по рекламата има вече. Бре!И колко "оригинален"! Ненадминат направо!
214
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
радане, ми вий сте умрели бе, колкото и да триеш! но на площада ще ви чупя носовете, гейчета!
213
34
 
12
 
! Отговори
Дааа преди 5 години
Комунистите са способни да запалят държавата и загубят Евро фондовете само и само да се доберат до властта за да ни направят още една Луканова зима и грабеж на банки като КТБ! Те са чумата на 20век преминала и в 21 век в България! Нека се имунизираме срещу тази напаст, защото не искам да сме като Венецуела сега!!!
212
29
 
9
 
! Отговори
До Скептик преди 5 години
1 КТБ фалира по времето на Орешарски. 2 Виденов го свалиха за мнооого повепе пари и фалираби 13 банки. БСП е най-страшното зло за България. По-лошо не може да бъде. На второ място са ГЕРБ и ДПС. Ако не бяхме в ЕС одавна да сме се избили. Единствено случващите се неща са с европейски средства - ако ги нямаше сега шяхме да сме като в Сирия. За който и да гласувате е все зле.
211
7
 
27
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
КТБ не бяха ли Герп го източили?За много по-малко пари свалиха Виденов.
210
28
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Недей така. И БСП са направили не малко - фалит на КТБ. Закон за амнистията за всичко до 2008г.
209
23
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
В предизборната кампания на следващите парламентарни избори имам идея за реклама на ГЕРБ. Примерно видни интелектуалци, хора на науката и изкуството и светски знаменитости да се снимат в реклама.Примерно се появява млад симпатичен младеж айти специалист и казва пред камерата:"Аз гласувах за ГЕРБ а ти?".По същия начин актьори, професори, работници и всякакви нали да задават същи въпрос пред камерите. Това е една идея от мен надявам се в ГЕРБ да се възползват.