Зад маската на най-младия евродепутат Димитър Стоянов

Не бях готов за политиката, но се справих, смята той
6 фев 2019 17:52, Анисия Иванова
28

Преди поредната изборна рулетка – накъде води пътят след европарламента? Тази седмица "Зад Маската“ с Мария Папазова представя Димитър Стоянов – най-младият български евродепутат, който прекара 7 години в Брюксел.

За живота извън политиката, раздялата с Волен Сидеров и спомените му с дядо му Радой Ралин говори пред Bulgaria ON AIR самият той.

"Димитър Стоянов е човек като всички други, който се опитва да променя света, но постепенно разбра, че трябва да надгради малко себе си, преди да направи това със света", споделя младият политик.

Изборът именно той да води листата на "Атака" станал заради добрата му езикова подготовка. "От цялата група на партията в НС бях човекът с най-добри езикови познания, с два западни езика, и това беше основната причина", признава той.

Всъщност внукът на писателя Радой Ралин става най-младия евродепутат от България. Съгласно изнесените от ЦИК данни, той е най-добре представилият се мажоритарен кандидат – за него са подадени 26 519 преференциални гласа.

Като евродепутат се включва в парламентарната група "Идентичност, традиция и суверенитет“, съставена от общо 23 души.

"Не бих казал, че бях готов за евродепутат, но смятам, че се справих с отговорностите. Тогава европейските инситуции бяха нещо непознато за мен", категоричен е Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Руми Димчева преди 5 години
Е, КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ, ДРЪЖТЕ СИ БОРИСОВ И "БЪЛГАРКАТА" ГАБРИЕЛ ДА ПРАВИ, КАКВОТО И КАЖЕ БОРИСОВ, И ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ВЪРЖЕТЕ!?ВМЕСТО ДА ДАВАТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ И ТАЛАНТЛИВИ, ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ, ВИЕ ПЛЮЕТЕ, ПЛЮЕТЕ, ТА СЕ КЪСАТЕ, "САКЪН"НЯКОЙ ДА НЕ ВИ ОТКЪСНЕ ОТ БОРИСОВ?НЕ ВИ Е СРАМ?....
23
1
 
2
 
! Отговори
Българка в чужбина преди 5 години
Дано не се намери някой преводач от български на западноевропейски езици да преведе казаното от Стоянов, защото образът на майка България би се опетнил много.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Е, аз пък затова му се отплатих! Оnлюх го дад Воленчо, колкото можах, където можах. Заедно с мама го уредихме подобаващо, че и наша партия си направихме, нищо че тя се оказа мъpтвородена. Важно е, че се разграничихме от този русопоклонник. Това вече не е престижно.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фурнаджийска лопата, дори не знаят хората, че тоя вероломник е станал евродепутат. Все такива "неподготвени" ги набутваме и за министри, и за бг-депутати, но пък това невежо, фукливо човече, кой го свря в Европарламента, джендъропоклонника, дето сега пък кара българите да се срамуват, че такива като него одобряват венецуелския самозванец - отгледан в СШ за поредния майдан - този път във Венецуела. Кой си ти бе и тебподобните още 13 евролапачи, та сте говорили от българско име?!
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водене, Волене добре уреди чуждото д'яти! Ха дано уредиш нявгиш теб или твойто синче,ама май май нъцки!Глътна студена водица веки!
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че, нещо ама ако не беше "тейкоти" Волен,тоя посредствен младеж щеше да види Европарламент през крив макарон!
18
0
 
22
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Чакайте, чакайте, наближават евроизбори и тези изпълзяха. Досега къде беше тоя поплювко с добрата езикова подготовка? Откак отиде в Брюксел някой да е чул нещо от него, да го е видял, да е взел отношение по някакъв въпрос? Сега, понеже предстоят избори, изпълзяхме от дупката в Брюксел с надежда пак да бъдем избрани да лапаме 20 хилки евро на месец +спане и ядене за чужда сметка. Ай сиктир, да си гледа работата, никакъв европарламент повече за него.
17
0
 
16
 
! Отговори
оцеляващ българин преди 5 години
А кой е най-младия български търтей-това само не разбрах,който прави гуша за моя сметка?
16
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният хрантутник без грам морал, съвест, чест, мозък и с интелект на ***.Не бил готов, не знаел къде отива, какво ще прави, но тръгнал, защото имал езикова подготовка... много интересна житейска логикал. Сещам се за още един *** в Брюксел с уникална езикова подготовка
15
2
 
25
 
! Отговори
ПУРКО преди 5 години
Европейски заплати командировъчни 7 ГОДИНИ по 12 000 евра плюс бонуси.СМЯТАЙТЕ ТИЯ КАК ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ.ПОСЛЕДНО ОПРАВИХА БГ ТИРОВЕТЕ КОИТО НЕ СА НА БАБА МИ А НА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА И ЧЕРВЕНИ УНУКИ.
14
2
 
22
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Дано този път няма изцепки тип този и барека, но силно се съмнявам. Излагаме се като кифладжии, хора. Дайте да изпратим хора, на които им се разбира поне. На майчин и поне на *** английски.
13
1
 
27
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Защо ни занимават с човек, който е шурей на първия си баща?
12
1
 
33
 
! Отговори
по телевизора-2 преди 5 години
Оооооооо, това не е ли баджанака на вторият си баща? Латиносериалите бледнеят пред тези връзки на политика, секс, лукс курорти-алкохоли-пури и т.н. и т.н.
11
1
 
24
 
! Отговори
Юнак до юнака преди 5 години
Само погледнете: Този, Онзи, дето го заляха с ......на един митинг и Другия, който делеше с борците мегдан в "бизнеса". Това са "Лицата" на България в Европарламента...
10
2
 
20
 
! Отговори
по телевизора преди 5 години
И на логопед успя да отиде и сега му се разбира какво говори, че в началото фъфлеше като изгорян от картоф!
9
1
 
28
 
! Отговори
Милица преди 5 години
Ако не бе дете на дядо, мама и Болен никой нямаше да го знае!Нищо лично,вероятно е пич, но няма харизма и сърце за лидер
8
2
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Това е един от...българите на когото Сидерофф е помогнал...реално да са упрай.Ако има още някой друг,да са...обади.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Na volen siderov dovedenia sin eur.deputat
6
3
 
5
 
! Отговори
Wiz air преди 5 години
Predi se vikashe Komshu dai pari za corba a sega e na moda Alo Alo Alo........!!!!!!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dimitar stojanov e sin na kapka siderova parvata jena na viken siderov mogal oredil se