Предизборно: АБВ предложи на БСП коалиция

Отговор - няма, било рано, обясни Румен Петков
18 фев 2019 12:15, Петя Славова
24

Как формациите извън парламента гледат на новите изборни правила? В края на миналата седмица председателят на АБВ Румен Петков изпрати писмено предложение до лидера на БСП Корнелия Нинова с предложение за коалиция на предстоящите избори.

Още по темата

"Отговор все още няма, но е и твърде рано за това. Вчера БСП проведе заседание на Националния съвет и тепърва очакваме отговор и диалог. Мисля си обаче, че ако сега левицата не разбира драматичната ситуация в държавата и необходимостта от категорични стъпки и действия за радикална промяна в начина на управление, ще направи много голяма грешка", коментира в студиото на "България сутрин" Румен Петков.

Той отбеляза, че идеята е тази коалиция да създаде усещане в обществото "за реална перспектива, за сила и способност на управление на страната ни по различен начин".

Пред Bulgaria ON AIR лидерът на АБВ допълни още, че до момента са водени разговори с редица политически и неправителствени организации, но от тях партията е стигнала единствено до "едно позитивно и добре обосновано и мотивирано решение" за коалиция с БСП, тъй като социалистите имали голям потенциал да спечелят евроизборите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Помним преди 5 години
АБВ бяха в едно котило заедно с Тиквата и Цвъ Цвъ и дори имаха министър. За Калфин става въпрос. А именно Калфин направи така, че хиляди хора в предпенсионна възраст да страдат.
19
3
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ТЕЗИ ДВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗ.ГЪ.ЗИЦИ НА БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА И ДЕЦАТА ИМ СИ ИГРАЯТ "ХОКЕЙ" С МЪНИЧКИ СТИКОВЕ-ЛЪЖИЧКИ И МЪНИЧКА ШАЙБА / ХАПЧЕ АМФЕТАМИН/ С ЦЕЛ ДА СИ ГО ВКАРАТ И " ОБЕДНЕЯТЪТ -ОБЕДИНЕЯТ-ОБЕДИНЯТ" !!!!!!!!!!!!!!!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На АБВ не може да се вярва.
17
3
 
4
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Архарите атакуват
16
7
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Все ми е тая за червената гнус.
15
4
 
11
 
! Отговори
Гоце-предателят преди 5 години
БСП мрази АБВ , както се мрази предател. Веднъж предател , винаги предател, така мислят обикновените членове на БСП. Затова коалиция между двете партии е невъзможна.Това го каза и Станошев.
14
2
 
11
 
! Отговори
УСЛОВИЕ.... преди 5 години
УСЛОВИЕТО Е САМО ЕДИН ЕВРОДЕПУТАТ НА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО И ДА НЕ Е КАЛФИН НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАКВО НАПРАВИХТЕ НА БСП ЗАРАДИ ВАС ЗАГУБВАХА ИЗБОРИ
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли за Калфин става дума или наистина искате единодействие без условия? Щото помним как преговаряхте за президент ...
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНаправи добри реформи в социалната политика,това направи Калфин.
11
7
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Живи ли сте бе комунисти?
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като малък помня Румбата и Венци Върбанов как се вихреха в дискотека "Бижу" в Плевен и си поръчаха танцорки да им свирят , *** не казвайте те са в парламента.
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6. Най добрият министър калфин ли бил а пък аз си мислех че той вдигна пенсионната възраст. Късопаметни сте затова сте на това красиво положение. И след 100 години пак ще сте на същото.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя сатанн трябва да е в сибир с програма на ежедневно мъчение само зарадди физионмомия.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6И какво точно конкретно се случи по времето на Калфин? Поне едно нещо ми спомени? Абсолютно безлична фигура.
6
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМоже да се смееш,но най-добрия министър при ГРОП беше Калфин от АБВ,всички други се изложиха като кифладжии!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е,не само АБВ,а и Дончева и всички останали партии,които желаят по-добро бъдеще на България или ако не харесват настоящото управление на ГРОП,трябва да се обединят,няма друг начин!Нинова вече предложи на леви и десни обединение,да си спази думата и да се венчаят там, а попа да им поръси светена вода за късмет,че ни писна от диктатура!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хе-хе, АБВ ще добавят 0.01% към процентите на БСП.
3
9
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
И с АБВ бсп пак ще загубят.
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ са най големите двуличници. Сигурно сте забравили какъв номер извъртяха и как подкрепваха гербавите. Но тези които бяха прецакани едвали са забравили. С тия които се хванат винаги трябва да имат едно на ум че ще бъдат цакани.
1
4
 
22
 
! Отговори
Първо се цепят, преди 5 години
а после се събират, циркове правят, а искат хората да им вярват!? Няма вече будали, ако вземат властта, пак старите морафети ще гледаме! Веднага ще прилапат пак ДПС, и ще запеят стара песен на нов глас. Докато разни Станишевци се подвизават в тази партия, аз промяна не виждам!