Без дебати: Парламентът освободи Караиванова като шеф на КФН

От 1 март тя ще е част от Европейската банка за възстановяване и развитие
Обновена: 21 фев 2019 10:16 | 21 фев 2019 10:00, Камелия Цветанова
3
Без дебати: Парламентът освободи Караиванова като шеф на КФН
Снимка: БТА

Без дебати и почти единодушно депутатите освободиха от поста шефката на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова.

Още по темата
От 1 март тя ще започне работа като представител на България в Европейската банка за възстановяване и развитие. По решение на кабинета Караиванова ще смени досегашния ни представител там Калин Митрев.

След нейното напускане комисията остава само с трима членове, които според нея са достатъчен брой за вземането на решения.

Парламентът трябва да избере наследник на Караиванова, но към момента още няма номинации. Много вероятно е изборът да е между двама от нейните сегашни заместници - Бойко Атанасов и Диана Йорданова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Висшата управленска прослойка са функционерите и техните деца на революцията от 1989 година. Те частично замениха ония от 1944 година. Кокъла няма да бъде пуснат за нищо на света. Законите в обществената джунгла са като в обикновената джунгла. Правото е илюзия, то е израз на волята на господстващата класа. И тази персона каквото и да е правила, всичко е забравено тя е от сегашната господстваща класа. То затова периодично има революции.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След мазалото у нас, дамата ще се реализира на по-висок глог! Награда за некадърност! Не е първата. Московски може да е убиец, но за банките това не е от значение!