Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ

На местния вот ще имаме кметове в Кърджали, вярва шефката на парламента
188
Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Eвроизборите са крайъгълен камък, обяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Евроизборите ще опровергаят социологическите проучвания, че се стопява дистанцията между нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на местните избори ще имаме кметове в Кърджали", изрази увереност шефката на НС.

"Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, регионът беше бастион на една политическа сила, но сега никой не употребява тази дума. Моят пост като председател на Народното събрание е признание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на г-н Цветанов за доверието и подкрепата", каза още Караянчева пред структурите на ГЕРБ в областта.

"Битката за Кърджали е кауза, а не битка за облаги и тя ще ни доведе до успех. Виждате как се промени България при кметовете на ГЕРБ", отчете още тя.

Към активистите на ГЕРБ се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той подчерта, че България се радва на изключително висок авторитет в ЕС, след успешното си европредседателство, а Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа.

"Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер", призова в заключение Адемов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият начин да победите е за пореден път да фалшифицирате изборите.Хората се отвращават от вас.Докога смятате, че може да лъжете и да фалшифицирате?
65
1
 
3
 
! Отговори
Отговарящ преди 5 години
До ПитащЩото е по-лесно да напсуваш, отколкото да помислиш! На нашенеца му дай да намира кусури и да псува, отколкото да мисли!
64
30
 
5
 
! Отговори
Влюбен преди 5 години
И красива,и умна,браво Цвета,истинско ЦВЕТЕ си
63
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ще победите, така е! Но това ще е защото хората са отвратени и няма да идат да гласуват, а не защото ви харесват!
62
2
 
28
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа"? Този Адемов има наистина много богато въображение.А за отминалото европредседателство: сега като теглим чертата, какво всъщност получи България от него?
61
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VЗащо тя икономиката в момента си е много добре, на плюс е.
60
1
 
28
 
! Отговори
Новитехнологии преди 5 години
Не било крайъгълен камък най ми било воденичен камък.Слага се на шията.
59
1
 
18
 
! Отговори
334 преди 5 години
Колко време ще ни занимават с този евровот, който е без значение за нас, българите. Защо не отделиха поне част от това време, когато имаше референдум за мажоритарен избор. Най-достойното ни поведение би било да не гласуваме, нека да си гласуват партийците, а не ГРАЖДАНИТЕ.
58
2
 
24
 
! Отговори
Честен преди 5 години
ГЕРБ / като истински загорели комунисти, клели се във вярност до гроб на БКП / по-скоро ще увиснат край пътищата тоя път.Честният и образован българин вече се осъзна. Няма да го излъжат фурнаджийските лопати. Ниско интелигентните, необразованите, мошениците - тия да. Ще гласуват за бившите комунисти, водени от човека ОТКАЗАЛ да върне членската си книжка от БКП: др. Бойко Методиев Борисов.
57
1
 
32
 
! Отговори
КОЛОЕЗДА4 преди 5 години
ТЯ И ЦЕЦЕТО БЕ СИГУРНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ АМА НАРОДА СИ НАПРАВИ СВОЯ ИЗБОР НЕ ЦОЦИОЛОГИ4ЕСКИЯ ТАКЪВ ШУТ ЩЕ ПОЛУ4АВАТЕ И ЗАНАПРЕД
56
3
 
27
 
! Отговори
V преди 5 години
герб нанасят огромни загуби на икономиката и на народа с важни за всеки документи .Това няма как да не окаже тежко влияние на икономиката .Много некадърно боравят с обществени ресурси и спират техническото развитие в България . Това ще има негативно последствие в бъдеще щото другите народи си нямат герб и хората там си имат ръце ,а не по 30 филма на година платени от народа ;) Ще става все по зле ;)
55
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говорил съм с много привърженици на БСП, които са категорични , че Нинова не става за Премиер и ще гласуват за Борисов. Истината е, че в момента няма алтернатива достойна на Борисов. Искате или не това е положението.
54
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са пътници. С натиска върху обикновените хора с лъжите и пропагандните ходове, със затриването на дребния бизнес с корумпираните си министри ГЕРБ още тази година ще слезнат от властта. Българинът не живее богато и никога не е живял, но българина е живял спокойно и сега иска да живее спокойно без преса от властта без ежедневните промени уж все за народа но винаги оказващи се срещу него именно това не успя да осигури ГЕРБ спокоен живот и това ще им изяде корумпираните глави.
53
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек види или чуе Цвъ Цвъ и пекинската патица Каранезнаеща и се сеща за управленската герберастка корупция, кражби и простотия.
52
2
 
37
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Таз Цвета...Много поумняла в това Народно Събрание.Нови думи---КРАЙ,че и ЪГЪЛЕН КАМЪК...ле ле мале,умнотии...
51
1
 
39
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Защо и как бе допуснато, в България да властва простотията?!
50
1
 
31
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Защо и как бе допуснато, в Блгария да властва простотията?!
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да, така е, Пекинската патица е сигурна в машината за фалшификации на Пъпеша.
48
1
 
25
 
! Отговори
Студио х преди 5 години
Значи.Ако герб са кадърни и могат да припечелват повече извън парламента, какво търсят в парламента? Значи.От парламента се печели още повече. Не е от заплати. Ами тогава от какво ли ?
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия в парламента ,ако можеха да си вадят хляба по друг начин нямаше да са там. Да стоят за тези заплати. Пък не са и патриоти защото не работят ползу роду .Или какво излиза. Качествените хора работят,печелят . Калпазаните на управляват.