Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ

На местния вот ще имаме кметове в Кърджали, вярва шефката на парламента
188
Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Eвроизборите са крайъгълен камък, обяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Евроизборите ще опровергаят социологическите проучвания, че се стопява дистанцията между нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на местните избори ще имаме кметове в Кърджали", изрази увереност шефката на НС.

"Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, регионът беше бастион на една политическа сила, но сега никой не употребява тази дума. Моят пост като председател на Народното събрание е признание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на г-н Цветанов за доверието и подкрепата", каза още Караянчева пред структурите на ГЕРБ в областта.

"Битката за Кърджали е кауза, а не битка за облаги и тя ще ни доведе до успех. Виждате как се промени България при кметовете на ГЕРБ", отчете още тя.

Към активистите на ГЕРБ се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той подчерта, че България се радва на изключително висок авторитет в ЕС, след успешното си европредседателство, а Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа.

"Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер", призова в заключение Адемов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Татуирал съм си ликовете на Цветанов и Цецка преди пет години.Събирам дарения да ги направя цветни.
45
5
 
11
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До Мерудия в манджата. Този въпрос с основание може да бъде зададен не само за депутатите от ГЕРБ. Превърнаха депутатството в професия, даже с повдигнати обвинения не ги закачат и стоят в парламента някои депутати от БСП.
44
2
 
27
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Кукудякащите юрдечки от ГЕРБ ме четат и се разкудкудякват повече, придавайки сис ойности, които никога не са имали! Сега остава и Петльо да изкукурига и курника да се размирише на коришки;))) За Кърджали, не е ясно кое е по-голямото зло, дали ГЕРБ или ДПС, но е ясно, че и двете страни на Злото са се събрали в Кърчаали, него ден!
43
1
 
24
 
! Отговори
Мерудия в манджата преди 5 години
Ако герб не спечелят и даже в бъдеще не са депутати, какво ли ще работят? Като за друго не стават. Грижа ме е за тях .
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До64. Нямаш представа от културата на руснака.
41
16
 
2
 
! Отговори
Сър гад преди 5 години
Гласуваме за герб на евровота ,пък на парламентарните им бием шута.Да се ошашардисат малко,да видят как му е на електората да го баламосват трийсет години .
40
1
 
17
 
! Отговори
Крис преди 5 години
Като гледам Пасито се сещам за лафа на един сръбски филм-Да пуснеш май,муна в танк, няма да е на добро!
39
2
 
1
 
! Отговори
Умен тарикат преди 5 години
До 60Шооо беее. Ако се разбере. С руснаците ще. Е супер. Ся, допреди да влези македонийк в НАТО, ш. Им кажими :- Вожта ся, братле та, връщате с у българску, шот няма остане македонски, а ***, га излязат от матомг ПЛЯЯЯЯЯЯЯЯС 2-3 бомби, шот има много да си връщаме. И така. Еее виж бе, аз ги измисуех.
38
0
 
22
 
! Отговори
Бай Асан преди 5 години
Тия двамката са върха на айсберга на Ентелекуалната мисъл на ГЕРБ. Липсва им само Дани Корифея, та да направят шведска тройка.
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Край къф камък? Кви ги приказвате, уе?
36
0
 
17
 
! Отговори
Касов апарат преди 5 години
Я как е отворил бездънната си паст ,винаги готова да попие още милиярди парички от бедния народ.
35
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери-тъпацииии,не ни въвличайте в конфликти,махайте се от властта!Луди ли сте?Не искаме атомни бомби,които са със скъпа поддръжка и означават смърт за Балканите, защото ставаме мишена на руснаците,умишлено дърпате дявола за опашката и умишлено ни превръщате в зона на смъртта!
34
1
 
9
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Ако ГЕРБ има 6 мандата,БСП-6,ДПС-4 и 1-някой друг,това победа ли ще е за ГЕРБ?Или пък при ГЕРБ-7,БСП-6 и ДПС-4,което е почти същото?
33
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязвате ли, че на Цецо главата все повече се деформира!
32
2
 
32
 
! Отговори
До ГЕРБ преди 5 години
Какво направихте вие от ГЕРБ, за тези 10 години, че да искате гласа на народа. Видяхе само кражби и скандали, като Ало Банов, Ало Мишо Бирата, кмета на Пловдив веднъж открадна няколко милиона от общината и сега на скоро от организацията за град на културата отново , Сунджукгейт, на Цветанов подслушването, напечатаха си бюлетини за гласуване, приемат закони за горива и банки в полза на олигарси и други.. .
31
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете разликата на снимки между управляващите в държави като Австрия и Швеция и управляващите тук . Винаги без хора около тях оградени само от група млади здрави момчета . Това е от всенародната обич да знаете .
30
0
 
11
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Това означава, че, ако Шенахан се задържи в Пентагона, където ще строи нови въздушно-космически сили, бъдещите държавни поръчки в сферата на изтребителите и ударните дронове ще отидат при Boeing, като F-16 може въобще да бъде спрян, въпреки че ги предплащаме.И какво ще правят тогава нашите летящи дрисльовци, които вече са взели подкупа на Lockheed?Вашата мама, къде беше този инкубатор за ***!"
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Междо другото,Боинг сключиха сделка с руснаците на икономическата среща в Петербург.
28
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберските кметове бяха избрани за да развият регионите. Това, че от всяко село и град хората се изселват и идват в София или емигрират в чужбина е показателно. 40000 млади хора се изселиха само за година. Герберите да се покрият и да не си показват гнусните сурати. Търпиме ви от немай къде. Нагли *** долни! С нищо не подобрихте живота. Всяко градче изглежда като по време на бомбардировка!
27
0
 
8
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Той разбира от самолети, повече от своя предшественик Джон Метис и нарече "най-съвременния убийствен, невидим" и т.н. вариант на серията F, а именно F-35, "***" и допълни, че в корпорацията Lockheed Martin "не знаят как да направят изтребител пето поколение".Какво тогавада говорим за F-16, който е от трето поколение, макар че от Lockheed Martin ни го пробутват като четвърто поколение.Шенахан лобира за конкурента Boeing, "който не би направил като Lockheed"."Между другото Боинг сключиха