Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия

Русия ляла кръв за нас, а сега искали да ни превърнат в инструмент за поразяването й
Обновена: 3 мар 2019 18:51 | 3 мар 2019 18:35, Нели Христова
692
Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия
Снимка: Атака

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се надява, че някой ден всички политици ще  бъдат патриоти и националисти, за които България е основният интерес.

Според него всички останали "блокове, съюзи и принадлежности са нещо, което минава и отминава".

Още по темата
Той дори заподозря, че целта на НАТО е да ни направи фронтова линия срещу Русия.

В речта си пред Паметника на Цар Освободител в София Сидеров подчерта, че на Трети март националистите от "Атака" отбелязват датата не като исторически архив или прашна страница от чекмеджето на историята, а като жива дата.

"Темата за Освобождението на България от турско робство я приемаме като жива и актуална тема, по-важна от кворума в Народното събрание. Ако нямаше Освобождение, нямаше да има Народно събрание. Неслучайно този паметник е тук. Император Александър II гледа към сградата на парламента, за да помним кой е подписал манифеста за обявяване война на Турция, за освобождаване на угнетените християнски народи", заяви пред симпатизантите си Сидеров.

Според него  и днес има безумци, които се опитват да омаловажават Освобождението на България.

"Опитваха се да омаловажават жертвите на руските офицери и войници, на българските опълченци. Поклон и вечна слава на загиналите за България", отсече той.

Националистът постави и въпроса за обучението на българските ученици, защото "в момента имаме учебници, в които нашите деца учат, че българи и турци живеели заедно, пеели, танцували и се черпели с баклава по време на празниците".

"Ще минат няколко години и сигурно ще пише, че едва ли не сме процъфтявали по време на Османската империя. Цинизъм! Отвратителен цинизъм, който обаче се преподава на българските деца", заяви Сидеров.

По думите му днешните т. нар. наши евроатлантически приятели, на които се кланят ден и нощ, са били тези, които са поддържали Османската империя.

Сидеров подчерта, че Западът поддържаше Османската империя, а прадядовците на Меркел, Тереза Мей, Юнкер и т. н. казаха да нарежат България на парчета в Берлин.

"Затова ви казвам, че днешната дата е жива и тя трябва да ни даде поуки. Какво става в днешния ден? Идва другарят Столтенберг и се среща на 4 очи с министър-председателя. Какво си говориха, за какво го е убеждавал? Аз ще задавам тези въпроси. Дали ще науча истината, е друга работа. За какво го е убеждавал ли? Мога да ви кажа, тъй като много години вече се занимавам с анализи и мога да преценя, че генералният секретар на НАТО е идвал тук, за да превърне България във фронтова линия срещу същата тази
Русия, която ни освободи", каза още лидерът на "Атака“

Той попита какво получаваме от членството ни в НАТО.

"Нима ставаме по-силни военно? Нима сме по-сигурни и защитени? Не! Именно тези, които ни вкараха в НАТО, ни накараха да си нарежем всички тактически оръжия, които ги имахме подарък от Русия, макар в нейния съветски вид. Да, тя премина през много трансформации, но Русия си остана центърът на Православието. Ние принадлежим на Православието, не на англосаксонския свят", категоричен бе Сидеров.

Според него България е важна и точно затова тук идват генералните секретари на военните блокове, за да ни направят отново фронт, за да ни превърнат отново в инструмент за поразяване на тези, които ни освободиха, които проливаха кръв за нашето Освобождение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


692
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
След като свали Альоша от наряд, Свободен Никакъв Желязков - Гаджев отново не спомена нищо за 101-годишнината от подписването на Брест-Литовския мирен договор.
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква фронтова линия бе папагал? При война НАТО Русия се натискат едни копчета и земята ще е една пустош. С фронтовата линия ви плашат хора получаващи пари за да прокарват покупката на оръжия, които с нищо няма да ни помогнат при ядрена война. За строеж на бункери плюс запаси от семена за основни култури и компютри съм за .
48
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо никъде в света няма нормални русофоби ?
47
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо плюващите коментари остават, а като напиша нещо подобно за Герб ме трият?
46
6
 
21
 
! Отговори
Боже помогни ни! преди 5 години
Тъжно ми е за Вас, Президента от площат Народно Събрание произнася словото по случай 3-ти Март , а отзад Бойко Наглата Тиква примигва с очи и накрая започна да си пока пръстите на ръцете, явно изнервен, че е втора цигулка!!!!!!!!!! Тоя е за психиятър, боже! Гледайте по БТВ новините, тоя има някаква мания, която ния ще платим солено!
45
18
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЩОМ И ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИЗНАВА, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е РЕАЛНАТА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ ИМАМЕ НУЖДА ОТ НАТО!!!!
44
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фронтова линия, измишльотини и безумие. Външната политика не е за лаици.Нямаме политици с познания и опит в тази сфера.
43
3
 
20
 
! Отговори
Севар преди 5 години
Пак празни приказки. И ние старците като се съберем си говорим същото докато люпим семки, но ние не сме политици да ги изпълним, а тоя си приказва общи приказки все едно е в опозиция или извън парламента. Дела трябват, а не думи !
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен Сидеров би загинал за България геройски сражавайки се срещу НАТО и/или Русия.
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 44 Сидеров отдаааавна е предложил да излезем от НАТО и да влезем в Евразийският съюз където е Русия, ама ти откъде да го знаеш, папагал!
40
8
 
11
 
! Отговори
Руски турист от ГРУ преди 5 години
Наздраве с Новичок за нерушимата българо-съветска дружба!
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки, че е прав кензам върху Сайдеров.
38
3
 
10
 
! Отговори
Био отговор преди 5 години
СЗО официално има 200 биолаборатории в цял свят ,проблема е ,че не се знае кой ги финансира и каква им е дейноста,а за тези на С А Щ сенаторите мълчат след въпроси на БГ журналистка!А хората умират ей така!
37
16
 
13
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Воленчо и Курнелка се борят за гласовете на шепа сдухани пенсионери......Нищо ново под небето.....
36
5
 
10
 
! Отговори
НАТО преди 5 години
България ще е фронтовата държава, а Волен ще е мюрето отпред. Със строгия си поглед ще спре милионите прииждащи еврогейоеве, същества от третия пол и ***. Хвала на смелите Патрьоти дет пазят България!
35
7
 
17
 
! Отговори
фурнаджийска лопата преди 5 години
този е един абсолютен комичен представител на тези които в момента ни затриват като нация..........
34
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Русия може да гарантира националната ни сигурност. Излизане от ЕС и НАТО и ориентиране към Русия. Но никой политик не го предлага, а този само си говори.
33
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това нещо е български патриот то земята е не кръгла а плоска!От кога това да си български патриот означава да си руска ***? Нищо добро не е дошло от Масква в България, да си спомним 45 години комунизъм и убити 35 000 българи за два дни през 1945г,такива зверства и турците не са вършил, те са били против съединението на България, за тях на балканите не съществуват нация българи когато българите са водели борба за църковна независимост, а са признавали само гърци и сърби. Русия е враг.
32
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Дела трябват,а не думи. Защо крепиш това престъпно правителство?! ""..................правителството си е супер, а престъпни сте вие комунистите !путин е първия който започна да прекроява граници в Европа след Втората Световна Война ... защо си мислите, че ще се спре до Крим и Донбас ? И въобще ... червените пенсионери и безработни - неграмотни червени селяни ... явно имате много свободно време да пишете, но пишете си не пречите на никой, само не си мислете, че сте мнозинство.
31
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене , защо дрънкаш глупости , кой е тръгнал да се занимава с Русия ?Те не могат да си оправят държавата а после "целият свят им е крив".Влязоха в Грузия , влязоха в Украйна и ако не бяха САЩ да ги възпират щяха да продължът .

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe