Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия

Русия ляла кръв за нас, а сега искали да ни превърнат в инструмент за поразяването й
Обновена: 3 мар 2019 18:51 | 3 мар 2019 18:35, Нели Христова
692
Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия
Снимка: Атака

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се надява, че някой ден всички политици ще  бъдат патриоти и националисти, за които България е основният интерес.

Според него всички останали "блокове, съюзи и принадлежности са нещо, което минава и отминава".

Още по темата
Той дори заподозря, че целта на НАТО е да ни направи фронтова линия срещу Русия.

В речта си пред Паметника на Цар Освободител в София Сидеров подчерта, че на Трети март националистите от "Атака" отбелязват датата не като исторически архив или прашна страница от чекмеджето на историята, а като жива дата.

"Темата за Освобождението на България от турско робство я приемаме като жива и актуална тема, по-важна от кворума в Народното събрание. Ако нямаше Освобождение, нямаше да има Народно събрание. Неслучайно този паметник е тук. Император Александър II гледа към сградата на парламента, за да помним кой е подписал манифеста за обявяване война на Турция, за освобождаване на угнетените християнски народи", заяви пред симпатизантите си Сидеров.

Според него  и днес има безумци, които се опитват да омаловажават Освобождението на България.

"Опитваха се да омаловажават жертвите на руските офицери и войници, на българските опълченци. Поклон и вечна слава на загиналите за България", отсече той.

Националистът постави и въпроса за обучението на българските ученици, защото "в момента имаме учебници, в които нашите деца учат, че българи и турци живеели заедно, пеели, танцували и се черпели с баклава по време на празниците".

"Ще минат няколко години и сигурно ще пише, че едва ли не сме процъфтявали по време на Османската империя. Цинизъм! Отвратителен цинизъм, който обаче се преподава на българските деца", заяви Сидеров.

По думите му днешните т. нар. наши евроатлантически приятели, на които се кланят ден и нощ, са били тези, които са поддържали Османската империя.

Сидеров подчерта, че Западът поддържаше Османската империя, а прадядовците на Меркел, Тереза Мей, Юнкер и т. н. казаха да нарежат България на парчета в Берлин.

"Затова ви казвам, че днешната дата е жива и тя трябва да ни даде поуки. Какво става в днешния ден? Идва другарят Столтенберг и се среща на 4 очи с министър-председателя. Какво си говориха, за какво го е убеждавал? Аз ще задавам тези въпроси. Дали ще науча истината, е друга работа. За какво го е убеждавал ли? Мога да ви кажа, тъй като много години вече се занимавам с анализи и мога да преценя, че генералният секретар на НАТО е идвал тук, за да превърне България във фронтова линия срещу същата тази
Русия, която ни освободи", каза още лидерът на "Атака“

Той попита какво получаваме от членството ни в НАТО.

"Нима ставаме по-силни военно? Нима сме по-сигурни и защитени? Не! Именно тези, които ни вкараха в НАТО, ни накараха да си нарежем всички тактически оръжия, които ги имахме подарък от Русия, макар в нейния съветски вид. Да, тя премина през много трансформации, но Русия си остана центърът на Православието. Ние принадлежим на Православието, не на англосаксонския свят", категоричен бе Сидеров.

Според него България е важна и точно затова тук идват генералните секретари на военните блокове, за да ни направят отново фронт, за да ни превърнат отново в инструмент за поразяване на тези, които ни освободиха, които проливаха кръв за нашето Освобождение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


692
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
3
 
5
 
! Отговори
Волен е прав преди 5 години
Волен е прав !!! Браво Волене от ЕС и НАТО не са ни приятели. !!! Нашите *** и продажници в България само им се кланят !!!
389
6
 
4
 
! Отговори
Русия в ЕС ? преди 5 години
Русия заслужава по-добра съдба. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.
388
1
 
9
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
До амииии:Какво да ти кажа....ГЕРБ не различава "усвояване" от "присвояване" на еврофондовеЦацаров работи в услуга на ГЕРБТова не е правилно и ние Българите не трябва да го допускаме
387
2
 
2
 
! Отговори
Демек преди 5 години
Какъв е този турски поток? По-добре без такива тръби през нас
386
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Лъв е тоя турски поток? Дянков за това ли се бори толкова много да нямаме газ, за да ни говорят за турски потоци. Потокът по време на Дянков беше и южен и не минаваше през Турция?
385
5
 
3
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
До амииииМОДЕЛА НА ЗАПАД Е ТАКЪВ:УПРАВЛЯВАЩИ И ПРОКУРАТУРА КОЯТО ГИ БИЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ КОГАТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТВИЖДАМ ЧЕ МНОГО ПЪТИ СЕ ОЧАКВА ОТ ЕВРОПА НЯКАКВА ФОРМА НА ВЪТРЕШНА НАМЕСА - ЕВРОПА СЕГА Я ГРАДИМ КАТО ЕДИННА ЕВРОПА. ТОВА ОТНЕМА ВРЕМЕЕС НЕ СЕ НАМЕСВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИНАЛИ АКО ГО ПРАВИ , ТОВА Е ЕДИН ВИД ИНТЕРВЕНЦИЯ В СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА
384
3
 
2
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
До амииииНИЕ СИ "НАЗНАЧИХМЕ" ПРАВИТЕЛСТВОТОНИЕ СИ ГО ТЪРПИМИ НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИКАК СИ ПРЕДСТАВЯШ ДА НИ "ОТЪРВАТ" ???
383
1
 
7
 
! Отговори
Хари преди 5 години
Всичко е истина. Днешното правителство води доста агресивна , проруска политика. И Борисов и Цветанов притичват до САЩ за инструкции и без тяхно съгласие сигурно и при жените си не лягат. То бива угодничество, то бива подлизурковщина, ама те забравиха на кои интереси трябва да служат.. Надупили са се на американците, на англичаните, на баба Меркелица и не си вдигат гащите..Направиха народа по - беден и от църковна мишка. По ,- корумпирано, по овчедушно и по- нагло правителство не сме имали.
382
1
 
6
 
! Отговори
амииии преди 5 години
До ЕВРОАТЛАНТИК 420 Дай един пример , че на ЕС и САЩ им пука за България . Назначиха си мафиоти да ни управляват , за да може да ни контролират . Ако им пукаше за нас , защо не ни отърват от Герберското управление
381
1
 
6
 
! Отговори
99999 преди 5 години
До Български гражданин 418 Мислиш че , американците ще си продават газта / ако въобще имат за износ / на цени близки до руските , или по-ниски ????Няма да стане - в тяхната цнностн система няма нито приятели , нито съюзници - а само пари , колкото се може повече ....
380
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ, С ЧЕРВЕНАТА ВРАТОВРЪЗКА, ВЪОБЩЕ ГО МАХНЕТЕ ОТ НЕТА! НЯМА ЛИ ДРУГИ, ЧЕ ДА НИ ПРЕДЛАГАТЕ СОЦДРУГАРЯ ПЛАМЕНОАЛЕНЛИЕВ?ТОВА ПОДИГРАВКА ЛИ Е С НАС?
379
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бре, този Плевневлиев, дали не обслужва частно-джобните си интереси,а? Сигурно нещо тлъсто е обещал на оная синя птичка,а?
378
9
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
Факта че НА РУСИЯ ИЗОБЩО НЕ И ПУКА И ЗА БЪЛГАРИЯ СИ Е ФАКТ.НИЩО ПОВЕЧЕ, И НИКОГА НЕ Е БИЛО ДРУГОБЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА И ТРЯБВА ДА ГЛЕДА СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИЗАЕДНО С ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
377
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСКАМЕ ЛУСТРАЦИЯ! Явно нещата с кадрите от светлото минало и още по-светлото бъдеще у нас си продължават, щом др.ПЛЕВЕЛ-иев бие тъпана на ПРОМЯНАТА! Колко ли са още сккритите въглени, а, НАТО?
376
3
 
4
 
! Отговори
Български гражданин преди 5 години
До 9399Диверсификацация на доставките ще накара европейците да заобичат ПО - НИСКАТА ЦЕНА, а не Русия
375
3
 
3
 
! Отговори
тъпанара преди 5 години
Явно е и това, че този тарикат продължава да е на ЯСЛАТА, като стар лапач! Но луд е не този дето яде баницата, а този дето му я дава! Нали? Ама, че съм ***, *** съм, но като гледам имало и по-*** от мен - тези паракомунисти и сега да се правят на тарикати, АЙДЕ СТИГА !
374
1
 
8
 
! Отговори
тъпанара преди 5 години
Гледам и отново си мисля за този ПЛЕВЕЛ-иев. Ама какъв ТАРИКАТ! Нали беше виден НОМЕКЛАТУРЧИК И БАШ КОМСОМОЛСКИ СЕКПЕТАР, а с това е бил и ЧЛЕН НА Б К П!!!! Тогава е интересно този ХАМЕЛИОН, Е ЛИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ Е ГОВОРИЛ, КАКТО ТЕЗИ СЕГА? Този ***, СПОРЕД СИТУАЦИЯТА, Е ЛОШ ИМИДЖ НЕ САМО ЗА ГЕРБ, НО И ЗА ЦЯЛА ДЕМОРТАИЧНА БЪЛГАРИЯ! ПРАВИЛНО ПРЕМИЕРЪТ НАВРМЕТО МУ ДАДЕ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ПОЛИТИКАТА! Я, да си гледа имотите и пр. в Гърция и по.добре ... да си ТРАЕ, че никак НЕ МУ ПРИЛЯГА!
373
2
 
2
 
! Отговори
До ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
Да не би да забрави как се пише ???Или пред силата на разума / моя / , опорките не вървят ????Още един сразен евроатлантик / предполагам с***росоид- *** /Пак заповядай
372
3
 
1
 
! Отговори
тцтцтцтц преди 5 години
До Анонимен 412 повярвай , Волен пръв ще избяга към Брюксел Другото е гнусна манипулация и измислица , че Лески е бил казал подобни неща не знам защо прописваш своите идеали , мечти и разбирания и на нас останалите нормални хора ????
371
3
 
8
 
! Отговори
9399 преди 5 години
До Български гражданин 410 Повярвай , през всяка студена зима , европейците особено силно заобичват Русия