Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов

Оттегляне на Цветанов няма да застраши ГЕРБ според лидера на "Атака"
Обновена: 23 мар 2019 14:40 | 23 мар 2019 14:36, Елка Василева
58
Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов
Снимка: архив, БТА

Очаквам за Цветан Цветанов да има раздвижвания. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров във връзка с оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева и за скандала с апартаментите.

"Той не заема министерски пост. Там не можем да говорим за оставка. Той е председател на ПГ на ГЕРБ и обикновено на предизборния щаб. Моите очаквания са, че и там ще има някакви промени. Това е работа на ПП ГЕРБ. Такива са ни очакванията, защото виждам, че г-н Борисов работи по този начин", обясни Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Според него темата за оставките е била гръмотевично хвърлена. "Нека се види всеки един случай. Цветанов е другата основна фигура в ГЕРБ, нито тази заместник-министърка е известна. Вероятно Борисов ще поговори и с нея. За Рашидов е съвсем друг случай. Той има парите да си купи и къща, и апартамент. Там не можем да говорим, че политиката му дава някакви привилегии. Цветанов съм сигурен, че ще има също разговор с премиера", обясни още Сидеров.

Още по темата

На въпрос, ако Цветан Цветанов се оттегли, застрашена ли е партия ГЕРБ за изборите, Сидеров отговори, че управляващата партия има точно изградена мрежа, която работи за изборите.

"Малко се митологизира личността и значението на г-н Цветанов като едва ли не машината за избори, без която ще рухне. Не мисля, че е така. ГЕРБ ще направят изборите и дори той да не е председател на предизборния щаб", посочи още Сидеров.

Според него няма вероятност и това да разцепи ГЕРБ. "Мога да ви дам пример с предишни информации на силни фигури, които са излизали от ръководство. Не става така разцепването на ГЕРБ, там спойката е друга", подчерта лидерът на "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на кой ли въобще му дреме вече какво щяло да се случи в ГЕРБ? Те са пътници. Май само Оглупелите патриоти се вълнуват, защото като се държат за Герб, се държат и за държавната софра.
5
35
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Сидеров е единственият политик ,който ако спечели властта ще изкара България от ЕС и от НАТО ! Гласувайте за него ,нали толкова мразите ЕС и НАТО , та чак си счупихте ръцете пред клавиатурата да пишете антиевропейски коментари ! Аз от Германия лично ще гласувам за Атака и призовавам всички български емигранти да направят същото , нека да дадем на българските граждани това което искат - да излязат от ЕС и НАТО ! Убеден съм ,че в България няма да гласувате за Атака , но аз ще гласувам напук !
4
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воленеь., Волене... какъв беше, какъв стана?! Гъзомийник на Боко си вече!
3
3
 
36
 
! Отговори
СМЕШНИК преди 5 години
Кой ти вярва вече?
2
3
 
38
 
! Отговори
СИДЕРОФФ преди 5 години
да не би да очакваш да му купиш апартамента на ЦВЕТАНОВ на нова по-ниска цена. Че нещо гледаме ЦЕНОПАД на апартаменти. Особено тези на АРТЕКС
1
5
 
29
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Твой ред бе,джуджак !