Москов за Цветанов: Щета за ГЕРБ, направи твърде много бели!

Как ще се отрази скандалът на партията?
25 мар 2019 09:55, Петя Славова
150

Проблемът с апартаментите на ключови фигури в ГЕРБ е морален. На това мнение е журналистът Юлий Москов, по чиито думи пред Bulgaria ON AIR Цветан Цветанов вече се е превърнал в щета за ГЕРБ, тъй като е направил твърде много бели.

Припомняме, че правосъдният министър Цецка Цачева депозира молба да бъде освободена от поста. Причината са публикациите, че се е сдобила с апартамент на цена, много по-ниска от пазарната. Скандалът детронира и зам.-министъра на спорта Ваня Колева.

Още по темата

Първи в списъка на политиците с имоти е лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Замесено в скандала е името и на Вежди Рашидов.

"От законова гледна точка няма никакво нарушение. Не можеш да продаваш под данъчната оценка, всяко друго нещо е законно. Проблемът е морален. Но най-напред излиза питането кой говори за морал. Елена Йончева с 2 млн. лева с неясен произход?", коментира Москов.

"Пришиването на Вежди Рашидов към тази история е тъпотия. И след 100 години всички ще знаят кой е Вежди Рашидов", подчерта журналистът.

Москов е категоричен, че няма да има щети за ГЕРБ, ако Цветанов се оттегли от своя пост.

Политологът Цветанка Андреева е на мнение, че има потенциал в този скандал. А причината е самозабравянето. По думите ѝ мандатността трябва да е тази, която отнема властта на политиците.

"Ако някой трябва да се произнесе, то това е съдът. Обществото забелязва, че се практикува двоен стандарт, това е голямата драма в българския политически модел. Че се съмняваме, че съдът и прокуратурата ще направят тези проверки срещу хората от властта", коментира Андреева в "България сутрин".

Според нея вътрешнопартийният сблъсък между Цветанов и Борисов е опасен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А В ТОВА ВРЕМЕ.....не участва, инструктират го, ще отнеме време, че трудно вдява.
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цуки ДС физкултурата е изкарал всичкото Гейб да реве по форумите, жалко че мозъчетата са им като неговото, т.е с една гънка от фуражката та се напинят с една фраза по 1000 пъти белким някой им се върже
33
31
 
5
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
А Елена Йончева кога ще се оттегли от политиката? Тя дори, за разлика от Цветанов, е разследвана за пране на пари от прокуратурата. Кое е по-различното та точно тя да иска неговата оставка, а да не подаде собствената?
32
28
 
3
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До пфу. Ами повръщай си бе, кой ти пречи. *** си в тоалетната на Позитано 20 и се изпразни.
31
3
 
45
 
! Отговори
Пфу... преди 5 години
Повръща ни се от алчната и крадлива групировка ГЕРБ.
30
2
 
43
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Не махайте Цецо !!! Всеки негов ден във властта носи непоправими загуби на ГЕРБ ! С шмекерии държава не се управлява . Запомнете !!!
29
3
 
41
 
! Отговори
Крадци преди 5 години
Крадци долни. Всяка герберастка физиономия прилича на народен кожодер и крадец.
28
2
 
37
 
! Отговори
обективен преди 5 години
ЦЦ и останалите от шайката бързат да вложат откраднатите пари.Това са комисионни само от лобисткия закон , приет само за Артекс.Закон с който е удължен срока на строителното разрешително на Артекс.Това е най-явния пример за сливане на държавата с престъпността.Мнението на Москов няма никакво значение-този човек от 30 години говори едни и същи клишета и винаги е зависим от властта.
27
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сделките за апарт. на Цветанов и останалите са изрядни от гледна точка на закона ( казвам го като компетентен ) . За произхода на парите им - не знам ? Тук е момента започвайки от Нинова и всички политици да се прегледа съответствието на законни доходи и финансово и имотно състояне от 1989 г до днес !!!!!!!!
26
3
 
36
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Национална лотария има билет със снимка на Цветанов. Който го намери ще получи апартамент.
25
3
 
26
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
странЖа, да хвалиш пъпеша, че е на среща на най-голямото еврейско лоби в САЩ AIPAC, си е за смях. Тея целия свят ги знае, че купуват легално конгресмени, даже филмче имаше за тях, не го пуснаха по телевизията, но в нета го има. ГЕРБ са на гробищата, и нито отдавна забравени платени журналистчита, нито тези евтини *** са способни да направят нещо по въпроса. Цецо не може да подаде оставка, понеже няма кой да уреди изборите за бокича и американското лоби в България.
24
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цъфнал герб , цъфнал чак апартаменти вързал , нема я Кака да ни попее малко
23
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно Цв.Цв. не е човек на Борисов, а е човек на определени кръгове и партия ГЕРБ няма как да управляват без него. Всъщност явно Цв.Цв. дърпа конците в партията и казва как ще стават нещата, а Б.Б. е само една фасада, с която излъгаха българите, че ГЕРБ има силен лидер, който ще се бори за България !
22
2
 
30
 
! Отговори
справедлив преди 5 години
Цветанов отдавна трябваше да търка наровете.Беше осъден на две инстанции ефективно ,но се подигра със съда.Защото герберастите се смятат за недосегаеми.Вече 10 години няма един осъден гербераст.Но рано или късно ще последват съдбата на своите идоли-комунистите.Бай Тошо също като Боко и Цвъко си мислеше че е вечен.Идва Видовден за шофьора на бай Тошо, и сина на Генчо от ДС.Идваааааааа
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е взел апартамента на Латинка за да е близо до руското посолство.
20
2
 
43
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
ГЕРБ се самозабравиха!
19
4
 
26
 
! Отговори
До професор преди 5 години
,,Цветанов заслужава само уважение Ти професоре уважи ли го или той теб !
18
2
 
38
 
! Отговори
Мими преди 5 години
За огромно съжаление и едните и другите са МАСКАРИ!
17
0
 
26
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ преди 5 години
от СДС пак ли изплуваха от блатото да дават оценки. За един МОСКОВ става дума
16
2
 
34
 
! Отговори
ТЪМНО СИНИЯТ преди 5 години
МОСКОВ да спре да защитава ЦЕЦУ КРАДЕЦУ. Това, че на ИВАН КОСТОФФ му се размина засега, не значи, че и на тоя наглец ще му се размине. ТИКВАТА все се правеше на нещо друго - не бил СДС, не бил с ДПС не били крадци като предните. Видяхме и със ДПС , че крадат заедно, видяхме и договорките със СДС