Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
535
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦВЕТАНОВ Е СГОТВЕН,ПО ЗАПОВЕД ОТ ВИСШИ ПАРТИИНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ!!!ОЧАКВАЙТЕ ОТСТРАНЯВАНЕ!!!
534
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
> всичко е много добре планирано преди изборитеми ся като е изпаднала делаверата с апартамента предизборно, кво? ... да не го вземе ли?
533
0
 
9
 
! Отговори
20281 преди 5 години
Защо ми се струва, че американците са решили Цецо да отиде в канала и ми се струва, че ще е много правилен ход за следващите избори. Още от самото начало ми мирише на отхвърляне или някъде на тихо и кротко местенце.
532
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
И на нас ни е гадно,но ще изтраем до следващите избори,или както там ги пробутвате.
531
1
 
11
 
! Отговори
Бойко= Бай Ганьо преди 5 години
Ако Алеко беше още жив следващият му роман щеше да се казва Бай Бойко Премиера. Нашето величаво ,,слънце"Бойко не говори по различно от Бай ***. Не знам защо си мисли,че само от другите партии са маскари,а неговите гербави калинки и Цветанов са за пример. Срам е да имаме такъв министър-председател с такъв ,,начетен изказ и незаменим синонимен речник".
530
7
 
6
 
! Отговори
anon преди 5 години
не съм му фен на партията (щото със стари ку рви нов бардак не се прави), но бойко е между *** и наковалнята в случая... аз лично си мисля, че той генерално поне се опитва да оправи ***, но няма как да стане защото е заобиколен с кофти материал и непрекъснато го препъват разни цв цв и други подобни хора на които той (няма друг начин) се обляга.
529
2
 
5
 
! Отговори
Бате Бойко искрено § преди 5 години
,,Ей отсега нататък и Цецо ще иска да го уреждам и него с остров.Моят остров е тесен за двама ни...'' Особено ако извикам тами Баба Меркел да ми точи баница и превежда от немски...
528
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще направиш това което ти кажатникога не си правил нищо друго защото можеш да бъдеш само маша
527
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
американците специално си ги избират такива
526
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и на нас ни е гад но всики път когато ти видим физиономията
525
0
 
13
 
! Отговори
Ррр преди 5 години
Както всички се убедихме, ГЕРБ е синоним на корупция. Трудно ще ни убедят, че се борят с корупцията.
524
1
 
6
 
! Отговори
Бате Бойко искрено § преди 5 години
Бойко е казал: "Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения".Преведено: Бате Бойко за разлика от Цецо апартаменто взе правилното решение и си КУПИ ОСТРОВ.
523
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова не се прави на ощипана Цецо вия по 600 а краднатия от теб по 420. че и по голяма квадратура Слагай те белезници на крушевската магариьа и побе 30 в сливенския
522
1
 
19
 
! Отговори
536 преди 5 години
До --цвъки си е направо селски тарикат., но нагъл и арогантен. Като дясна ръка на премиера Борисов се позабрави и опияни. Забрави, че за хората на властта всяко нещо се гледа под лупа. Опитва се да *** цяла България, но никой не вярва на лъжите му. Доста вероятно и Американските партньори да се дистанцират, защото там корупция и злоупотреба с власт са доста сензитивни неща.
521
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай сиктир,бе....пребоядисани комунисти.Ей това сте вие,най низшата каста на комунистическата номенклатура в момента управлява държавата
520
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въобще не ми се коментира темата за Брекзит-с която Борисов пак се омаза,като го питат за апартаментите,ще говори за апартаментите
519
2
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
СВАЛЯМ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ДОВЕРИЕ ОТ ГЕРБ!
518
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
517
1
 
24
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Кои други бе Борисов?? Кога ще ни осветлиш своята биография между 90-2000 г А??
516
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На крадците мястото е в затвора.