Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ

Разделение в ГЕРБ няма, смята председателят на парламента
26 мар 2019 11:45, Красимир Ангелов
268
Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ
Снимка: БТА

За съжаление президентът Румен Радев се е съсредоточил само върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува, обяви във Варна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Тя коментира скандала с апартаментите на политическия елит и посочи, че това фиксиране на Радев върху партията я притеснява, тъй като по думите й президентската институция би трябвало да е неутрална или когато говори, да е в общ план, за всички.

Караянчева отбеляза, че скандалът с имотите показва, че вече се навлиза усилено в предизборна кампания, тъй като в общественото пространство се вадят неща, станали преди доста време. Тя допълни, че решение за бъдещето на Цветан Цветанов ще бъде взето утре на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, когато той се прибере от САЩ.

Караянчева каза още, че разделение в ГЕРБ няма и всички в партията са за прозрачност.

Председателят на парламента участва във Варна в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ето в малкото каре заглавието на предишната новина за Радев "Партиите трябва да се чистят от корумпирани". Ако си я припомните, ще видите, че Радев изрично подчертава, че "това се отнася за всички партии"! Какво блее тая овца, че Президентът се бил съсредоточил само върху ГЕРБ???????
11
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Орешарски е виновен той насила е принудил Цецко,Цецка и Вежди да купуват луксозни апартаменти на много занижени цени.
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другата Цеца , задругата на Цв , ЦЦ и ЦК ..Последната е може да се разглежда и като ЦК - централен комунитет
9
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Радев не гледаше към ГЕРБ, всичко щеше да е ОК. Ако пък и журналистите си мълчаха - още по-добре. Ей това е философията на герберите. Не са виновни далавераджиите в партията им, а тези които ги забелязват и критикуват.
8
56
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 5 години
А какво очаква от псевдо президента Радев, който е само кукла на конци без собствено мнение ......
7
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази Кооперация трябва да я направят паметник - Символ на падането на един РЕЖИМ - Режим унищожил Свободата на словото - Символ на Корупцията-Режим изгонил 2 милиона българи - Режим защитаващ интересите на богатите и смазващ бедните хора - Символ на алчността и безхаберието към другите - Символ на разрухата на ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ- Режим в който метачката в затвора гони въоръжени бягащи престъпници !Символът и краят на този режим е - Тази лъскава кооперация - Символ на ЛОБИЗМЪТ!
6
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе Радев ви е виновен, че всяка седмица има герберски скандал толкова са много, че им загубих бройката то не бяха суджуци,Гинки,Калинки,апартаменти,изтребители,огради и т.н.
5
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз юрдечка да не плямпа много че да не се окаже и тя от имотната мафия и да и се затвори човката!
4
5
 
57
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Не е зле Радев да погледне и с какви пари е основана фирмата на съпруга и !!!
3
5
 
50
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Цвета е честен човек. Със сигурност се чувства омерзена от случващото се. А Радев е президент и може да критикува, да се пробват него да омаскарят, ама той си има едно жилище от време оно, не се е превърнала в имотен магнат и холивудска звезда, като едни други хора
2
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама какоууу, че нали ГЕРБ е на власт последните 10 години и всекидневно избухват всевъзможни скандали?Кого на упреква Радев, СДС ли, БЗНС ли?
1
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е да го защитава. Нали именно Цветанов направи Караянчева председател на НС. Боже какъв срам ...