Корнелия не вярва: Намеса в Закона за вероизповеданията има

По-рано днес Цветанов отрече твърдението
30 мар 2019 17:30, Нели Христова
86
Корнелия не вярва: Намеса в Закона за вероизповеданията има
Снимка: Булфото

Докато Цветан Цветанов обясняваше в Поморие, че намеса в Закона за вероизповеданията няма, Корнелия Нинова бе на посещение в Дивотино, където изрази своите съмнения относно това твърдение.

"Смятам, че нашите власти прикриват намесата на Турция в решението по Закона за вероизповеданията", заяви в село лидерът на БСП цитирана от БТА.

Още по темата

По думите й това е резулат от провеждана години наред васална външна политика. Нинова подчерта, че добросъседските отношения са много важни, но външната ни политика има нужда от друг характер, като се отстоява интересът уважително, възпитано, дипломатично и твърдо.

Според Нинова истината е най-доброто решение и трябва да се каже имало ли е намеса на Турция и каква е била тя.

"Щом те отказват да се извинят, значи държат на своята позиция. А най-вярното доказателство за това, че е имало намеса, е самият приет закон. Вижда се какви промени той претърпя в промеждутъка, в който са водени разговори.

Ефектът, който турската страна е търсила, е постигнат. Въпросът е защо ние сме го допуснали като държава", каза Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
авс преди 5 години
ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ВИНИГИ С НЕЩО СЕ О.........Е НЕ СТЕ ЗА ДОВЕРИЕ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ИЗМАМИХТЕ НИ ПОРОБИХТЕ НИ И НАКРАЯ НИ ИЗГОНИХТЕ ДА СИ ТЪРСИМ ХЛЯБА В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ТОВА Е ФАКТ ДЪРЖИТЕ ЗА ИЗВИНЕНИЕ НО ТЕ СА ПО-ГОРДИ ОТ БГ ПОЛИТИЦИ ЧАКАЙ ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА
65
3
 
3
 
! Отговори
дружно братя Българи преди 5 години
Имало намеса, ама не казва нищо за московския оркестър.Ако московската пета колона не се месеше толкова нагло и нахално, Бойко щеше да чуства гърба си по-сигурен и нямаше да има нужда да прави отстъпки.Навремето Хан Омуртаг е хвърлил шпионите на ИНЗ в чували от крепостната стена.Всички българи трябва да изхвърлим БСП от бългърската политика.
64
3
 
3
 
! Отговори
и тя по реда си преди 5 години
Спете добре деца. Тази е толкова напомпена със злоба че ще се пукне съвсем скоро.Тя мрази България, себе си и даже съпартийците си от БСП.
63
4
 
4
 
! Отговори
Е,няма. преди 5 години
Тази краварка само по селата ли изнася лекций.То си е атракция за хората на село.Разнообразие за тях.Да си слушат глупости на знатната краварка.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ - ислямисти,кюрдиБСП - комунисти и евреи
61
10
 
6
 
! Отговори
Чистач преди 5 години
Тази селска женица е обладана от зъл дух - абсолютно отрицание на всичко единствено за постигане на целта - власт на всяка цена . Не дай Боже тази властитутка да вземе власт , България ще бъде навряна в дупка ,от която няма изобщо да излезем! Невероятно зъл дух !
60
1
 
2
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
До Анонимен 54За отпадните води недей дава акъл ,че да не ни осъдят те.Първо провери какви са постоянните течения в Черно море.
59
2
 
14
 
! Отговори
Не само преди 5 години
във вероизповеданието, във всичко се меси Турция! Тя си има пета колона в България, не виждат ли ДАНС действията на Местан, Доган и разни Хафъзовци, всички те са агенти на Турция, а джамиите са военизирани щабове на исляма в България! Да видят кои влизат в джамиите и какво се върши там. Бойко е слуга на Ердоган, какво се прави на изненадан?
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водач на листата на ГЕРБ е Мария ГабриелСемействоСъпругФрансоа ГабриелДецаЖан-Едуард ГабриелАз за чужденци няма да гласувам
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз също вярвам на Турския външен министър не и на нашите богати управляващи с апартаменти по над 200 квадрата
56
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** лицемерка - *** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов...Нищо не е изчистила! Мазните им физиономии на тези, които си изброил, редовно ни се хилят ехидно от всякакви репортажи! Занимават ни с апартаменти, а безобразните кражби на комунистите са им по право, нали!
55
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрах защо герберите треперят да не паднат от власт,продавали са едно оръжие за което дори не са получили парите,но пък им имат зъб и ако паднат не ги чака добро от тези,които са от противната страна,ужас!Лелееее!
54
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП_................победа!!!Корнелия Нинова................премиер!!!
53
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП също са крали, и то много, но герберите подминаха всякакви граници................ГЕРБ-гадове за единно разграбване на България!!
52
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като дойдат БСП какво? От едни крадци на други.
51
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е да се смени властта в България,левите да се върнат.
50
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** лицемеркаИменно изчистването на истинските социалисти,ще смъкне доста гласовете на БСП или хората ще гласуват за АБВ(което е по-добре за България).Това "изчистване" на социалисти и вкарване на нови калинки необвързани със социалистите,ще отблъсне хората от БСП,това са цветановски методи,които хората не харесват!
49
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена Корнелия нинова вече е време да си ходи с тайфата от катъри, комунистите вън от България.
48
10
 
11
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
47
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГерберите и конкретно Цветанов е човек на ДПС!ДПС играят с две партии,тяхната и тази на ГЕРБ.