Корнелия не вярва: Намеса в Закона за вероизповеданията има

По-рано днес Цветанов отрече твърдението
30 мар 2019 17:30, Нели Христова
86
Корнелия не вярва: Намеса в Закона за вероизповеданията има
Снимка: Булфото

Докато Цветан Цветанов обясняваше в Поморие, че намеса в Закона за вероизповеданията няма, Корнелия Нинова бе на посещение в Дивотино, където изрази своите съмнения относно това твърдение.

"Смятам, че нашите власти прикриват намесата на Турция в решението по Закона за вероизповеданията", заяви в село лидерът на БСП цитирана от БТА.

Още по темата

По думите й това е резулат от провеждана години наред васална външна политика. Нинова подчерта, че добросъседските отношения са много важни, но външната ни политика има нужда от друг характер, като се отстоява интересът уважително, възпитано, дипломатично и твърдо.

Според Нинова истината е най-доброто решение и трябва да се каже имало ли е намеса на Турция и каква е била тя.

"Щом те отказват да се извинят, значи държат на своята позиция. А най-вярното доказателство за това, че е имало намеса, е самият приет закон. Вижда се какви промени той претърпя в промеждутъка, в който са водени разговори.

Ефектът, който турската страна е търсила, е постигнат. Въпросът е защо ние сме го допуснали като държава", каза Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има, да. Извинения няма и Борисов се върна ядосан.
5
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да има намеса, щом нашите сами са се подложили? А комшията, вместо да им благодари, взел че си приписал заслугата! Как няма да се обиди Бойко, при явният му принос за този закон?
4
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен ми става ясно едно.Намеси ли се Ердоган и Бъцко-Банкянски застава мирно и козирува.ФАКТ.Само кьорав не би видял това. Изобщо в Банкя има прав телефон към Москва, Вашингтон, Берлин, Париж, Истанбул о т.н.Който и да звънне следва Слушам Шефе и Бъцко изпълнява.
3
21
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Г-ша Лъжа - не вярва на истини...
2
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами има намеса. Борисов и Цецо ако лъжат, турчина не лъже.Каза си човека - `добре че се намесихме в законопроекта за вероизповеданията`,Това е положението, българи, НАМЕСИХА се.Просто ако ББ и Цв. не лъжат, няма да могат да заспят.Трагедията им идва оттам, че си мислеха, че няма да разберем.Нали за това бяха големите молби на Боко Турция да се извини.
1
24
 
18
 
! Отговори
БКП преди 5 години
Тя *** не вярва и на себе си. И има пълно основание за това.