Станислав Стоянов сяда на депутатското място на Цветанов

Предстои решението на ЦИК да се обнародва в Държавен вестник
Обновена: 31 мар 2019 11:22 | 31 мар 2019 10:00, Петя Славова
78
Станислав Стоянов сяда на депутатското място на Цветанов
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов. Решението на ЦИК предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник, съобщиха от Комисията.

Още по темата

На свое заседание от 30 март Централната избирателна комисия взе това решение на основа на получено писмо от Народното събрание, в което Комисията е уведомена за предсрочно прекратените пълномощия на Цветан Цветанов като народен представител от Четвърти изборен район - Великотърновски.

Цветан Цветанов  реши да напусне парламента след скандала около закупуването на евтин апартамент, който се оказа, че е проблем и за други представители на властта. Ситуацията бе кръстена от медиите "Апартаментгейт". Зам. шефът на ГЕРБ е за първи път извън държавната власт от 10 години.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, Станиславчо, със здраве да влезеш в далаверите на чичо си Цвъко и скоро и ти да си вземеш апартаментче. Жив и здрав!
15
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За едни апартаменти и то с покупка такъв шум такава драма и оставки. Това е много жалко , че се занимава институцията. А КАКВО ДА КАЖАТ ТИЯ С НАСИЛСТВЕНАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ, ОТНЕТИ ИМОТИ ФЕРМИ, ФЕРМИ, ГРАБЕЖИ, УБИИСТНА ОТ Б К П сега Б С П.
14
2
 
4
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Дата на раждане : 25/10/1973 Карнобат, БългарияПрофесия: икономист;Езици: английски;руски;Неясна птица е този.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТРАНДЖАТА ръси глупост след глупост и вече е напълнил форума с простотията си.90% от коментарите са негови.
12
1
 
11
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 5 години
Калпав моторист ще смени калпавия лекоатлет Цвъко.Ще се наложи Артекс да търси нов апартамент за младия гербаджия от В.Търново.Всеки може да е депутат от Герб ,стига да е учил да 8ми клас и да се покланя на ББ.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не пропуснахте да сложите снимката на кривоглавото чудовище, вместо тази на заместника му???!!! Спрете се! Политическите отпадъци не ни интересуват!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя новия, комсомолеца има ли достатъчно хапартаменти или и той страда от клептомания за апартаменти?
9
2
 
8
 
! Отговори
Надупването преди 5 години
Пред САЩ им се върна тъпкано. По голямо унижение от това... Като му подари на Султана Южен поток сега ще му се моли за малко газ
8
1
 
10
 
! Отговори
Ердоган преди 5 години
Им показа на Тиквун и оная Калинка Захариева къде им е мястото като васали на всеки. Така става като главната цел на Тиквата са снимки с "приятелите"
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
проблемът у нас, че депутатите са много. При приемането на конституцията сме били около 8.5 милиона, а сега сме 7.2 милиона и даже се увеличиха на 256 с евро такивата Съответно няма толкова качествени и достойни хора. Още като се чуе учител по физкултура и повече няма какво да се коментира. При леваците положението е същото, както при националистите и ДПС. Голяма част са в парламента да оправят себе си, първо
6
1
 
6
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Всички от Шайката са все дърти комунисти.В ГЕП комунистите са 3 пъти повече , отколкото в БСП.А в ръководството на Шайката -до един!
5
1
 
9
 
! Отговори
ЦВЪКО преди 5 години
Къде ще седне, на стола пред следователя?
4
2
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 5 години
Този с очилата трябва да виси с главата надолу от терасата на "Латинка".Рано или късно това ще стане.И компания да му правят Цеца ,Веждьо,Ваня и онези двамата герберунгели от Антимафия и Енергетиката.Идва Видовден ,тикварииииии
3
1
 
7
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
СТРАНДЖА=ЦВЪК=ВасилевЕдно и също смрадливо същество.
2
2
 
12
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 години
Герб са тумора на България.Очилата върху умствено обременената кратуна на Цвъко ,стоят като емблема на тази шайка от обикновени посредствени измамници.Не ви ли омръзна да ви правят на будали ,бе хора?
1
2
 
12
 
! Отговори
ПЕТРОВА преди 5 години
Кои са сегашните демократи от ГЕРБ, че нещо не се сещам. Не са ли бивши комунисти които със сигурност са си скътали партийните книжки, че току виж са им потрябвали отново. Не Ви ли стана ясно, че американците повече не могат да търпят изстъпленията им и ги започват с Цветанов. Не са очаквали *** им да са толкова крайни и алчни. Скоро и други неща ще излязат наяве и ще ги закопаят. Оказа се, че са много примитивни хора които не отговарят на тяхните изисквания.