Цветанов: В "Европа ни чува" има заложени резултати!

Слоганите на партията – изпълнени със съдържание!
7 апр 2019 19:44,
228
Цветанов: В "Европа ни чува" има заложени резултати!
Снимка: БТА

По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание и техният избор не е случаен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се само от това да гарантираме приемственост между основните предизборни послания на партията, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"В нашия слоган „Европа ни чува“ има заложени много резултати – за европейската перспектива на Западните Балкани, за охраната на границата на ЕС, за диалога между ЕС и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава основание да смятаме, че наистина Европа ни чува", настоя Цветанов.

Още по темата

Той обясни, че след евровота ще бъде направен щателен анализ на изборните резултати, като в подбора на кандидати за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната активност и обществено одобрение по време на европейските избори. Зам.-председателят на ГЕРБ също така анонсира, че кандидатът за кмет на Добрич ще бъде партиен член, но все още е рано да се говори за име, тъй като номинационните събрания не са стартирали.

По темата с днешното интервю на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова – Цветан Цветанов обясни, че думите й са извадени от контекста може би с цел да се търси някаква интрига.

"С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения и между нас съществува голямо доверие“, категоричен бе Цветанов. По думите му неговата оставка е била доказателство за високия политически и морален стандарт, който съществува в ГЕРБ. „Ние сме много по-различни от всички останали. Затова нека преди да ни оценяват – политическите ни опоненти да видят себе си. Дори в момента има няколко народни представители от БСП с повдигнати обвинения, които освен, че не напускат постовете си – вършат активна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
22
 
! Отговори
срам преди 5 години
Имам чувството, че подготвят почвата за изборни манипулации. Време е вече да пуснат някоя известна врачка, която да предрече победа на ГЕРБ. Време е и да започнат да се заричат, че ще оправят северозапада. Всичко се повтаря. Писна ми от милиционерски номера.
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чува ви, защото си мисли, че хората живеят добре като ви гледа вас. България не помни такъв ефект на бягане на населението от както е създадена. Радвайте се, потупвайте се по рамото, разделяйте си страната. Скоро като поизмрат част от пенсионерите, спрат роднините им да им пращат пари от чужбина и останат само роми тогава се хвали на който искаш.
55
3
 
30
 
! Отговори
Побъркани от кражби преди 5 години
Вижте до къде водят кражбите?! Този има асансьор в спалнята, а Пламен Георгиев се къпе на покрива. Побъркана герберастка пасмина.
54
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати !И очи има да говори!
53
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46...Ти добре ли си бе човек? Борисов " построил" Повече от колкото комунистите за 60 г? Групировката ГЕРБ .И всичките " демократи" пишман за 30 г които минаха през властта .НЕ МОЖЕТЕ ГО ДАЖЕ И БОЯДИСА ТОВА КОЕТО ПОСТРОИХА и оставиха комунистите! Несрет ни ци!
52
9
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Европа само Ви чува, но България Ви ВИЖДА!!! ВИЖДА кражбите, корупцията, шуробаджанащината, апартаментите, асансьорите и терасите!!!Давайте по-активно, щом имате информация за извършено престъпление завеждате дело и това е. А не тука някакви си маргинали да се правят на професори!
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Цветанов-Европа ги чува. Като се съди по статиите в европейската преса по т.н. "апартаментгейт" Европа доста е чула за ГЕРБ.
50
0
 
19
 
! Отговори
Цвъки плюс преди 5 години
Колкото и да плагиатствате, хората ви видяха какво представлявате. Дадоха ви власт и вие злоупотребихте с доверието. Ако имате малко достойнство, сами ще се оттеглите след тези срамни разкрития по апартаментгейт. И не само това. Би т/о да бъдете и разследвани за това, вкл. С отнемане на имущество при злоупотреби в огромни размери.
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И девизи започнаха да крадат... Хайде, заминавайте по пътя на НДСВ.
48
1
 
27
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Аве Кавун, коя Европа, свободна ли? Дето ви изкарва всеки ден кирливите ризи на показ? Нема толко Ариел и Савекс на света да мое да се оперете!
47
1
 
12
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Трябва да каже на своите хора, че тези които им дават баницата евтино, не го правят от добро сърце. Това е трик на Империята на Злото за да може да ги компрометира и да ги държи в подчинение. ГЕРБ трябва да събира такива предложения за да може да проследява пипалата на ИНЗ и да разкрива кои се поддават на шантажа. Защото, защо да се лъжем, има къртици които с радост биха се компрометирали за материална придобивка.
46
3
 
33
 
! Отговори
Окрадени българи преди 5 години
Вечер си лягаме с поредната герберастка кражба, а сутрин ставаме със следващата герберастка кражба. Нямат напълване алчните герберски търбуси. Отврат.
45
0
 
34
 
! Отговори
алчен преди 5 години
Последният имот е 2 м на 1 м.За всички.Без изключение.Изключвам фараоните.
44
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Личен асансьор!Пенсиите 100 евро!? Гарантирано от Герб.
43
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа ви чува и даже ви вижда.И не само Европа,чак до Америка се прочухте.Язък за молитвените закуски.Бай Дончо така ви го заби....гола във вратата,че ще ви държи влага докато сте живи.
42
32
 
3
 
! Отговори
Браво Бойко преди 5 години
За десет години Бойко построи повече отколкото комунистите успяха за 60 години.Как да не му се радва човек. Неговия отпечатък върху историята е такъв че например социалистите еволюираха от Станишевото "асфалта не се яде", до това че най-закоравелия социалистически район в страната - северозапада, организира демонстрации да искат магистрала и за техния пайон. Довърши втори мост над Дунав който започна Иван Костов и на който се подиграваха социалистите. Сега същите искат трети.
41
2
 
28
 
! Отговори
Пфу да.... преди 5 години
Къде ще ги носиш тези крадени имоти, бе герберастко-крадлива тиква. Пфу да....
40
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите падат като Боинг 737 макс никой не може да ги спаси. Боко се опитва да изправи самолета, но системите на Цвъ отказват.
39
1
 
27
 
! Отговори
Благоев преди 5 години
Не ни виждат(0.1% от икономиката на ЕС сме!),не ни чуват(само 17 Евро депутата и ще намаляват заедно с населението на България!), НО ЗАТОВА ПЪК НИ НАДУШВАТ? ТОТАЛНО СМЕ СЕ ОКЪКАЛИ!
38
1
 
28
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Журналята по колко пъти на ден ще ни осведомявате с едно и също заглавие какво е казал този престъпник или вече ви е платено и нЕма как да не поместите поредното пасквилче.