КСНС месец преди изборите? Радев гонил политическа цел!

Цяла години не бил свиквал съвета, а сега го координирал с БСП
Обновена: 8 апр 2019 15:48 | 8 апр 2019 14:40, Камелия Цветанова
144
КСНС месец преди изборите? Радев гонил политическа цел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев гони политическа цел със свикването на КСНС само месец преди евроизборите, заподозря шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Още по темата
Той припомни, че държавният глава е длъжен на свиква КСНС на всеки три месеца, а такъв не се е състоял близо година.

"Отделно днешният КСНС е изцяло координиран с БСП, като датата също не е случайна – близо месец преди изборите. Всичко това ме кара да смятам, че това заседание има по-скоро някаква политическа цел", коментира Цветанов в  Смядово, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Радев свика КСНС след скандала "Апартаментгейт".

Това е второто заседание на консултативния съвет за предприемане на реални мерки за борба с корупцията, след становището на КСНС от 17 октомври 2017г .

Членовете на консултативния съвет тогава декларираха, че е необходим комплексен подход, който наред с  превенцията, да се фокусира и върху разкриването, разследването и реализирането на наказателна отговорност; нормативна база, която да обхваща всички аспекти на превенцията, противодействието и борбата с корупцията; ефективни институции и механизми, както за превенция и пресичане на корупционни практики, така и за своевременно разкриване и разследване на корупционни престъпления.

Тези постановки не бяха заложени в цялост в приетия антикорупционен закон, на който държавният глава наложи цялостно вето, което беше отхвърлено от парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
38
 
! Отговори
Непосилна задача преди 5 години
Трудна е задачата на Румен Радев. С простотията и корупцията трудно се воюва. Прос.такът е неподим. Особено герберасткият про.стак.
74
0
 
2
 
! Отговори
тато преди 5 години
До Ти да видиш..ЗАЩО ли?
73
3
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 години
След КСНС с корупцията е свършено. Само така г-н Президент.
72
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов нали напусна политиката, защо всеки ден се изказва и защо му се търси мнението?! Това показва цялото лицемерие на ГЕРБ и управляващата върхушка.
71
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще наизлезнат цецоидите, най-наглотo и тъпo племе на света
70
4
 
30
 
! Отговори
dramaqueen преди 5 години
нищо не е в състояние да затвори на Цецо устата , виде се
69
3
 
10
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Пентагонът е на страната на цецопроизводните------------------------Това е доста съмнително! 40 към 60 предположението ви е вярно!
68
10
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 години
До До 40 54 Кви милиарди те гонят па теб. Емил Хърсев каза, че в България няма нито един милиардер. Аз на тебе ли да вярвам. Ама , хааа..!
67
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми то нинова е стара корупционерка! вряла и кипяла в нещата, така да се каже! знае какви опорни точки да постави на своя човек! пък и той нали я слушка...
66
2
 
20
 
! Отговори
ай бай преди 5 години
Лошото е ,че нещата се разсмърдяха от големия брат.Пентагонът е на страната на цецопроизводните,а цру-не.Ще видим кой ще се наложи.От нас нищо не зависи.
65
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайки снимката имам усещане за корупция
64
1
 
20
 
! Отговори
:)) преди 5 години
До 69 АнонименА ти искаш за се запази статутковото, което те устройва по-една или др. причина!
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 47Туй за М. Кунева е ***. Нея трябва да я свържеш с образованието, учителския събор, ключодържателите и възглавничките, тя смени имената на училищата и ред други безумици сътвори тая женица.
62
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква драма-заради лакомията на машината за печелене на избори ,да загубиш избори.Кажете му да се скрие някъде за да минимизирате щетите от скандала.
61
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов говори глупости. Президента гонел политическа цел. Че каква друга цел да гони най-политическото лице в държавата? Ако е артист ще гони известност, ако е бизнесмен ще гони пари и т.н.
60
2
 
33
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Той припомни, че държавният глава е длъжен на свиква КСНС на всеки три месеца, а такъв не се е състоял близо година.-----------------Като какъв по-точно се изживява / хапльото/ Цветанов? Най-вероятно познава по добре задълженията на Президента, отколкото своите задължения и правомощия!
59
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психология на корупцията-ако си на власт,всичко ти се прощава/според премиера-има грешка,има и прошка/Корупцията и злоупотребата със служебно положиние били грешка,затова имало и прошка.И никой не ги пита откъде с тия заплати си купуват имоти за милиони.А ако си обикновен гражданин ду.е да ти е яко.За една неплатена сметка те дават на съд и плащаш и за тия.
58
0
 
39
 
! Отговори
Туй нещо,ако преди 5 години
Продължават да го показват още по медиите,че и със звук,след 26.05.спокойно могат да разтурват шайката.
57
3
 
26
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Извън партиината пристрасттенос и ограничаност Цветанът немож излезе! За Цветанов извън ГЕРБ жинот комай нема / мъртва зона ли?пп. Цветанов е партиец, а Радев е държавник!
56
1
 
42
 
! Отговори
мдаааа преди 5 години
Вече не минава номерът на ЦЦ . Каквото и да каже ,едва ли някой би му се хванил на думите . Рейтингът му е съизмерим с този на Плевнелиев ->> около 0- 0.00000001 %.ББ можеше да спечели някой друг глас повече , ако го беше махнал от ГЕРБ , ама не посмя