Марешки: Апартаментите на властта са най-малкият проблем

"Воля" е алтернативата на 30-годишното статукво, убеден е той
Обновена: 10 апр 2019 22:20 | 10 апр 2019 22:19, Анисия Иванова
20

Скандалите покрай евроизборите и апартаментите на властта не стихват. Валери Симеонов дори загатна за искането на оставка на Борисов, а Корнелия Нинова обвини управлението в кражба на 10,1 милиарда лева от държавата. Възможно ли е да има предсрочни избори и нужни ли са те? Отговорите на тези въпроси пред Bulgaria ON AIR дава лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Той не спести критиките си по адрес на лидерите на ВМРО и НФСБ - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

"Те никога няма да пуснат властта, защото никога повече няма да помиришат власт", посочи той.

По думите му на фона на тази ситуация, в която десните са тотално разпокъсани, само четири партии ще влязат в европарламента и една от тях ще бъде "Воля". Той допълни, че при тези обстоятелства ще имат най-малко двама евродепутати.

Марешки беше категоричен, че партията му ще защити интересите на българските граждани и няма да допусне, когато се решава съдбата на стотици хиляди българи, някой роден депутат да проспива този момент.

Относно борбата с корупцията по високите етажи лидерът на "Воля" заяви: "Самата среща при президента беше един грозен опит президентската институция да бъде употребена като PR кампания на БСП, а лично президентът да бъде представен в ролята на личен PR на Корнелия Нинова".

Марешки посочи, че най-малкият проблем на българите са закупените от управляващите апартаменти. Според него много по-важни са грабежите в здравеопазването и образованието. И допълни, че в парламента не са усетили липсата на Цветанов и ще се справят и без него.

"Воля" е алтернативата на 30-годишното статукво", отсече в заключение политикът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
Вижте преди 5 години
Вижте видеото ,на Валя Ахчиева в тубата.Разследване ,което показва кой , всъщност е Марешки.
18
1
 
5
 
! Отговори
Смях преди 5 години
И кое тогава е проблема- къщата му, построена на плажа ли, без разрешително? Айде, кога станахме граждани, кога си изхвърлихме галошите? Поредният клоун, и той опита да напомни за себе си.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се замисля тоя изглежда най свестен от всичката *** която свикнахме да гледаме по тв..и да, няколко апартамента на символични цени са само отвличане на вниманието от проблемите които са на път да закопаят България-чувството за безнаказаност у ромите (Алоооу, патриотите! за къв *** сте на власт?)-колапса в здравеопазването -неработеща милиция (в тандем с апашите)
16
0
 
8
 
! Отговори
Мошенникь преди 5 години
И тоя си е повярвал. Поредният господин за един ден. Какви велики обещания бяха преди да го изберат, щеше да уволнява Бойко, а само секунди след като влезе в парламента забрави за къде беше тръгнал. Поредният грой от приказка за стълбата. Добре поне,че не беше много отдавна и народа въпреки късата си памет още му помни магазиите.
15
2
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Ако воля иска да е алтернатива трябва да предложи нещо различно на герб и бсп . Това може да е България на всички ,а не учи за да не работиш като герб и бсп . герб разчитат на държавната хранилка и на ромовете . В държавната хранилка има хора които са работили за това което са станали а герб не им дава шанс защото искат да ставаш виш пожарникар без да си рискувал живота си заради нас . Тука може да се реализира пробив .В нацистките идеи на герб .Които не ценят труда и го убиват с кетапи .
14
2
 
6
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
И Корни е алтернатива, бе......!Нема да оставяме българите да богатеят в ЕС!Ако са патриоти--да свикват със соц--мизерията тука!
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ако ще бензина и по 5 стотинки да ми го дава,пак няма да гласувам за него.Тоя е още по-голямо недоразумение от тия,които ни управляват.
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако воля е алтернативата,да закриваме държавата.
11
9
 
5
 
! Отговори
Няма глупаци преди 5 години
Всички играем според Закона!А, той---е правен от БСП и гласуван от него.ЩО да е незаконно да забогатееш, докато си на власт??!!НА Позитано-20 от кво забогатяха!!??ОТ цър. вули. те на ТаТо, ли...?!
10
4
 
14
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Че българинът ако не беше наивник,нямаше да е най-зле в европа.Вече 15 години телефонните измами не им се вижда края,че някои наивници се хващат по 2-3 пъти.Само наивник би гласувал за ГЕРБ последните 10 години.Примери колкото щеш!
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воля не е никаква алтернатива. Воля крепи статуквото.Съвсем за буд.али ни взеха.
8
5
 
17
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 5 години
ВИЕ сте ПРОБЛЕМА. А МАГАРЕШКИ е част от него
7
4
 
24
 
! Отговори
Тоя преди 5 години
Е ясен, като бял ден. От 100 километра му личи, че е ГЕРБаджийска кукла на конци. След една среща със Цецо и веднага се върна в парламента, само искаше повече пари.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събота заредих гориво на 6 стотинки под неговата цена, целия цирк беше да влезе в Парламента, много са наивниците в България това е проблема!
5
17
 
8
 
! Отговори
Ами така е.. преди 5 години
Марешки е прав!Поредния "Балшой театър", за дребните и завистливи червени душички!Защото те са свикнали ТаТо от БКП, да им дава всичко за "без пари".Щото ТОВА - - - изобщо не било "корупция"!
4
1
 
15
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Г-н Магарешки, този "малък проблем" показва същността на властта у нас и наличието на много още проблеми от сорта. Демек хич не е малък, колкото и да се опитвате да го подцените.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли ти вярва вече, и ти се мушна под шлифера на Боко! Дори вече през уикенда има бензиностанции с по-ниски цени от твоите! Как не ви увряха главите, че всеки подал се на Боко отива в историята, сега ще видиш ти и ОП колко ще вземете на изборите!!!
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
магарешки, вземи се скрий някъде мекотело. щеше да напускаш парламента, после се върна. ти си една *** и най-добре ще е да те няма в следващото НС, а още по-добре ще е да ти направят една хубава ревизия откъде си забогатял и с какви схеми. ти си същия алчен мазник, каквото и да говориш пред камерите и хората много добре те разбраха.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другарю Веско, не свалиш ли нафтичката на 1,74 никакъв глас от моето семейство за теб няма да видиш. И цяла Варна е така....сега имаш този шанс, не го изпускай.