ВМРО на среща с Борисов заради ромската агресия

Войводите поискаха спешното приемане на концепцията на Каракачанов
30 апр 2019 20:46,
44
ВМРО на среща с Борисов заради ромската агресия
Снимка: Архив, Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представители от ВМРО са се срещнали с премиера Бойко Борисов във връзка със зачестилите случаи на ромска агресия срещу служители на МВР и Министерство на отбраната и проблемите с битовата престъпност, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
На срещата в Министерския съвет са присъствали Ангел Джамбазки, Александър Сиди, Милен Михов, Юлиан Ангелов, Красимир Богданов, Атанас Стоянов, както и заместник-министърът на правосъдието от квотата на ВМРО Николай Проданов.

От ВМРО припомнят, че вчера, след поредния случай на агресия в Куклен, отново са поискали спешното приемане на концепцията за справяне с маргинализираните маси, предложена от вицепремиера, министър на отбраната и лидер на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Петима от побойниците в Куклен остават в ареста за 72 часа

"Отново поискахме служителите на реда да получат неприкосновеност и настояхме внесените в Народното събрание законопроекти за неизбежната отбрана, а именно отпадането на бързото производство за тежки престъпления, отпадането на "споразуменията" с Прокуратурата и повишаване на наказанията за маловажни кражби да бъдат придвижени и гласувани в спешен порядък", посочват от партията.

"Всички тези теми бяха подробно представени и обсъдени с министър-председателя Бойко Борисов", информират от ВМРО.

Обсъдени са били и проектите за модернизация на армията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
ГЛ. ШЕФ ТАЙНО РАЗ преди 5 години
до. българия от гл. шеф. на тайно разузнаване. някой вписва от наше име и от нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник. 10 несе занимавайте с тези лъжи. да вписвате неверни лъжи за румен. румен нищо невие сторил. задаго стрескате.. румен е свободен където иска там ще ходи. ниего сменяме с нас с. разузнаването.
26
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
с празни приказки не става всеки Неосъждан българин да е въоръжен особенопо селата в началото ще има трупове но след това ще настане мир и тишина
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов на коя тераса се е скрил, та не присъства на срещата.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМАЛО ЕДНА КЪЩА ЗА ГОСТИ В БАРСЕЛОНА?!
23
5
 
34
 
! Отговори
КараКанчева преди 5 години
Другарю Борисов комунисте мой !!!Мезонети , тризонети , тераси , балкони , барбекюта , къщи , гости ......Закопа България , Тикво !
22
5
 
22
 
! Отговори
И с арменския преди 5 години
попда се срещне вмро- то, е бита карта! Сбогом, бяхте срам и позор като патерица на нещо предварително обречено на провал. Тосум бей има голяма тераса- всички разбрахме! Това да ви успокоява, че ще се събирате на нея, ще си говорите за времето, когато сте били патерица на злодея от Банкя, и , че не ви е стигнало времето и вие да се облагодетелствате!
21
2
 
14
 
! Отговори
Сърбин преди 5 години
Къща за гости ГЕРБ !Нощувки на преференциални цени !За другарите от Бсп цената е двойно нагоре
20
1
 
20
 
! Отговори
456 преди 5 години
Хуманоид с личностно - нарцистично разтройство, наложницата е командирована в Барселона срещу 9000 лева на месец от нашите пари , значи той плаща с държавни пари тя да преодолее погнусата си и да осъществи сексуален контакт с него, ***, абе Боко, ти нямаш ли джобни за ***, а харчиш от общите, гледай и слушай Свободна Европа следващата седмица, Може ли да съкратиш твоето гадже от Министерството - да,не ? Свободна Европа следващата седмица )
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елементарен жълт сайт .Трият на харабия. Е лъжепатрЕоти са и правят евтин предизборен ПР. Да си внасят тъпите предложения в НС....там се променят законите ако не знаят,а с премиера шкембе войвода се вижда поне веднъж седмично сигурно и няма кво да се правят новини от това
18
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега чакаме "тежката дума" на Спаситея!
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сърбин Косово е света земя Сръбска
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво ? Жалват се на Боце , че избирателите му били агресивни , и Боце взе присърце проблема - ще замезва със суджук , до като намалее агресията ....
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоооо Албания ни нападна,Вие с ромите си вадите заплатите.Ако не се чувствате българи ....айдее ,,Адио-Маре''.Нямате работа горе,бегайте у Албания.
14
1
 
39
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АлбанецаЖан Виденов НИЩО не е взел!Той беше едно лице за пред света и е съмнително дали управляваше въобще.Големия грабеж беше на бандата на Лукановците,всички крадливи политически проекти са тяхно дело!
13
6
 
35
 
! Отговори
Ха-ха-хааааа преди 5 години
Тоя на фотото дето е отекъл като топуз, нищо нема да реши.
12
4
 
32
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
До ай сиктирВерно!На ВМРО спешно им трябва повишение на рейтинга,за да вкарат поне Джамбаза,обаче как Баце ще рискува да зареже любимия си електорат?Сложна дилема!
11
5
 
35
 
! Отговори
Сърбин преди 5 години
Всеки кмет в България дели бюджета на общината или с Бойко Борисов Или с Цветанов!
10
6
 
22
 
! Отговори
Албанеца преди 5 години
Бойко взе повече от Жан Виденов и Ваньо Костов в офшорните сметки!
9
3
 
27
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ха-ха кофти ситуация как да се съгласи тиквата с коалиционните си пудели като тази година два пъти ще разчита на *** от привилегирования етнос ?!?!?!
8
4
 
27
 
! Отговори
БалканТурист преди 5 години
С 4милиарда личен капитал е Бойко Борисов!Евала Бойко!