Десислава Танева поема земеделското министерство

Тя е изборът на премиера Борисов за поста на Порожанов
Обновена: 14 май 2019 13:38 | 14 май 2019 13:26, Александър Попов
218
Десислава Танева поема земеделското министерство
Снимка: Булфото, архив

Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре, тъй като трябва да го съгласувам с коалиционните партньори. Това заяви Бойко Борисов преди няколко часа по повод оставката на земеделския министър Румен Порожанов.

Премиерът предлага Десислава Танева за министър на земеделието. Предложението за персонални промени в кабинета вече е внесено в деловодството на Народното събрание, потвърдиха и от пресцентъра на парламента, съобщава БТА.

Още по темата
В момента Десислава Танева е председател на парламентарната комисия по земеделието и храните. 

Тя е избирана за депутат в последните четири парламента. Председател на земеделската комисия в 41 НС и в настоящото 44-о НС.

Танева бе министър и на земеделието и храните в продължение на повече от две години - от 7 ноември 2014 г. до 27 януари 2017 г.

Преди две години Танева стана майка на близначките Паная и Нелина. Бащата е кметът на Котел Коста Каранашев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: Десислава Танева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
32
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Дебелата Деса пък ще я смени Миро Найденов.Даже и бушоните на Шайката са на привършване.
73
2
 
39
 
! Отговори
Катила преди 4 години
" БИВОЛИ" , Десислава Танева е обвързана и свързана с над 20 фирми в областта на земеделието и храните. Не е ли конфликт на интереси това ? Я си влизайте в ролята и раздухайте случая и да се търси нов министър.
72
1
 
30
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
Ти по-добре се поинтересувай, защо на Тиквата дъщеря му, която всъщност не му е точно дъщеря, а по-скоро дъщеря на бившата му жена, за 20 години в САЩ не можа да научи английски.Защото е умна като Тейко си сигурно.
71
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз потвърждавам, че Танева е от много задружно семейство.И двамата с мъжа й крадат задружно.
70
2
 
37
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Тая сливенска трътла купи по 200 000 лв 12 Тойоти от свой съученик в Сливен.Същите бяха по 148 000лв с повече екстри.Това беше ,когато предишния път Боко я сложи за министър.Явно в шайката няма един читав човек.Всичко краде и краде.Хем е дебела ,хем е алчна за трима тази селска женица.
69
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се въведе правило само един от семейство да може да е в политиката. Двама крадът твърде много
68
1
 
30
 
! Отговори
Стани-мъка преди 4 години
Явно Бойко е окончателно изчерпан щом опря до тая ...... Не можа ли да срещне някъде по пътя ли, по спирките ли, някоя друга твар (калинка де)? Явно иде ред на главния воевода. ВРЕМЕ Е !Хайде Бойко, Ти си Мъж !
67
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говори се, че сутринта мъжът й я изпратил на работа с думите:- Аре, хубав ден и да не те хванат.- Теб също - отвърнала тяМило и задружно семейство
66
5
 
18
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
На Нинова синът е в САЩ, понеже има акъл.Там връзки като тук не вървят.Отличник е на университета в Бъркли, ако въобще ти говори нещо.Само ще кажа, че е от Бръшляновата лига и е в Топ-5 на света.
65
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато се занимавате с Танева, САЩ готвят санкции за Северен поток, които могат да засегнат и Турски поток, и няма да видим газ.
64
1
 
30
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
С други думи тая е от сой всички далавери са ясни и няма много да изложи вожда пък и то май вече му е все едно който и да сложи все ще краде.
63
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредна кукла на конци...Но КОЙ ги дърпа?Народе,пролет идва,зимен сън ли още сънуваш?Докато няма затвор и конфискация- тангото ще продължава...
62
1
 
37
 
! Отговори
Бе преди 4 години
Сега Порожанов ще заеме досегашното й място, а тази като покраде покраде, пак смяна и така докато свят светува. Случиха на офтси, това не може им се отрече. Късмет и берекет е да управляваш овчарника в тази територия.
61
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поредната мнооооооооооого *** калинка на ГРОБ
60
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господарите от запада заповядаха да се превърнем в матриархат! При всички смени, постепенно трябва да се назнаават само жени на ръководни длъжности.
59
8
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Щом има близначки става. Нинова има син в САЩ и тя става.Така де ! Кво да му мислим толкова ? Важното е да има какво да пишем по форумите.А най добре е да си върнем Найденов. Поне можеше да пее. Е , малко любовчия си падаше , ама то кой ли не е .
58
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази е от бандата на суджука, окраде де що има в Сливен и започва с мел. А мъжът й, само какъв мъж. Котел го огън не гори, Котел го сабя не сече, в Котел лесно се не влаза, но Котел го Коста съсипа.
57
2
 
25
 
! Отговори
пак ли преди 4 години
Корумпе!!!!!!!
56
1
 
29
 
! Отговори
Дигитал преди 4 години
До Анонимен 54Да, Танева ще направи земеделието изцяло дигитално - ще го гледаме на снимки и ще го има само по документи, колкото да се отчете пред ЕК поредното източване.
55
2
 
25
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Браво , страхотен избор .Дайте й Нобелова награда , 2 милиона евро шошовин декър апартамент в АртКекс и да си ходи