Порожанов напуска заради зам.-шефката на ДФЗ. Борисов: Дадох срок!

Премиерът ще обяви утре неговия заместник
Обновена: 14 май 2019 12:19 | 14 май 2019 12:10, Веселина Йорданова
179
Порожанов напуска заради зам.-шефката на ДФЗ. Борисов: Дадох срок!
Снимка: архив, БТА

Земеделският министър Румен Порожанов е подал оставка, защото отстранената зам.-директорка на ДФЗ Иванка Багдатова-Мизова е останала на длъжността си.

Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти.

Още по темата
Борисов припомни, че още миналата седмица е дал срок тя да бъде освободена от длъжност.

Като причина да поиска оставката на Мизова беше изтъкнато това, че телефонът й е обявен в сайт за резервации на къща за гости в с. Юндола.

Тогава пък Порожанов посочи, че е разговарял с нея и тя обяснила, че "искала да помогне, оставила е телефона си там и е забравила за това нещо".

Премиерът каза още, че няма да търпи някой да пази свои хора. 

"Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре, тъй като трябва да го съгласувам с коалиционните партньори. Не се тревожете, все още има кандидати за министри", пошегува се премиерът. Борисов призна обаче, че все още не е информирал избраника си.

Премиерът присъства на церемония, на която беше представено ново техническо оборудване за служителите на полицейските структури в МВР.

 


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неискаме оставки на герберите,не искаме!Кой ги иска тези остаевки,че така бързо ги подават?
136
2
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До brrrrКак така никаква работа не са вършили?Ами за тях краденето е истинската работа,а останалото е просто занимавка,за да минава времето
135
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България има 1 милион и 400 хиляди, които не плащат осигуровки,но получават от държавата помощи. Голяма част от тях работят на черно. Когато тези българи и тяхните работодатели бъдат вкарани в затвора и принудени да метат улиците, България ще стане чиста и приятна за живеене държава. Социалното министерство е ръководено от некадърници, щом нямат подобни идеи,, конституционални във всички останали европейски държави
134
1
 
10
 
! Отговори
Ехаа преди 4 години
Имаше една министърка Миглена Кунева...От енергиен Министър стана на образованието...Този може да стане министър на Финансите или на Правосъдието
133
1
 
6
 
! Отговори
brrrr преди 4 години
3 месеца бачкаш и уволнен...другия встъпва на длъжност, мисли 2 месеца как да открадне, краде и след месец и той уволнен...и така 10 години никаква работа не се върши, а само се сменят министрите....и даже по-лошоо...транспортен министър може да стане министър на образованието, енергиен може да стане на спорта, а този на спорта финансов...за каква държава говорим, за какво управление
132
1
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Подават се оставки,то вече 60% от министрите и зам.министрите са подменени.Това,че се подават оставки се прави с единствената цел,да се жертвуват твърде "осветените" крадци,но да се запази функционалността на изградената политическа система.Както се казва в другите страни:"Всяка страна има мафия,но само в България ,мафията има държава.Борисов е в паника,защото гаси един пожар и веднага пламва друг,кой по-напред
131
3
 
7
 
! Отговори
тонката преди 4 години
бате бойко нема да подаваш уставка штото и аз искам герб да продължои да управлява докрай
130
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме оставки,искаме ГЕРБ дапродължои да управлява и дапродължои да управлява ама много векове да продължои да управлява и само ГЕРБ да продължои да управлява
129
2
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Бокича съвсем изпусна козите ..... Май пак ще вдига кръвно :(((
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аама ха, язе мо говорим човешки - харабийската, а той се прави на ни лук ял, ни лук мерисал!абре байно, най-мраза де не ме слушат! а също и да падам на шах, тенис и мачлетата!другия път слушай та да папкаш още повече!твой тиквунп.с. и умната да не ти дърпам ушите!
127
1
 
21
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
По скоро срокът на Борисов и Каракачанов им е даден от Доган
126
3
 
34
 
! Отговори
ЗЗД преди 4 години
Един по един до един. Има ли въобще в това правителство читав човек, или всички са гнили ябълки. Махайте те се и въобще забравете десетилетия напред за власт. По некадърно, корумпирано и арогантно управление не е имало в нашата Родина. Вървете си с мир. На хората им писна от вас. Не може само с местени на пионките да се забрави и преодолее мръсотията, която сътворихте. Вместо в затвора те са по международни банки, зам. министри и са още в управлението. Наглост и лицемерие това е лицето на Герб.
125
1
 
25
 
! Отговори
*/* преди 4 години
Не искаме оставки ,а пандиза.
124
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дала си телефона и после забравила... по-голяма тъпотия не бях чувал скоро. Дедовците имаха една приказка, след която заиграваха шамарите, които ефективно те връщаха в реалността: "Хем пос*ано, хем гол*ямо".
123
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Искам да ми дойде некой да ми дигне мерезето и серезето да зимам големо мерезе и серезе и да си живея живота като бял човек!
122
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, уморен изглеждаш. Дай малко на Нинова да запретне ръкави да помачка материала, да се обработва материала трябва още много обработка трябва. А иначе ти добра работа свърши.
121
3
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
На съседната снимка има много...суджуци и Боко гледа към тях.Ейй,усеща ги от разстояние и веднага там се...пренасочва.
120
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме оставки,искаме ГЕРБ да продължи да управлява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
119
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме оставки,искаме ГЕРБ дапродължои да управлява!
118
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Световното списание " Икономист" пусна размазваща властта на Шайката ГЕрП статия, в която описва апартаментните скандали у нас и сриващият се рейтинг на бандата на борисоф!