Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас

"Нелепо е да се протестира срещу обществени норми", смята той
21 май 2019 13:50,
59
Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас
Снимка: архив "Булфото"

Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Facebook страницата си, който коментира протеста на ромите в Бургас, съобщиха от ВМРО.

Още по темата

"Свидетели сме на безпрецедентен случай, в който циганите от кв. "Победа" – Бургас, излязоха на протест пред Общината, защото от ВиК им спират водата поради неизплатени задължения. Свидетели сме, че за пореден път трябва да важат едни закони за българите и едни за циганите.

Нелепо е да протестираш срещу обществени норми, защото смяташ, че имаш права. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството", казва Ангел Джамбазки.

"Пълна подкрепа към общината и полицията, които трябва да свършат работата си, а именно да потушат този безумен "протест"," допълват позицията си от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
31
 
! Отговори
Защо?! преди 4 години
След като не са им узаконени постройките, тогава как така имат вода? Сами ли си направиха "апендикси" към водопровода? Това го има на не едно и две места. Защо общинските власти търпят такива безобразия и с години не взимат мерки?
26
2
 
28
 
! Отговори
Хмм преди 4 години
По сайтовете има доста снимки от този протест. На един от плакатите, които носят пише, че искат водомери.Водомер се слага само на узаконена сграда. След като някои нямат водомери, значи живеят в незаконни постройки.КМЕТЕ, КЕМЕТЕ,Защо не си пратил багери в Кумлука, за да съборят незаконните постройки?Докога ще ни мерят с различни аршини? Ами да дойда и аз в Бургас да си вдигна без разрешение една виличка край морето, където ми хареса място?
25
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за това ще гласувам за него ! всички други ми говорят за етнически мир, но за да го има, моята пенсия от 295 лв. трябва да стига и за някой ***. не става !
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво стана с партийните субсидии? Нещо да каже Джамбазки! Съединението /в ограбването на народа/ прави силата им!
23
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капитан Петко войвода: Абе тоя джамбазин по-турчин от турците бе !
22
12
 
22
 
! Отговори
sid преди 4 години
Като слезеш от мекия си стол от Европарламента и живееш обикновен живот,като нашия,можеш да коментираш протеста.Богатия на бедния не вярва.Айде,върни се в гнездото на твоята партия.
21
9
 
18
 
! Отговори
Ура другари! преди 4 години
Иии,къв патриот ва,ко чудо ва! И как мощно защитава-със статийки във фейсбук-тъй са прави! То е туй-от вестникарче-до патриот-та до еврудипутатин! А да питам само- има ли списък за паспорти и ква е цената им сега? А пропо-що ли са сещъм,че на изборите за кмет на Плоддивъ преди неколко години всичкото ромеи от Столипеново гласувъ за кандидатъ на МВРО тогаз-и са чудих как ставало тия работи,а то ко било- били омаяни индийците от патриотичните тогази слова на Глафчу!
20
8
 
28
 
! Отговори
Граждани преди 4 години
За всички *** и балъци - Жамбазки няма да стане евродепутат пак, колкото и да наливат популизъм Шкембе войвода и малката шайка около него. Хората няма да гласуват за Вмро, защото помнят паспортите, апартаментите и измамата с минималната пенсия от 500 лв. И да ...минусите ги ръката една шепа платени по 20 лв на ден тролчета
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да им е спряна водата! Или поне да намаляваха силно дебита към тях, така че да може да мине 20-30 кубика на ден най-много, после още малко и така докато пресъхне.
18
10
 
20
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Абе Джамбаз,а лепо ли е да връщаш бабички на границата,които имат БГ-лични карти като всички нас и да им забраняваш да гласуват,въпреки,че по закон са длъжни?Ти Джамбаз си едно егоистче,което се прави на патриот,но нито имаш жена,деца,нито трудов стаж реален.Всеки може от университета да се набута в някоя политическа организация,да стане общински съветник в СО и после евродепутат,особено ако е ерген!Никакъв патриот не си,а само говориш срещу определена прослойка защото това се харесва на хората.
17
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай ганюРешението е елементарно, когато си платят ще получат вода, както всички останали - това казва в общи линии и Джамбазки, но ти очевадно имаш проблем с четенето и разбиране на на елементарни текстове, не е лошо да повториш някой и друг от началните класове.
16
16
 
25
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
На тези избори не ми пука кой ще влезе, само ми пука Джамбазки да не влиза, защото той и неговата шайка се подиграха с най бедните пенсионери и излъгаха за минималната пенсия от 500 лв. Не забравяйте това пред урните, щото от Днес бг се правят, че не е била тази лъжа
15
5
 
31
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
бай джамбаз ние анализа и изводите сами си ги знаем няма нужда да ни ги казваш ти от теб се иска решение на проблема а както винаги ти не го предлагашмного си добър да лаеш отстрани но никога с конкретно решение за дадения проблем ето именно това те прави излишенние не ви избираме за да констатирате очевадни нарушения а ви даваме властта за да се справите с намиране на решение а никога не сме го чували от теб какво би могло да бъде
14
10
 
29
 
! Отговори
Враца сити преди 4 години
Охо...тоя пак изпълзя. Със заплата от 20000 евро и иска още да лапa. Няма баце, да беше дал поне една десета от заплатата за благотворителност на месец и щях да ти повярвам. И в червата е алчен....личи му по погледа
13
12
 
21
 
! Отговори
автоджамбазки преди 4 години
с дебелия откраднахме колко всичките роми не могат до края на века...
12
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е БСП(БКП) да насъскват ромите срещу правните норми в държавата.Кой с решение на ЦК на БКП от 1958г. насилствено засели скитащите из цяла Европа ромски катуни в България?Другарите Тодор Живков, Станко Тодоров и другите неграмотници от БКП.Сега берат плодовете от заселването на беззаконници и тър-теи на гърба на народа.
11
4
 
28
 
! Отговори
зрелища и пасти преди 4 години
ко стана вя с мин.заплата 1300 и мин. пенсия 300 ?
10
14
 
23
 
! Отговори
Шенол преди 4 години
ВМРО организират голяма шпиц команда да раздава минуси. Е сори, квото и да пишете на хората им е ясно, че сте мушенници и *** и гоните само лично облагодетелстване и безумно големи апартаменти с по декар тераса. Няма да ви гласуваме, Джамбазки първо да изкара казарма и тогава да се обажда
9
3
 
21
 
! Отговори
1234 преди 4 години
10000 евро на калпак, връщат бг гражданството и към германия
8
15
 
26
 
! Отговори
Митьо преди 4 години
За този популист се знае, че не е ходил казарма, защото е връзкар. Иначе се пъчи и го раздава голям патриот и революционер. А банковата му сметка расте ли расте. Взима по 20000 евра на месец,