Борисов се похвали: Всичко добро в държавата - когато ГЕРБ управлява!

Страната била в пъти по-добре от времето на Сергей Станишев
Обновена: 23 май 2019 12:31 | 23 май 2019 08:58, Камелия Цветанова
757
Борисов се похвали: Всичко добро в държавата - когато ГЕРБ управлява!
Снимка: Симитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всичко добро, което се случва - метро, индустриализация, е по нашето управление, похвали се премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия.

"Във всяка една сфера държавата е в пъти по-добре от времето на Сергей Станишев", настоя той.

Още по темата
Въпреки това премиерът призна, че парите никога не стигат и така е в в цял свят.

Според него Европа е най-доброто място за живеене.

Нинова живее с 2500 лв. на месец, порокът й - цигарите

Борисов определи като най-голям свой порок  тютюнопушенето.

"На дърти години започнах да пуша, но пак ще го ликвидирам този порок. Умен човек няма как да пуши”, заяви премиерът.

"Миналото лято не съм почивал. Беше председателството на ЕС, след това направихме формата "16+1" и лятото свърши”, заяви още премиерът.

"Срамувам се с това, което направихме последния месец, дано сме си извадили поука”, заяви още Борисов, визирайки "Апартаментгейт".

"След скандала ометох всички от постовете“, отсече той.

Борисов за корупцията: Нинова да отговори защо я отстраниха като зам.-министър

Борисов смята, че ако резултатът на изборите на ГЕРБ е добър или пък ако е лош, той ще нося отговорност, защото е шеф на партията.

А за Цветан Цветанов, който заради скандала със заменените имоти за освободи мястото на председател на парламентарната група, Борисов  обясни, че го е изтеглил назад, за да може да разбере, че и той е сгрешил.

Борисов коментира и твърдения на опозицията, че има некларирана къща в Банкя. 

Той обясни, че въпросната постройка е пристройка и представлява една стая. Всички данъци за нея били платени.

"Това е имотът, в който съм се родил, в който живея и в който ще умра. Няма нова къща, а в моя парцел съм си построил на ъгъла на дувара пристройка. Децата живеят в къщата, а аз съм самостоятелен човек. Имам нужда от място, на което да се срещам с хора. Всичко е документирано, има платени данъци, всичко е според закона. Не е декларирано, защото се намира в същия имот. Аз съм се родил на тая ливада. Когато ние дойдохме в Банкя, там нямаше нито една къща", категоричен бе Борисов.

Министър-председателят отрече да е помагал на братовчед си да направи заменка. "Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов", категоричен бе министър-председателят.

"Аз заменки нямам, офшорки нямам, сметки нямам и всичко е проверявано“, допълни той.

Освен това и приятели нямал, защото всеки искал нещо.

Той обвини опозицията, че го атакува целенасочено.

"Започна се с имение в Лос Анджелис и дъщеря ми, която тогава беше бременна в 8 месец карала "Бугати“, после, че имам остров в Гърция, после, че имам къща в Барселона, аз в този град съм бил, когато съм бил кмет и съм ходил при тамошната кметица“, настоя Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


757
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
537
4
 
2
 
! Отговори
двойна радост преди 4 години
До Гласувайте за ГЕРБ- ако не гласувате!
536
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-добре по-малкото зло,ще дойдат червените и ще отменят плоският данък,ще въведат по-високи данъци на недв.имоти под формата на социална справедливост,а те всичките милионери..господ да ни пази след неделя,не съм от Герб,но комунист няма да стана,най много да емигрирам.
535
7
 
22
 
! Отговори
Гласувайте за ГЕРБ преди 4 години
Гласувайте за Боко, защото все още има неизточени фондове и не всички партийци са си купили луксозни апртаменти с частни асансьори и мега тераси. А народът може да си пее одата на радостта, че си има такъв премиер-слънце.
534
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Страната била в пъти по-добре от времето на Сергей Станишев" това не е голямо подобрение. Но поне си имаме магистрали!
533
14
 
9
 
! Отговори
смях преди 4 години
Елена Станишева тире Йончева, не е пуснала снимка , защото не знае в коя от трите си къщи за гости да се снима
532
4
 
20
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Сатана, събери си вересиите!!!
531
4
 
12
 
! Отговори
една българка преди 4 години
ЕВРОизбори-т.е. бг дУпетати/ки ще взимат ?дни (мн добри) заплати и пр. за да се(ни)продават на едни персони с неустановен пол,хищни интереси и господарско самочувствие.Мен какво ме грее кой от коя партия ще отиде на добра заплата с 5 год мандат ,а?!Кое точно от 6те места ,на което работя, ще ме направи по-спокойна финансово или ще ми платят режийните или ще ми дадат отпуска ,а?!Ето-искам кандидат-милионерите за ?изборите да ми намерят най-краткият път от гласът ми за някой/я от тях и тези
530
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 570 Я стига си агитирал за ГЕРБ бе шмешник! Хората вече знаят за кого да гласуват!
529
24
 
15
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 4 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?
528
11
 
9
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 4 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
527
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
Цирк! Имам чувството, че тези в сянка са решили да заменят Б.Б. и той е инструктиран да се държи като ***. И сега пък другите, отбора на червените рози, извадиха храбрата и хубава Елена, нападната от лошият грубиян Бойко РазБойко :). Голям смях са, ама да не плащахме ние сметката!
526
13
 
7
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.
525
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако не са крадливите комунисти - отдавна да сме номер 1!
524
4
 
21
 
! Отговори
Тт преди 4 години
Унижаващо е че още има хора да гласуват за ГЕРБ, Може би е прав Цара за чипа......?Когато гласуваш след толкова простотия. ,значи ти е добре да си на последно място в Европа по всички отрицателни показатели ,,,.......
523
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквокрацията бушува с пълна сила, ако не е тиквокрация, ще е мек социализъм-далаверокрация, ако не пък това ще е патриотично управление с Далавери Симеонов, Тумбак Воевода и Болен Сидеров. А после питате що младите бягали, а защо ли всъщност?!?!?
522
8
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
впрочем,на мен ми се повдига от тоя при-мат!..И знаете ли?-Макар че съм "никой",ще ви кажа:-замисляли ли сте се ВИЕ,уважаеми българи,В КАКВО ОТНОШЕНИЕ сте с Дарвиновия манекен?..Само питам...Декларирам че няма да правя никаква агитация за кого да гласувате.Ако имате МОЗЪК,сами ще се ориентирате...Разбира се,ако НЕМАТЕ,ще подкрепите гербоШАЙКАТА....Айде чао до неделя!
521
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Кое е това добро,от как ГРБ са на власт ,гробищата в Добрич станаха по големи от Варна.Ще ви се уплаши окото ако видите и сравните преди и сега.Не мога да повервам, толкова ли са захлюпени добричлии, че да започнат да измират поголовно, само защото деградиралата бсп не успява да вземе властта!
520
9
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Премиерът на Холандия отиде да гласува с велосипед"......А наш Мутрьо и до *** не ходи без бронирания джип и тримата пазванти около него..СЪЩИНСКИ ЕВРОПЕЕЦ е Тиквун!.."Божествената благословия" за хилядолетна България...
519
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Афис" измери преднина за БСП на евровота от 1%, а пък "сифА" измери преднина на ГЕРБ на евровота 6%!
518
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое е това добро,от как ГРБ са на власт ,гробищата в Добрич станаха по големи от Варна.Ще ви се уплаши окото ако видите и сравните преди и сега.