Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа

"Червената" лидерка намеси и социолозите
24 май 2019 10:20, Александър Попов
264
Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа
Снимка: БСП

Корнелия Нинова атакува своите основни опоненти от ГЕРБ за пореден път като видя опит да спечелят изборите "служебно". 

"Притеснени  от изхода на изборите, ГЕРБ  се опитват с два хода да  спечелят служебна победа", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Плевен.

По думите й, единият е "чрез социологически проучвания предварително да оправдаят фалшифициран вот".

"Вторият е чрез създадената от тях и регистрирана от тяхното мнозинство в ЦИК "Коалиция за България" на Георги Първанов и Румен Петков и чрез заблуда на нашите избиратели да вземат гласове на БСП", допълни председателят на БСП. 

Нинова изтъкна, че и в двата случая ГЕРБ подценяват избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 137. Стига с тези изтъркани плочи бе, червен ***. Първо, не са десет години (къде слагаш 2013-2014), и второ, България е на тези места от 30 години и то "благодарение" на управленията на БСП, които винаги са катастрофи и това лесно не се оправя.
129
8
 
20
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 4 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?
128
8
 
20
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
До зле. Отива, за да клепа, нали? Тя друго и не може. А те там трева пасат и трябва йончева да отиде да им го каже, а? Ама не зле първо да се погледне в огледалото.
127
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП на Миков в коалиция с Герб не ни трябва! Докато не се появи нова и изящна Нинова! Мъж няма да е! Имаше двама - Доктора и Пирилис! Прибраха ги!
126
19
 
5
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 4 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
125
20
 
11
 
! Отговори
Зле преди 4 години
Елена ще отиде в Брюксел, дори сама и настават неприятни моменти за герберастията! Тя ви го каза - ,,България сама /очевидно/ няма ресурс да се пребори с простотията на герберастите и корупцията! Отивам да доведа Европа!" Затова е този местен феодално - мафиотски вой! Иначе, като жена каква е няма да коментирам! Не ми харесва, но да върши работата!
124
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приятел скрий си сабята,не си в Русия! Тука е ЕС!
123
17
 
12
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.
122
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напред с ГЕРБ! Останалите... може би,някой ден!
121
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тия празник няма! Нинова е вече прочетен вестник!
120
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП няма ресурс да фалшифицира избори! Това може да направи само доказано престъпна партия Греб! Затова, ако БСП спечели в тези нечестни избори ще е чудо!
119
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова,празник е! Става дума за нещо друго днес! Не си в час! Кравата ти е избягала,само синджира държиш!
118
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все пак...! Не очаквайте Илиана Раева да отиде в Брюксел да разкрива далаверите на Греб и Гергов! Елена е жената, която ще свърши тази работа и няма да си търси някакъв Майдел там и да я щипят като Кунева евростарците похотливци! Знаете Жозеф дол как пипна Фандъчката за крачето, а Бойко се правеше на упоен! Цецов направо заяви, че от ЕС идват милиарди и Юрданка е герой!
117
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу Радев не раздаваха пари, защото нямаше да стигнат! Цунами! Кътаха ги за последващите парламентарни!
116
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Права е! А сайта я иронизира! Що не иронизира герберастите?! Защото ще ги разфасоват като ТВ7!
115
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ от 10 години са олицетворение на мафиотските трибуквени групировка, на наглостта, корупцията, грабежа, бедността на хората и лъжите, които сякаш нямат край. Дано по-скоро последват предците си от СДС и НДСВ в небитието. Колкото по-скоро, толкова по-добре за България.
114
27
 
13
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Най-смешноъо в случая са троловете на ГЕРБ, които се пънат да пишат против БСП, а не се сещат, че никой не знае кои са кандидатите за евродепутати на ГЕРБ. Всички *** коментират само БСП и кандидатите й, а ГЕРБ е както винаги безинтересна - Борисов е наредил кои да са кандидатите, хайде под строй гласувайте Аз случайно поапднах на едина такъв кандидат на ГЕРБ на телевизионен диспут с вид на мутра, нагъл до безобразие и лъжец, което е типичната черта на всички от ГЕРБ.
113
12
 
31
 
! Отговори
Курнелка преди 4 години
Ако спечелим,изборите са честни,ако загубим не са!Ленчето тъй каза!
112
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йончева е с руски корен и това е очевидно! Българка /най вече - българин/ не би си докарал толкова ядове на главата! Българенът ще се върти край властта, ще подгазува на началниците и ще тъпче по слабите и онеправданите! Ако има проблем, ще чака друг да му го реши, а той ще угодничи и ще се пази чистичък и послушен! Накратко - един човек разгони стадо грабители и той се оказа - Димитрис Пирилис!
111
11
 
28
 
! Отговори
Коя е Ел.Йончева ? преди 4 години
Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци