Този път трусът в "Обединени патриоти" може и да е фатален

Каракачанов свалил синята каска и няма да става звероукротител
Обновена: 7 юни 2019 10:38 | 7 юни 2019 10:27,
25
Този път трусът в "Обединени патриоти" може и да е фатален
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов шансът "Обединени патриоти“ да оцелеят като коалиция не е голям.

Още по темата
"Явно някои мои колеги не могат да преживеят унизително ниските си резултати. Вместо да си зададат въпроса "Защо стигнахме до тук?“, те се чудят как да омаловажават постигнатото от ВМРО“, коментира той във връзка с нападките на лидерът на "Атака“ Волен Сидеров, че резултатът на ВМРО не е постигнат при честен вот, а сделка.

Имало шанс, но малък, да не се споразумеем със САЩ за F-16

"Защо той не спечели по някакъв по-честен начин? Кой е нечестният начин? Препоръчвам му на г-н Сидеров да си погледне резултатите в Ямбол и да види 3-4 ромски секции – бие ГЕРБ, бие ДПС включително. Това сигурно е по любов. Социологията е ясна – 0,03% от ромите са гласували за ВМРО. Това прави по-малко от 450 гласа. Това ли решава изборите. Ще му ги подаря тези гласове, но и те няма да му стигнат да прескочи 1%. Шумът, който се вдига от моя "партньор" на практика скрива истинските купувачи на ромски гласове", заяви Каракачанов пред Нова тв.

Той заяви, че Волен Сидеров е свободен да напусне коалицията, когато поиска.

"Аз нямам намерение да лекувам този или онзи. Ако някой смята, че е дошло времето да напуска коалиция "Обединени патриоти", да бъде така добър да го направи", заяви Каракачанов и добави, че евентуалното напускане на Волен Сидеров нямало да застраши нито парламента, нито правителството.

"Няма да ставам звероукротител. Още миналата година ноември месец свалих синята каска и казах: "До тук"

Без любов в коалицията можело, но да е и без скандали поиска Каракачанов.

Относно сделката за изтребителите министърът на отбраната коментира, че 1, 6 млрд. долара е сума, на която България няма да се съгласи.

"Те дават таван, до който американското правителство може да сключи договор. Това не означава, че България ще се съгласи или ще плати такава цена".

Още се преговаря, но компромис с въоръжението и поддръжката нямало да се прави. Очаква се договорът за нови изтребители за Военновъздушните сили да се сключи до края на лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се взривяват, прав им път! Пробният камък бяха изборите за евродепутати! Видя се кой отиде в киреча! Да не би да вярват, че ще възкръстнат от пепелта! А ГЕРБ с Борисов отново ще спечели! В най-лошия случай следва коалиция ГЕРБ с ДПС и после каквото сабя покаже!
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Каракачанов свалил синята каска и няма да става звероукротител" явно за нищо не става, щом и в цирка не го искат
16
1
 
13
 
! Отговори
Всичко е стабилно преди 4 години
И да се разпаднат, а натам отива работата, и те, и Бойко ще продължават да ни уверяват, че всичко е стабилно и няма нужда от предсрочни избори. Каквото и да стане, искат да останат на власт. Там е далаверата.
15
0
 
16
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Николай Стойнев кой ще го провери ? Колко фирми има ? Човек на Фандъкова ? Николай Стойнев ??.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Омръзнаха ни техните постановки. Те все се разпадат, когато обстановката се нажежи.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дано трусът да е фатален, защото ни писна от тях !!!!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕКА СМЕ ЧЕСТНИ, КАКЪВ ПАТРИОТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНО ДС ЧЕНГЕ КОЕТО НЕ Е ЕВРОАТЛАНТИК? ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ.
11
0
 
10
 
! Отговори
Социопат преди 4 години
Пригответе вазелина идва супер тежка зима....
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истина е това което казва шкембе байрактар,че дори и патриотите да се разтурят бат Бойко е стабилен и ще си изкара мандата до края.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Trusa v obedineni mafiotite e provokiran ot tova che plondera Karakachanov e eksplodiral.Ili prosto e ial mnogo bob i se e izgarmial kato turchin v dgamia
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не крия ,че гласувах за този плондер за президентските избори тъй като Сидеров го предложи /не себе си/ . Шефът на ромите в България ясно показа , а по телевизия АЛФА самите роми си признаваха как за 50 лева са гласували за ВМРО и са играли хоро с този шкембелия.Защо след аферата с недекларираната тераса и ефтиният имот не си подаде оствака както искаше Сидеров? Кой от АТАКА си купи ефтин апартемент по Апаартамент гейт? Никой. Имаше от ГЕРБ, БСП, ВМРО ,но никой от Атака. Сидеров е в двупанелка.
7
1
 
26
 
! Отговори
СВАЛИЛ КАСКАТА преди 4 години
А под каската ... НИЩО, пустота. И всичко го виждат. Важното е джоба да е издут, ама там журналистите не гледат.
6
3
 
23
 
! Отговори
Ивъъъъ преди 4 години
Всеки път като видя снимката на шкембе войвода първо ме напира смях,че виждам такова мекотело.После като ми мине смеха- ме обхваща ужас,че такова мекотело е депутат-барабар със Глафчу Атанасов...А като ме напусне ужаса- седя и се чудя как така краставите магарета -Сидеров и Валерката и шкембе войвода се надушиха-направо им го побира...
5
2
 
20
 
! Отговори
колкото обединени преди 4 години
колкото обединени , толкова и патрЕоти.
4
3
 
17
 
! Отговори
Генчо от Живково преди 4 години
Преди години се бях кандидатирал и при"Патриотите" и при"ВМРО' но се отказах....Яко арогантни представители и от двете партии!!!
3
19
 
12
 
! Отговори
до ОСТАВКА преди 4 години
на фона на поголовните грабежи, 2млрд похарчени за 5 години не са болка за умирачка, само си спомнете че за "Белене" се наляха двоино повече и 10 години по-късно сме там където бяхме.
2
6
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Патриот е, парА дава за американски самолети, но не свойта парА, братя, а парАта на народа.
1
11
 
31
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 4 години
Заради това, че зароби бедния български народ да плаща милиарди за американски тенекии, Народният съд ще прати Шкембе войвода доживотно да гние в Белене.