Дончева: Манолова е сериозна кандидатура за кмет

БСП щяла да плати цената за ерата "Станишев"
Обновена: 31 юли 2019 15:54 | 12 юни 2019 14:12,
19
Дончева: Манолова е сериозна кандидатура за кмет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова е сериозна кандидатура за кмет на София. Това каза пред bTV лидерът на "Движение 21" и бивш член на БСП Татяна Дончева.

Вчера шефът на софийската централа на БСП Калоян Паргов коментира, че омбудсманът може да бъде номиран за кандидат-кмет от левицата на предстоящите местни избори през есента. Самата Манолова каза, че още е рано да се говори по темата и че никой все още не е водил разговори с него.

Още по темата

Татяна Дончева обаче коментира, че ако Мая Манолова няма сериозна организационна поддръжка, няма да успее да спечели, независимо от високия й рейтинг.

Според нея, не е лошо социалистите да търсят и други кандидатури, които са далеч от политиката.

По думите й, София се нуждае от фигура, която "да вкара ред в Столична община и да разкове този бардак на политически и бизнес интереси".

Относно скандалите в бившата й партия - БСП, Дончева беше категорична, че е нужно успокоение.

"Нужно е успокоение в БСП и то не може да дойде при запазване на статуквото. То само ще ожесточи нещата", изтъкна тя.

Според Дончева, БСП трябва да е готова да плати и цената за ерата "Станишев".

"Тази цена е много тежка. Членовете на партията, които са спомогнали да се задържи статуквото "Станишев" с неговите последици, трябва да я платят. Преодоляването не може да стане като започнат да го унижават", допълни Татяна Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
веднъж кепазе ... преди 4 години
Тази не беше ли Юристконсулт на Мултигруп? То името Мутри тръгна от мултаците.Колкото до Мая Манолова, тя лекьоса и без това кирливото име на столетницата.Българският народ още помни Костинбродската далавера.Мая Костинбродска не може да се кандидатира на избираема длъжност защото тъмното и минало не позволява.
16
0
 
4
 
! Отговори
Команиз преди 4 години
До Анонимен 15До кога БСП да плаща цена за най-успешното управление за целия преход? За 4 години икономически растеж от 27 процента. То ГЕРБ не е направил такъв за трите мандата.Да, направо невероятно, при БСП заплатите от $5 станаха $7.5 за няколко месеца.Какъв успех, какво чудо!50% повишение за няколко месеца.Тиквун само може да завижда на такива икономически показатели.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ заслужават Иванчева да е кмет на София, да им покаже кражбите и далаверите без никаква милост както и подхвърлиха подкупа и я отрупаха с кошаревски свидетили. Днес е оправдана от съда че е взела подкуп и е единствената осъдена че искала подкуп. Друг осъден по този член от закона в България няма.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната адвокатка на олигархията. До кога БСП да плаща цена за най-успешното управление за целия преход? За 4 години икономически растеж от 27 процента. То ГЕРБ не е направил такъв за трите мандата.
13
4
 
1
 
! Отговори
Нещо ново преди 4 години
До Айдеееее: Хайде запази си г'лупостите на домашно ползване. Ако софиянци си харесват Фандъкова, нека си я изберат пак. Но имат избор. Ако Мая Манолова наистина се реши да се кандидатира, най-много ще спечелят гербаджийските т'ролове: ще има да се публикуват всякакви г'лупости по неин адрес.Но ако софиянци я изберат, може и да спечелят.
12
8
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Като не можем да си намерим свестен човек ,Манолова ще да е .
11
6
 
14
 
! Отговори
нострадамус преди 4 години
вашата мама комунисти,ей то половината българия ***,маке и пустиняци
10
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая в парламента като в помня Манолова и плача от смях. Изобщо не става за такива длъжности. Отврат е. Фандъкова е много по блага жена и така авторитетна. Тея старите лисици вече са ясни.
9
6
 
25
 
! Отговори
..... преди 4 години
Татяна Дончева в Трявна,Мая Манолова в Кюстендил.Да работят за родните си места,да развиват провинцията а не да опустява.София няма нужда от тях.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До баба мара 3Каква ли оценка би дала Габриел за баба ви Дончева?Не че това я интересува, нито пък баба Дончева би интересувала когото и да било - важното е да цъфне по медиите след успешната си защита на Ванко 1, Медиагруп и в момента на Евгения Банева, нали?
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха-ха 5Напротив, важното е да изберем комуноид за кмет на София и главен прокурор, и пРезиденто да настъпи (не че някой си дава труд да му слуша Десо-простакешките диктовки) като "фактор" (faceo, лат. правя, върша; fact, минало страдателно причастие, свършено); нито е фактор, нито е свършил нещо, в пуберитета такива ги наричат "проактивни" или - "хиперактивни", Радев отдавна е за освидетелстване пред ТЕЛК и 120лв. пенсия по милост, но останалите *** искат "президентска република".
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 1За Самоков отговарят жителите на този град. Те да си я преценят.
5
12
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Не е в интерес на софиянци да изберат кмет, който не е от управляващата партияСега мърморим, че нещо се прави некачествено, а тогава ще мърморим, че нищо не се прави
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Другарко Татяна Донч 1Кметица на Трявна?Изключено! Народът там винаги е бил свестен!
3
12
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
даде много лошо оценка на мария Габриел но е права както винаги
2
5
 
10
 
! Отговори
до №1 преди 4 години
Хе по твоята логика и картофената защото е много "кадърна" трябва да се завърти в Самоков сигурно и там има трески за дялане.
1
8
 
25
 
! Отговори
Другарко Татяна Донч преди 4 години
Преценявай само кандидатурите, подходящи за кметове на твоя роден град!Наш кмет ще си изберем НИЕ.Мая като е толкова кадърна, защо не се развърти в Кюстендил? Там да не би да няма трески за дялане?