Симов: Напускането на парламента беше добър ход, но...

То продължи твърде дълго, смята червеният депутат
Обновена: 13 юни 2019 22:34 | 13 юни 2019 21:43,
13

Дни преди конгреса на БСП, който ще се проведе в неделя, пет имена се спрягат за лидерския пост в социалистическата партия. Костадин Паскалев, Дора Янкова, Валери Жаблянов, Калоян Паргов и Красимир Янков са имената, за които се говори, че се изправят срещу Корнелия Нинова.

Още по темата
По думите на социалиста Александър Симов в БСП има разделителна линия между ръководството в лицето на Националния съвет, но в самата партия отсъства.
 
"Очаквам напрегната дискусия, която да роди добро решение за БСП. Единият вариант е Корнелия Нинова да декларира своята оставка, Конгресът да я приеме и да обяви процедура за пряк избор на председател от всички членове на БСП", обясни депутатът от в "Денят ON AIR".

Според него Нинова трябва да остане лидер на партията, защото вътрешната опозиция, която се изправя срещу нея, няма идеен план накъде ще поеме партията. Той е на мнение, че напускането на парламента от БСП не е било грешка, а добър ход, но това, което е изиграло лоша шега на партията е дългият период, в който социалистите са отсъствали.

Александър Симов коментира и темата за намаляването на партийните субсидии. Депутатите приеха на първо четене стойността им да бъде равна на един лев за глас.

"Намаляването на субсидиите е част от много сложен разговор. Това е важен въпрос, защото вълнува хората. Но трябва да се променя постепенно и в резултат на сериозна дискусия", заяви социалистът пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОБИКАЛЯТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ПЛАЧАТ КАК ЩЕ ПОМОЛЯТ ДРУГАРКАТА НИНОВА ДА СИ ИЗТЕГЛИ ОСТАВКАТА- Е ТОВА АКО НЕ Е ЦИРК- ПОМНИМ ЕДНИ ДРУГИ ЦИРКОВЕ- НАД 2000% ИНФЛАЦИЯ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, 1 ДЛ 3000ЛВ, ЕДНА РИТНАТА НЕБАНКА, ЕДНИ МОМЧЕТА ПОСОЧЕНИ КАТО МУТРИ НА КОИТО ИМ СТОВАРИХА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ, А ПОСЛЕ ГИ ГРЪМНАХА- ТЕ СА ВИНАГИ- НЕ СМЕ НИЕ- ТЕ ДРУГИТЕ. ЖАЛКИ ЕЛЕМЕНТАРНИ, НО МНОГО АЛЧНИ.
10
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Калоян Паргов най ме кефи. Егати крет..ена !
9
1
 
10
 
! Отговори
BG преди 4 години
Няма ли да се скриете ! Младите не ви искат. На Бузлуджа, на чинията и отлитайте !
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Папагал!
7
2
 
9
 
! Отговори
Коку преди 4 години
Значи според този напускането на работа е добър ход за тях защото пак взимат пари и няма кой да ги уволни 😅🤣👍
6
2
 
17
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Тея *** е по добре да изчезнат като партия. Банда лъжци и крадци обслужващи руски интереси.
5
3
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Това, което Нинова е подала не е оставка, а молба за преизбиране!
4
4
 
24
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Тези червеи глу.паци никога няма да се осъзнаят колко са зле и колко са далече от процесите в страната. Дай има само пленуми, конгреси, комисии и нищоправене.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този като го гледам и слушам,първата асоциация е.. гумени глави!
2
26
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
субсидиите трябва да са само за опозицията и да се актуализират,властта има цялата държава затова икономисва субсидията, периода на отсъствие не е толкова дълъг, получи се заради засичането с изборите. Фокуса трябва да е върху механизмите които властта прилагаше да ви принуди да сте там чрез кворум да съдействате за техни закони, които отхвърляте но с кворума дефакто приемате.
1
24
 
11
 
! Отговори
yyyyf преди 4 години
Е, на тия няма ли да им е неудобно да се изправят срещу Нинова,90 депутата вкара тя, не станишев с 40, Нинова вкара 1 евродупетат за пес повече на сегашните избори. За станишев за председател на пес нямаше други кандидати, удобно го преизбраха нали,а тук некадърниците патерици на станишев и герб излизат срещу нея.