БСП поиска среща за левчето субсидия, ГЕРБ я отряза

Депутатите на Борисов подкрепяли твърдо решението на кабинета
29
БСП поиска среща за левчето субсидия, ГЕРБ я отряза
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП инициира срещи с политическите сили заради решението партийната субсидия да бъде намалена от 11 лева на глас на 1 лев.

Още по темата
От левицата изпратиха и покани до ръководствата на групите на ГЕРБ, ОП и ДПС в парламента за разговори, свързани с предстоящата промяна в размера на годишната държавна субсидия за политическите партии, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Първата  предвидена среща трябваше да е с най-голямата парламентарна партия в понеделник, само че от ГЕРБ отговориха, че не смитат, че е нужно да има такъв разговор.

"ПГ на ГЕРБ твърдо подкрепя решението на правителството за намаляването на партийните субсидии на 1 лев",  написаха депутатите на Бойко Борисов в писмо до левицата.

"Освен това позицията на ГЕРБ по темата вече беше ясно заявена по време на дeбата и на гласуванията на предложението на Министерския съвет в Комисията по бюджет и финанси и в пленарна зала", пишат още законотворците от мнозинството.

От БСП са изпратили покани и до Обединени патриоти и ДПС. Срещите с тях са насрочени за вторник, а дали ще се състоят предстои да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: БСПсрещаГЕРБсубсидия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
32
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
ГЕРБ краде толкова много, че 1 левче пртийна субсидия не предатавлява никакъв проблем. Дори ГЕРБ имат възможност да субсидират държавата за всеки реално получен глас. #асФалт
5
4
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
По-добре другарите да направят Пеперуда за дъжд, че да върви на Бенчо бизнеса. Ще трябват спонсори
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква среща?бсп да търси пари, но да видим кой ще им даде! на герб не им трябват пари - него цял ден го хвалят по вси4ки медии....
3
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, сетили се БСП-то да искат срещи и да ривът! Га мааха кифтетата, ни ривяха!Що не поискаха среща навремето със Слави Трифонов да не прави такъв референдум,а сега се сърдят на Бойко, че изпълнява каквото е гласувал народа на референдума.пРезидента и той притърча на помощ на решетчестата партия и търси под вола теле.Не Бойко иска да падне субсидията, а изпълнява волята на народа - политици да не харчат народни пари.Камо ли да си правят партийни телевизии с тези пари,за да ескалират с Лъжите си!
2
15
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Депутатите на Борисов,са лично...негови и само...мигат в такт,за това БСП-то да ходи да се...моли на...принципала( не знам какво означава),за да увеличи леффчето на 2 или...3.Боко има...меко сърце и ще реши проблема от...раз.
1
6
 
46
 
! Отговори
След като преди 4 години
*** не са съгласни и пак искат да лапат, няма какво да се сърдят като ядат бой на всички избори