Цветанов ще прави център по сигурност

Сега щял да обърне повече внимание на семейството си
147
Цветанов ще прави център по сигурност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов вече е аут от управленските структури, след като бе освобен от длъжностите на днешното национално събрание на ГЕРБ.

След края на събранието той потвърди, че вече няма да участва и да отговаря за предизборните щабове.

Още по темата
"Мисля, че когато минат съответните избори, ще може вече да се сравнява", каза Цветанов.

"Да не си говорим сготвен-несготвен. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото може би са очаквали някои. Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Тук, в залата видях толкова много приятели и им благодаря за всичко, което сме направили", изтъкна вече бившият втори в ГЕРБ.

Той сподели пред медиите и своите планове за бъдещето.

"Аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността. Плановете са ми да бъде по-често със семейството ми, защото през тези години отсъствах много", каза още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
23
 
! Отговори
Един там преди 4 години
Човек осъден на две инстанции на затвор ще прави център по безопасност ли? Човекът изобличен в явна корупция и още кой знае в какво ще прави такъв център!? Само Батустан може!
43
0
 
14
 
! Отговори
Край преди 4 години
Тоя май ще взима хляба на Мони Паси НАТО ястреб ще става
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецо доказа че жена му не е съпричастна към разхищенията и манипулациите относно интензивното строителство, защото с висока степен на достоверност вероятността жена му да е била съпричастна се изключва автоматически тъй като тя е работила в тайните служби
41
0
 
9
 
! Отговори
АБЕ преди 4 години
***,КАКВО ЩЕ ПРАВИШ БЕ..БЕГАЙ ОТ ТУК
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още едно американско НПО....
39
1
 
17
 
! Отговори
Акъл море преди 4 години
"Аз съм в процедура"......Малеей, малееей!!!!
38
2
 
24
 
! Отговори
Нов Аладемик преди 4 години
От училището във Вършец са обявили Новият Цветанов.На класното за 8-ми клас, ученикът е събрал две двойки, написани с различна височина и малк опреди края на часа, ученикът е написал верният отговор "4 цяло и НЕЩО"Ученикът бил изпратен на разноски на Общината на летня ваканция по математика за надарени деца "Академик ГуудНюз Изпратения"
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността."Ясно, ще прави център за разпределение на афганистанския хероин за Западна Европа.
36
2
 
15
 
! Отговори
Ферари пуща асансьор преди 4 години
В очите на Народа, Цветанов е авторът на асансьора който никога не се е запинял в м/у етажните височини или пък недай Божкеле завивал като Ферарна кола на пистата в Монако
35
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността."Погледнете добре типичното лице на евроатлантизма- нагъл сериен престъпник, недосегаем за закона.
34
11
 
2
 
! Отговори
Цецо за един сезон преди 4 години
заради него няма да ни доставят Фъ16ките.Никой необича предателитеЛакомията не е емблемата на ГЕРБ.СеРеСетера е мъртав!Да живее СеРеСетността!И без ГЕРБ, Цветанов пак ще дигне Асансьора в очите на Човечеството, Света и Земното кълбо.Един път изградил асансьор - то е като зидарска дрога да направиш комин. Разликатат че през комина миьони са заминали нагорас асансьора заминават на горе, по средата, на долу и обратноАсансьорът е дрогата на праднятъ ГЕРБ
33
3
 
21
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Мъка,мъка Цвинокио!Пак сигурност,пак ченгеджийски врътки.Тез негови корифеи юристчета да видим как център ще му спретнат на задокеанска издръжка!Жалко,жалко Цецик.Толкова много искаше да хвръкнеш на Ф-16,ама само до собствено лифтче стигна..Не рви,в следващия възможен живот!
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Издателство "Ние Българите" пуска на Илинден авторската книга на г-н Ц Цветанов, озаглавена " Тътят оъ СеРеСе до Асансьора"
31
0
 
47
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Този "хубавец" вече открито ще работи за американците
30
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как няма отцъстваш Цеци, не можете се засечете в тези апартаменти
29
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно сорроско НПО, за да продължи да точи субсидии, защото издръжката на декари апартаменти е висока. Ток, вода, асансьор всеки месец.
28
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"център за евроатлантическа дейност" звучи като "американска хранилка за отслужили слагачи"
27
4
 
43
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Този трябва да е в затвора за предателство, кражби, измяна, и много такива. Този изцяло работи против България и в полза на америка. Само че мутрите управляват тази територия и това няма как да стане, дано Господ го накаже.
26
3
 
30
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Това става след като "молитвено" си закусвал няколко години.Център/НПО/ с евроатлантическа насоченост в областта на сигурността!!! Тц-тц-тц ! Нов Красимир Кънев! Антихибридчик! Прав беше в коментара си валентин Вацев,че ЦВ.ЦВ. ще се ориентира към слънчева Калифорния и Флорида,а Б.Б. ще завърши политическата си кариера с луксозен имот на Рубльовка.
25
0
 
36
 
! Отговори
отличниците преди 4 години
на Прехода към разрушаване на всичко стойностно в Държавата,от преди 89г.,си правят Центрове за изследване на риска за демокрацията/техната сладка/,за риска за еуроатлант. сигурност,анализи и прогнози и т.н.Справка-шоковия терапевт и велик икономист от Драгалевци,дежурния на хамараканските закусчици молитвени ,доскорошен Втори от най-успешната Партия.След непрежалимото и велико СДС-разбира се!!