Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи

На мушката със сигурност е Плевен
Обновена: 7 юли 2019 14:34 | 7 юли 2019 14:33, Александър Попов
145
Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бойко Борисов обяви, че трябва да има радикални промени в районите, в които ГЕРБ загуби на изборите, по време на речта си на Национално събрание на партията в НДК.

"На събранията много добре да се огледат хората. Етичната комисия, Изпълнителната комисия. Ще ви окажем максимална помощ. Някъде ще направим промени. Искам да направим по-отворени събранията", заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Правим среща с обществеността, който иска да дойде. Ще ходя или аз, или хора от комисията, да чуят и другата страна какво мислят за нашите кметове, общински съветници. Има действително млади и успели и доказани хора, които искат да станат част от партийния живот, но местната структура или местният феодал не го допуска – защото вижда конкуренцията", смята Борисов.

"Ние трябва да се подготвим следващите няколко години да обновяваме непрекъснато. Не казвам, че трябва да изгоним тези, които са допринесли и допринасят и имат и потенциал, но във всички случаи трябва да направим и радикални промени, там където губим", посочи Борисов, като даде за пример област Плевен.

На финала на Националното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на Цветан Цветанов за проявената от негова страна лоялност през изминалите години.

Премиерът засегна и зародилия се скандал с външния министър на Сърбия Ивица Дачич.

"На Балканите оста винаги е била Атина-Белград, София промени това и затова моят приятел Ивица реагира така - яд ги е малко", каза Борисов.

Борисов заяви, че по време на своето европредседателство България е избрала най-трудната задача - Балканите - място на войни и раздори във всяка една сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Б.Б. ще направи предложение, на което не може да се откаже.
105
2
 
4
 
! Отговори
Правилното заглавие преди 4 години
Мафиотският бос се закани.
104
2
 
8
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи." - знаем ги к'ви са промените - спиране на парите на общината, та рaята другия път да гласува "правилно".
103
2
 
11
 
! Отговори
Валентин Николов преди 4 години
Защо загубили изборите в Плевен?Защото след като избрахме независим кмет,всички пари за проекти за развитието на града бяха спрени като наказание за лошия избор.Защото градът затъва икономически и социално под управлението на Общинския съвет,доминиран от Герб.
102
2
 
8
 
! Отговори
До Честен преди 4 години
Хубаво си цитирал член първи с трите му алинеи, ама си сбъркал адреса! Питай ги на Дондуков 1 говори ли им нещо тая извадка от конституционните текстове?
101
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тикво тиквооо, тикво!
100
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие държавата съсипахте,цървулът забрал дерт за районите!Спокойно Боко,ще си намериш други мафиоти.Лапачи колкото поискаш в тази държава!!!
99
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определящ за политическите процеси в България е семантичния анализ на името на Червената лидерка. ***=.Ур-***-я=.Ур-нали-яде.Това автоматично се пренася като орис и върху Партията й.За Бойко Борисов звездите са по-благосклонни. Името го определя като човек, който се Бори успешно и раздава Бой, на който заслужава. Напълно се допълват двамата лидери като кармична двойка, всеки със своята полезна функция.
98
2
 
20
 
! Отговори
българин преди 4 години
104 изкефи ме яко..Май само старото наше поколение виждаме реално нещата уви. Децата знаят само НАТО и ЕС..ДАже и не вицдат разликата между тези 2 несъотвествия уви..Това е с години да повтаряш нещо шаблонно което ти "казват" -:) Леле леле до къде я докараха "демократите".Да манипулират младото ни поколение!
97
2
 
23
 
! Отговори
Гьобелс преди 4 години
Ще се задейства значи гестапо.Политическата полиция на герб .
96
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мили Божке...............и тия ми дърдорят, че Нинова била "авторитарен лидер"!!! А тоя, дето коли и беси без да му мигне окото (затова сме "демократична" страна....хи-хи-хи-хи), бил "върха" на "демокрацията"!!!! Мале...мале.....много ще ми е интересно като какъв ще влезе в учебниците утре........като "ученик" на Бай Тошо, който сто пъти го е задминал по ТО-ТА-ЛИ-ТА-РИ-ЗЪМ!!!!??????
95
9
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Отвън не нашите, Ч а к а т. Казали и оплаква ли се идвайки семейство с две дечица. Стоим там за децата. Чакаме промени, къщи имат три етажни, едно срещу на родители етажа, много хора прокудени все чакат от 10 години. Как да стане, като техните хора са на работа. Ум не ни побира. От 1944 едни и същи с малки изключения. Много нагли и с връзки са навсякъде, учили социална, а математика не им се отдава и виж са заели места на физик, химик, математик, в бг хлебар кове обувки, хлебар е митничари хаха.
94
5
 
28
 
! Отговори
Калинко от ШАЙКАТА преди 4 години
БОКО,глей днес ко се случва с приятелчето Ципрас, бяхте с него на цуни гуни,той ша яде бръмбалото,имаш още малко време,хвърляй пишкира,както ти рече гочето от десето.
93
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна зала с магарета....
92
7
 
40
 
! Отговори
IJisjd преди 4 години
Комарите ги изядоха, градушката ги очука...Важното е че има министерства, които точно когато трябва да свършат някаква работа, не я вършат...Е това е ГЕРБ...Хвалби колкот искаш, реални полезни неща няма никакви
91
12
 
17
 
! Отговори
Карадайъ преди 4 години
В Кърджали сме недосегаеми !!! Тук ГЕРБ никога няма да командва !!! Слава на ДПС !!!
90
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Достатъчно е да бръкне в приватизацията. И ще излезат навързани кръгово в сивия сектор."Явно си от заблудените. Преди няколко години лично Баце разпореди да не се правят ревизии за периода преди 2002-ра.
89
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът партия.
88
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Достатъчно е да бръкне в приватизацията. И ще излезат навързани кръгово в сивия сектор.
87
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен ГЕРБ имат потенциал да управляват още 10-15г. а после вече ще видим. Може на Бойко внучето да поеме и то в политиката...