Напуска ли "Атака" парламента? Сидеров не виждал смисъл да остава

Избирателите на патриотите били измамени, не изпълнявали обещаното
Обновена: 24 юли 2019 14:34 | 24 юли 2019 11:00, Камелия Цветанова
148
Напуска ли "Атака" парламента? Сидеров не виждал смисъл да остава
Снимка: Димитър Кьосемарилев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров призна, че не вижда смисъл да остава като депутат в този парламент.

Според него избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, са измамени, защото не изпълняват обещанията си.

Още по темата
Това обяви в предаването "Тази сутрин" лидерът на "Атака" (част от коалицията Обединени патриоти) Волен Сидеров.

Той вини за неизпълнението на обещанията коалиционните си партньори – НФСБ и ВМРО. Твърди, че е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Сидеров се надява днес да се състои политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

Относно сделката за изтребителите F-16 той коментира, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

"САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта "Южен поток", щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ", каза още лидерът на "Атака" пред bTV.

Според Сидеров хакерската атака срещу НАП е част от днешната действителност и се вдига излишно много шум.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
20
 
! Отговори
чарли преди 4 години
За новия парламент ще обещае 350 лева минимална пенсия.
34
15
 
8
 
! Отговори
Ели: До ЕС преди 4 години
Сидеров защитаваше БГ интересите.Не беше против ЕС, а против "ЕС на две скорости", пр. лошо качество на детски хран. Почти няма стока, която в БГ да не е с по-лошо качество от Германия или Италия. Испания също е против продажба на земя - нали?Украйна в момента купува от трети страни газ на 3-но по-скъпа цена, руска, но от Полша - дали народът е щастлив. Украйна купува въглища от САЩ и ЮАР - дали народът е щастлив.Хвалипръц..ето на гърба на народа е слугинаж и липса на икономическа логика!
33
4
 
34
 
! Отговори
смях преди 4 години
Волене , колко *** облиза брато. Та ти можеш да напишеш енциклопедия за мириса, формата и космите на всеки един от тях. Ама накрая и ти се наигра. Сега може и с Барека да направите тиймче. Важното е да не пускаш кокала и да си повратлив. И да не си гнуслив.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той вини за неизпълнението на обещанията коалиционните си партньори НФС и "Атака"Странно е, че Сидеров вини Атака, а НФС не знам кои са... А може би не е така, а журналистите пишат глу.пости.
31
12
 
13
 
! Отговори
ЕС форевър преди 4 години
до Ели,грешките му са, че сляпо ближеше на *** седалищника, а *** хал хабер си нямаше кой му ближе дирника. Сега да си оди при Йосиф Кобзон.
30
19
 
16
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До разочарован атакист. Хората са масово отвратени от продажните русофили като Сидеров, Нинова и Радеф, а не от ГЕРБ. То се видя на изборите.
29
17
 
17
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Факт е, че казваше неудобните истини, подкрепяше:ЮП, АЕЦ Белене, беше против концесиите и разпродаването на БГ земя.Няма да забравя една блестяща реч пред чуждите посланици в НС, като пъпеши жълтееха.Грешките съюз с ВМРО и ПФ, подкрепата към ГЕРБ - акт изхвърлил го от политиката, който се коалира с ГЕРБ го унищожават.Много изстрада, лидер, но народа него последва.Накрая заплашиха детето му и го сринаха.Както пишат поетите: "Ако Жана от Арк се беше родила в БГ щеше да остане на село."
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бързо бегай, нема време
27
1
 
13
 
! Отговори
Деиствителен случай преди 4 години
Майсторите на покриви, изолация и улуци и мен ме измамиха ама на Вас не ви пукаше тогава е сега и на мен не ми пука за Вас
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мене ме нема в целата схема.
25
5
 
40
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Сидеров е най...големият политик на нашето време,защото вече от десетилетия се...храни от политиката,без с това да е допринесъл за подобряване хала на народа,но съществено е...подобрил своя хал.Браво Сидеров,наближава парламентарната ваканция и препоръчвам да направиш резервация за една разкошна екзотична почивка със семейството.Другото е...бош-лафф за наивници;което отдавна и ти си го разбрал.
24
5
 
23
 
! Отговори
Тучо преди 4 години
И аз не виждам смисъл, Сидеров, но за нас! За теб има смисъл и само плямпаш и мислиш, че плашиш някого от властта, белки ти обърнат внимание. Прочете вестник си, поставен с цел в нужника! Освен да си кротуваш, па колкото изкараш! До края на мандата има към 18 тлъсти заплати, вече си готов за голяма депутатска пенсия! Трай си, на печалба си!
23
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изолиран е.Няма далавера.Затова е извън схемата и е недоволен.
22
9
 
25
 
! Отговори
ЕС форевър преди 4 години
Сидеров потъва с ***, факт. Не че *** въобще кой е Сидеров, но белокосата Златка си градеше политиката със същите лозунги.
21
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В знак на протест отново ще отиде на Варадеро с партийната субсидия.
20
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПатрЕотете вън от НС и никога повече да не видят парламента, освен по телевизора!
19
11
 
27
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
А?!? Ето го рубладжията бе :))) Беше ми домъчняло за него. Да ходи да си плющи младата женица докато може, че тя няма да го чака дълго ако не го вдига. ДАже може и сега да му слага хубави и разклонени еленски рога с някой младок като нея.
18
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този сме го чували да говори всякакви глупости и всичките лъжи така, че не знам дали остана някой който да му вярва
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждаме смисал Сидеров да е влизал въобще в политиката , до сега нищо освен симулиране на нещо и харчене на Даржавни пари
16
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До избирателТой че е прав за чупката в кръста е прав.Но я си представи да откажем на американците, сделката за Ф-16 какво ще стане....Ще ни посочат с пръст и ще кажат че в БГ няма демокрация(което си е така) и ще действат, както господаря действа с васалите си. ;0