Валери към Волен: От 100 дни да си на работа 4 и да имаш претенции?

Лидерът на "Атака" трябвало да е благодарен
11 юли 2019 17:15,
22
Валери към Волен: От 100 дни да си на работа 4 и да имаш претенции?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Стремим се да оздравим коалицията – нормално беше да предприемем промени в ръководството на групата, да предприемем мерки, за да има парламентарната група на „Обединени патриоти” общ живот, общи позиции по различни въпроси, общи законопроекти, за да работим – нещо, за което са ни избрали. Това каза пред БНТ лидерът на НФСБ и съпредседател на "Обединени патриоти" Валери Симеонов по повод отстраняването на Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група на коалицията.

По думите му,  през последните година, година и половина групата, ръководена от лидера на "Атака" реално няма общ живот, а представлява механичен сбор от три партии.

"Истината е, че има сериозни проблеми. Те са показателни не само от отделните изявления, основно на лидера на "Атака", но и това, че много често в зала по един и същ законопроект, по един и същ въпрос, се гласува противоречиво. Тази група, за съжаление не работи", изтъкна Симеонов.

Още по темата

Провокиран от думите на Сидеров, че той е основният виновник за съществуването на коалицията, Симеонов каза, че справка за присъствието и гласуванията в зала на атакиста показала, че до 14 февруари той е присъствал в пленарна зала 4% от времето на заседания.

"Т.е. от 100 работни дни вие отивате на работа само 4 дни и имате претенции да бъдете председател на парламентарна група и да определяте нейната политика", удиви се бившият вицепремиер.

Той също така сподели мнението, че Сидеров би трябвало да е благодарен, че го освобождават от такъв тежък ангажимент, който той очевидно не е могъл да изпълни. Този акт всъщност бил подаване на ръка към "Атака".

Припомняме, че вчера стана ясно, че Волен Сидеров е отстранен от поста ръководител на ПФ на "Обединени патриоти", а на гласуването не е имало представители на "Атака". Самият Сидеров коментира, че това е фактическо ликвидиране на коалицията и поиска премиерът Бойко Борисов да вземе отношение. Днес, групата на "Атака" поиска от председателят на НС да обяви решението за отстраняването на Сидеров за нищожно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
35
 
! Отговори
Пишман Възрожденец преди 4 години
На мястото на Атака ще турим ДПС и кервана на Боко ще продължи да си върви... А Доган ще е много по-удобен и на Шефа, и на двамата му "патриотични" пудели от Сидеров.
14
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Донякъде ми допадаше Валери Симеонов, но след случая с хората в неравностойно положение доверието ми към него намаля.Колкото до АТАКА, те отдавна трябваше да са извън парламента а лудия им лидер в някой психодиспанцер.Общо взето играят си игрички, но не пускат кокала.
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато защитават своята лакомия са така единни ,но след толкова кавги се изпускат понякога да кажат колко работят и за това получават по около 20-25000 лв. тези наглеци ! Освен заплатите си които винаги само тях казват те получават от по сто места ,за участия в разни комисии безотчетни пари за командировки и безброй глезотиии а народа да мре....
12
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срам ме е от хората гласували за тея.
11
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тримата ***! ще е интересно да ги чуем как ще се карат, ако се съберат заедно! какви ли мръсни тайни ще научим?!
10
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тийновете се бунтуват. Валерко и Красимирко си мислят, че морето на Бургас и Русе е до колене.
9
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така работят ударниците от Атака. 4 дни за България и 96 за Русия. Най-удивителното е че все още има гaлфони които гласуват зафтях.
8
5
 
41
 
! Отговори
хъша преди 4 години
крайно време е тази сбир.щина от безполезни хайва.ни да излезе от този парламент и да отстъпи място на компетентни лица с политически имбиции вместо със арогантно и ***.ашко поведение на маххленски пси.хопати
7
5
 
39
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До анонимен 3Не си разбрал какво прави "златното пръстче". Той не ходи на плаж в Куба, а ходи да изследва колониалния опит на Куба при използването на плажните ивици от кубинци и руснаци!
6
7
 
47
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Болен Лидеров трябва да бъде освидетелстван и да получи необходимата медицинска помощ в Курило, Карлуково или друго подобно заведение.
5
6
 
47
 
! Отговори
джо преди 4 години
Само с едно изречение: Нещастна селска дружина. Само огледайте внимателно снимката.
4
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен е българския еквивалент на Доган по вредност за България. Този отнема силата на част от недоволните и я пренасочва в изцяло погрешна насока.
3
7
 
50
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Махайте го Волен Сидеров ?Изгонете го да се маха Волен Сидеров ?
2
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе какви са тия нашите дупетати?!? единия за 2 години ходил 1 път в парламента, другия от 100 дни сам 4 дни присъствал на заседания. автоматично трябва да им се прекратява имунитета и дупетатството ако отсъстват 3 последователни дни от НС. Както е при всички останали работодатели. Не ходиш на работа - уволнение и си търси нова работа. А тия наглеци освен да крадат и да лъжат дори не ходят и на работа!!!! Къде ходи Бялата Златка? На плаж в Куба ли?!?
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това да си плюят на суратите непрекъснато и да са пак заедно, не го разбирам. Очевидно това са политиците ни - тъмни балкански субекти!