Несигурност, дефицит: Държавата е на автопилот

"Нито един инвеститор не би си вложил парите тук", коментира депутат от БСП
Обновена: 31 юли 2019 22:40 | 31 юли 2019 22:10, Нели Христова
51

"В момента държавата е на автопилот", това заяви в студиото на

Bulgaria ON AIR

депутатът от БСП Христо Проданов.

"Непоследователността ражда несигурност. Нито един инвеститор не би рискувал да вложи парите си някъде, където липсват ясно формулирани правила", допълни той.

Той отбеляза още, че било изключително безотговорно вместо в период на криза, какъвто е в момента, премиерът Борисов да излезе пред народа, той да коментира събора на левицата на Бузлуджа.

По-рано днес соцлидерката Корнелия Нинова отбеляза, че актуализацията на бюджета ще донесе на държавата близо 2 млрд. лв. нов дефицит и 500-600 млн. дълг. От друга страна се затваряли болници, а обществото нямало достъп до здравеопазване.

Христо Проданов подчерта, че от БСП са предложили алтернатива - намаляване на ДДС на лекарства и храни, данъчни облекчения за родители за отглеждане на деца, преизчисляване на всички пенсии. Те обаче са били отхвърлени.

"В края на политическия сезон, въпреки че предложенията ни не бяха приети, ние се гордеем с тях. Политиката е процес, в който трябва да предвиждаш събитията, а не да вървиш след тях, както в момента се случва", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрахте ли бе другари комунисти -;крадци; ? НИКОГА няма повече да имате власт в тази държава!Доказали сте се че не струвате!!!!Оставете на спокойствие Хората да работят .Жалки сте с тези изсмукани от не знам къде скандали,то вече и най изветрелите баби разбраха че сте Жалки Интриганти Алчни за власт!!!!
13
11
 
20
 
! Отговори
Петър Славов преди 4 години
То да не сме ги виждали червените *** какви ги свършиха разбирам, ама на, знаем им програмата прекалено добре затуй парен каша духа само и само да не се докопат до власта *** и Гумен Речев
12
9
 
28
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
11
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП да вземат да спрат да се изказват..
10
13
 
33
 
! Отговори
Каква несигурност преди 4 години
Шефката на НАП е декларирана спестени 272361 лв., като едеклалирала 123486 лв от заплати. Несъответствието е явно. От къде са спестените пари и кой ще я проверява - може би НАП!
9
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава, изнасилена от Мафията ГЕРБ, начело с Борисов, Цсцаров, Гешев, Пеевски, Горанов, Домусчиев и разни други гнусльовци.
8
13
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До статег. Тези глу.пости ги разправяй в пенсионерските клубове. Нормалните хора виждат нещата другояче и те ясно го показват на избори.
7
17
 
24
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Няма по-*** партийка от БСП. Дай им само да плюят, да рушат и да пречат. И всеки път на власт ни докарват катастрофи. Не знам как имат сурат да се появяват и да критикуват другите
6
13
 
20
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
БСП са измамници и крадливи ***, но в ТОЗИ случай не мога да отрека, че са прави, макар и само с цел да дестабилизират гербаджиите за да "дойдат на тяхно място"
5
15
 
20
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Заглавието идеално пасва на управленията на БСП.
4
18
 
17
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Аз не бих правил такова изказване за инвеститори. Инвеститорите са "бита карта" щом и при Баце, не искат да дойдат, а той техен човек. "Визия за България" не търси инвеститори, а полага началото на развитието на собствена национална икономика. Държавата на Бойко е Бухалка за Геноцид срещу Българите!
3
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кри вай. Вай вай
2
12
 
19
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Грешка - няма автопилот в самолета.
1
14
 
23
 
! Отговори
пилот на текеьарски преди 4 години
Де да беше на автопилот щяхме да сме се оправили.. Ама не сме. Летим към дъното . С три пъти май.