Военните продават три полуострова на Южното Черноморие

Терените на метри от морето, предвидени за застрояване
55
Военните продават три полуострова на Южното Черноморие
Снимка: Булфото, архив

Три полуострова в най-красивите части на Южното Черноморие, терени на метри от морето, предвидени за застрояване, както и имоти в атрактивни части на София възнамерява да продаде до края на годината Министерството на отбраната.

Те са включени в списък с общо 100 имота с отпаднало предназначение, “за осъществяване на разпоредителни действия” до края на годината.

Процедури за разпореждане с най-атрактивните имоти все още не са започнали, пише "Труд".

На самия морски бряг в гр. Черноморец е теренът на бивше военно поделение, разположено върху 173 дка. Другите два полуострова се намират край Несебър и Поморие.

Втора група атрактивни имоти се намират в столицата. Сред тях е незастроени терен от малко над над 2 дка. на бул. “Цар Борис III”, и на околовръстното шосе в София.

Още два незастроени терена – единият 93, а другият 136 дка се намират в района на Божурище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: ЧерномориеМОтерени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
питам преди 4 години
тоа кога че си оди у албания достатъчно го охранихме
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма пари за самолети! Газ-няма,злато -няма,туристи-няма...Остана само земя..И без това хора няма,армия също..
46
0
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Продайте и дюните. За какво ви са ?
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами д а продават овцете като ги траят така ще е и бързат надпреварват се какво да продадатта да има за апартамени с асансьорчета и къщи за гостии бели пари за черни дни в афшоркиайде да ви е честито
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продайте си и децата и майките,предатели.Живков трябваше да ви набута в Ловеч,Белене
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И както са я почнали ОВЕНните,полека,полека,ще продадат цялата територия на Аборигения!А някой знае ли въобще,на кого я продават????Да не се окаже,че територията отива директно в ръцете на този,от когото трябва да се пази и "този",един ден,без каквито и да е войски,а само с един размахан нотариален акт,да изгони Стадото от територията му,барабар с пикливата му армия,"въоръжена" с музейни експонати?!
42
1
 
2
 
! Отговори
Мара преди 4 години
Ей, не се спряха ...Загубили са си ума. Но, мисля, че не ще да са българи щом по този начин се разпореждат с терени на метри от морето, собственост на държавата, за военни цели. По - добре зелени площи, отколкото отново застрояване. Толкова ли не може да им роди умът някаква идея и да направят нещо, от което да печелят. И по този начин да запазят собствеността на площите. Бог да ги съди!!
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повярвайте ми, повръща ми се
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези които ги продават ще си ги купят. Нищо ново в Българията. Всичко за продан идва краят на света.
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Военните да върнат терените на държавата, а държавата да направи паркове там. Че едно зелено петно не остана по крайбрежната ивица в тези райони.Това като извинение за престъплението държавата да позволи бетонирането на цялата крайбрежна ивица. Идете в Испания - зад всеки плаж първо има парк и след това започват вилите и хотелите. Нашите ги построиха върху престъпно реституирани дюни, гаче дядо му е сял и жънал пшеница върху пясъка!?
38
0
 
14
 
! Отговори
Поредният грабеж преди 4 години
Поредното разпродаване на държавна собственост. Било на военните. А купили ли са го и с какви пари? Просто държавата им го е прехвърлила с решение на Министерския съвет по бай Тошово време. И ще ги купят "наши" хора.
37
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ИМОТЪТ В ГР. ЧЕРНОМОРЕЦ СЕ ВОДИ КЪМ ВОЕННОМОРСКА БАЗА АТИЕ. НАИСТИНА Е ОГРОМНА ПЛОЩ С ПОЧТИ РАВЕН ТЕРЕН НА САМИЯ БРЯГ.
36
0
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Трябва системно и последователно да бъде бетонирано българското Черноморие от Дуранкулак до резовската река.Един квадратен сантиметър да не остане небетониран.Концесионер до концесионера ,хотел до хотела и всичките заустени до плажно-бетонната ивица,придавайки на водата автентичен светлокафяв цвят и предполагам с незабравим аромат.Тогава никой да не се чуди защо посещаващите съседните,южни държави стават все повече,а някои предпочитат и по-далечни дестинации
35
0
 
20
 
! Отговори
K6 преди 4 години
моля поправете , предават не продават, предават на продажници със конкурс разбира се
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МО продава, но нали си купиха Ф -16. Сега всичко за продан. Ами министъра трябва да е с най висока цена продадете го за да имате пари в МО. Те накова чудо не го е имало никаде. Това са българските простотии - продавай за да дакърпиш дупчица, послу купувай на астрпонимически цени. Нема друга такава държава.
33
1
 
14
 
! Отговори
Годт преди 4 години
До Един от Северозападапод цветя и рози да нямаш предвид цветя и роМи? то в Северозапада няма почти нищо друго. Българите вече са на изчезване там.
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** имал държава? Каква държава имаш бе ***, една вмирисана панелка държавата ти е продадена на криминални типове , нищо нямаш, даже и мястото ти под панелката ти вече може да е продадено и само чакат да падне и да те изритат на държавната ти улица
31
3
 
14
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
Ора както е тръгнало че дойде време и нази жа продават,на кило,на бройка,за органи,за раута дет никой неще даа върши.Теа няат спиране пред нищо да знайте.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата това са воените. Яко лапат от мръвката и контрол е забранен.
29
8
 
2
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Нищо лошо няма в това че са решили да придават. Все пак следващите години ще похарчим милиарди за модернизация на армията. Поне една малка част от парите да се избие... Но по важно е, на кой ще ги продават ? И за какво ще се използват терените ?