Радев от Гълъбово: Премиерът очевидно губи самообладание

Шефът на НСО напуснал, защото получил по-добро предложение за работа
Обновена: 27 авг 2019 20:09 | 27 авг 2019 20:00,
117
Радев от Гълъбово: Премиерът очевидно губи самообладание
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи. Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание. Това каза президентът Румен Радев от Гълъбово по повод поредните скандали, които се разразяват между него и Бойко Борисов.

Още по темата

Преди дни премиерът коментира напускането на ген. Данчо Дяков от поста директор на НСО и каза, че то се дължи на скандалите в президентската институция, без да уточнява какво точно има предвид.

"Генерал Дяков получи много добро предложение за работа след толкова много години в системата за сигурност. Нямам право да го задържа", обясни днес рокадата Румен Радев.

Държавният глава добави, че решаването на тежките проблеми, пред които е изправена най-бедната държава в ЕС, изисква силно лидерство и реални действия, а не самохвалство и скалъпени интриги с цел бягство от отговорност.

"Ролята на премиера е да осигурява по-добър живот, борба с престъпността, геноцида над пенсионерите", категоричен е Румен Радев.

В отговор на въпрос за изнесената информация за силното замърсяване на въздуха в град Гълъбово президентът заяви, че това системно обгазяване означава или че държавата е слаба и не може да изпълни контролните си функции, или зависимост от частни корпоративни интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
4
 
! Отговори
БЕЗСРАМЕН ОТВОРКО преди 4 години
ТОЯ БОКО ПАДИШАХ ЛИ Е, ЦАР ПЛЪХ ЛИ Е, ЦАР НА ДЖЕБЧИИТЕ ЛИ Е, ЩОТО МАНТАЛИТЕТЪТ МУ Е НА ПЪДАРИН ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. КАК ПЪК ЗНАЕ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ВИСОКАТА СГРАДА ОТ АНТИЧНОСТТА В ЕВРОПА. АМА ПЪК КАК ЛЪЖЕ, САМОУВЕРЕНО, ЩОТО ЗНАЕ БАГАЖА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, КОИТО МЕНТИ КАКТО МУ ДОЙДЕ. АКО МЕДИИТЕ ЗАМЪЛЧАТ 3 ДНИ ЗА ТОВА КАКВО Е ЯЛ, КАКВО ИЗ.РАЛ ВРЪЗ ГЛАВИТЕ НИ, НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ЗА НЕГО.ОТ НЕПРЕКЪСНАТОТО МУ НАХАЛНО ПРИСЪСТВИЕ В МЕДИИТЕ, НЕ ОСТАВА МЯСТО ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА
82
3
 
5
 
! Отговори
Майка ви преди 4 години
Русия ни спаси от турско робство, сега ще ни оттърве и от Хамериканско робство.
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Докога - 75Става въпрос за Бойко Борисов, нали?Щото не се сещам за друг, който така пълно да отговаря на написаното от теб!
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До teoТурското малцинство, що вие сте светли като българи, но не и по душа, а ваш Реджеб ага прилича на арабин? Не коментирайте президента Румен Радев ваш президент е Реджеб хахахаха летящия на су-57Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/08/27/radev-ot-gylybovo-premieryt-ochevidno-gubi-samoobladanie.421037#comment-newest
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
турците си имаха президент Плевнелиев и сега беснеят срещу Радев.
78
3
 
2
 
! Отговори
До teo преди 4 години
Радев по-добър президент от твоя герберски *** Плевнелиев! Той и твоята светиня Бойко не се ли надупчиха на американците?? Даже им го набиха целия, а покрай тях и на нас. Твоя Бойко дето спря строежа на Белене и после пак го пусна, че и реактор си купихме,кой го знае под кой навес ръждясва... сега пак иска да се строи със смешното участие на държавата - терен? Както се казва " с трици маймуни да ловим"...
77
13
 
7
 
! Отговори
teo преди 4 години
България не е имала до сега такъв президент, за съжаление генерал, който вместо да обединява България, той я подготвя за поредната руска губерния-***!!! Време е пишман президента Румен Радев да КАТАПУЛТИРА и НАПУСНЕ Дондуков 2, за да може по-добре да клекне пред Путин и КГБ и да съсипе България до основи!!! ДА АМА НЕ !!! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ??????
76
4
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 4 години
Какъв премиер бре , г-н Радев ?Един престъпник и то с досие , удобно подпрян за премиер!Отвратителна работа и то пред очите на Европа и света!Гадна работа!
75
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До мръсни комунисти,а тиквата чист комунист ли е,а банкянската тоалетна,само за реклама ли е.
74
13
 
10
 
! Отговори
мръсни комунисти преди 4 години
И тази руска тоалетна е президент!!!!!
73
10
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
И двамата са такива джоукъри, че да ти се доповръща.
72
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев за какво е президент като няма думата,да му плащаме само екскурзии ли?
71
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България до тук, не е имала по-достоен президент, за целия преход. ПС Колко стотинки ви дават за минусчета?
70
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До изнервенКато си спомня за предишният президен, какво мекотело беше, този направо е слънце.
69
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тро-л-четата им е доста криво, че някой им казва истината в лицата, и тя рязко противоречи с партийната линия на техните работодатели....Но нищо, видов ден идва.
68
21
 
13
 
! Отговори
Докога преди 4 години
Докога ще ни занимават с това какво ксазало товя ДЪРВО.
67
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този звездочел харманлийски пъпешолог наистина е форсирал реката , докато господ раздавал акъл на моста!
66
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Равноотдалечения от всички партии "независим" Резидент ежедневно намира поводи да хвърля комунистическата си жлъч по Правителството, пък после се сърди че правителството го коментирало. Ами като се изявява като явна опозиция на Правителството, нормално е да получава коментарии псувни като към опозиционен лидер. Няма ли кой да му обясни функциите на Президент по конституция, че ги бърка с инструкциите на Коминтерна.По недостоен президент, аз не си спомням да сме имали!
65
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов това, борисов онова,България трябвало да се въртиоколо нескопосаната му личност.Не може да каже две свързанис някакъв смисъл изречения.Иначе базовата тъпост необходимана един демократ е налице в повече.
64
15
 
12
 
! Отговори
akud преди 4 години
абе радеф то бая хора от антуража ти започна да получава по добри предложения и те напускат или съвсем по комунистически им съкращаваш заплащането да плащаш да деси роклите с плат от хасе за завеси