Нинова: Делят ни на русофили и русофоби предизборно

Борисов целял всяването на страх и разединението на нацията
10 сеп 2019 18:51,
72
Нинова: Делят ни на русофили и русофоби предизборно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Арестите се използват в предизборна кампания - воден от желанието си за власт Борисов е готов на всичко, но се минаха граници. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция във връзка с ареста на Юрий Борисов и разпитите на проф. Ваня Добрева заради шпионаж, предава Агенция "Фокус".

Още по темата

Малинов вече с обвинение, ген. Решетников със забрана да влиза у нас

"Смятаме, че се прави в момента, за да се прикрият други скандали, предизвикани от правителството. Воден единствено от желанието си за оставане на власт на всяка цена, премиерът Борисов е готов на всичко, но вчера се преминаха границите. С тези действия се провокира разделение между българския народ на русофили и русофоби, всяване на страх и насъскването ни едни срещу други. Бойко Борисов отнема най-ценното ни право - свободата. Да се говори свободно, да се изразява свободно мнение, да се сдружават свободно българските граждани. Ето защо се обръщаме към всички, на които тази ценност е скъпа - категорично да се противопоставим на подобни действия, на които вчера бяхме свидетели: водене с белезници, страх, разпити и т.н.", допълни Нинова.

Попитана как ще коментира забраната на Леонид Решетников да влиза в България, Нинова заяви, че щом прокуратурата е решила така, сигурно има основание. "Не се месим в тяхната работа", допълни още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 4 години
аммм Сашеее, ми то герберите нали сте по тарикат *** бе
31
2
 
4
 
! Отговори
до 32 антикОмОниста преди 4 години
мноого си тъъъп Сашеее
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 32Ти да не си от йелектурата на ГЕРБ нйешту май, а?
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През 90-те кредитните милионери банкери бягаха чак в ЮАР, а сега от съседна Сърбия не можаха да ги върнат.
28
1
 
3
 
! Отговори
ЕЛИ преди 4 години
НИНОВА НЕ Е БОРИСОВ ,ТОВА Е ИГРА НА ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИЦАЦАРОВ СЕ ПРОВАЛИ С ДЕЛОТО СРЕЩУ КТБ ,ПРОВАЛ ЗАЩОТО Е БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВАСЕГА ИМА ДЕЛО СРЕЩУ КТБ И ЦВАТАНОВ ИСКА ЗАЩИТА ОТ САЩ / чрез магнитски/.развявайки АНТИРУСКА КАМПАНИЯ ЦАЦАРОВ ИСКА ДА СЕ СПАСИ ОТ ЕВЕНТУАЛНА АТАКА НА САЩ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ-НЕ МУ ПУКА ЧЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД РУСИЯМНОГО ТЪНКИ И ГАДНИ ХОДОВЕ
27
2
 
3
 
! Отговори
ПАРТИЗАНИН преди 4 години
Този филм не бе ли игран някъде след 40г., та даже бяха взривявани и светини заради комунистически алчни интереси.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да разберат един път за винаги комонистите,че те не ниса освободили от турско робство а ние освободил Александър || през 1878 г до тогава е нямало комонисти.А имено комонистите когато дойдоха през 1917.18г тогава те избиха и Александър || нашият освободител и неговото обкръжение.Защо тогава Нинова и всички комонисти и дори гн Путин се слагат че ни са освободили от турско робство.До всички комонисти и руски и Български веднага ни напуснете родината ни майка България.Да живее ГЕРБ.Само ГЕРБ ви оправа.
25
7
 
1
 
! Отговори
someone преди 4 години
До БългаринГовори за себе си ,ако обичаш , твоята шизофрения да мразиш Русия не я споделям въобще.
24
6
 
9
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Делението на родолюбци и предатели никога не е предизборно, г-жо Нинова. Все пак предавате България всекидневно, дори и между изборите.
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да ми е мъчно да призная, и да не понасям Корнелия Нинова, трябва да призная че тя е права.Така наскоро "ловиха" пакетчета кокаин ли беше или някакъв друг прах в морето.Може и брашно или пудра захар да е било.Сега се сетили баш на девети септември да ловят руски шпиони?Очаквам на 25 декември да арестуват Дядо Коледа!А на 1 януари - Дядо Мраз!
22
2
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Бъркаш малко, делиме се на русофили, путинофили и русофоби, Тия арестуваните и Корнелинка са във втората група.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25Последните президентски избори всъщност бяха един конкурс по красота.Румен Радев спечели безапелационно срещу Ценка Цачева.
20
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Решетников избра президента Радев,а 2 000 000 българи!
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългарофилОк. Изтриха ме.*** НЕ Е у_род.Но не бих се обединил с такива като нея за нищо на Света.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16Ако някой ти кажеБЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТАДоста трябва да внимаваш с такова приятелство.
17
4
 
10
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
16
15
 
23
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Българите мразим Русия и сме единни. Българите живеем добре в ЕС и НАТО и направихме своя избор. Само една малка, но затова пък креслива групичка по форумите се самоопределя като русофили.
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб се самоизбират с манипулации. Помага и ниската избирателна активност. Просто хората се изнесоха и мит е ,че сме седем милиона. Няма кой дори да гласува. Държавата е празна, а това значи, че сме само една територия угодна на новия голям брат.
14
26
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 4 години
Не подкрепям БСП, но в случая съм съгласен с Корнелия Нинова, време е да се обединим, стигат ни 30 години разединиение. Делението на "фили" и "фоби" само вреди на Бъгария. Together we stand - divided we fall! Българите могат да е обединят само при условията на евратлантическите ценности, твърда ориентация към ЕС и НАТО и безпощадна конфронтация и санкции към Русия която ни държа окупирани 45 години! Русофилите трябва да бъдат преследвани от закона и наказвани с цялата строгост!
13
10
 
12
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 15. И като е толкова лошо управлението на ГЕРБ защо българите 10 години непрекъснато ги слагат първи а изборите? Защо бе, *** червен? Нали няма такава логика да избираш някого, за да ти е лошо? Ама то и затова позитанските ви коментари не хващат дикиш.