Радев: Обвинението в шпионаж е тежко, очаквам доказателства

Заложник ли е българската външна политика, се пита президентът
10 сеп 2019 14:40,
241
Радев: Обвинението в шпионаж е тежко, очаквам доказателства
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шпионаж в полза на чужда държава е изключително тежко обвинение.

Затова очаквам от следствието да представи неоспорими факти. В противен случай ще остане съмнението, че българските институции са употребени в режисиране на вътрешно-политически сценарии. Това заяви президентът Румен Радев, който присъства на откриването на четвърта пещ в Стъкларския завод в Пловдив, пише "24 часа".

Още по темата

Ген. Решетников за шпионите: Кампания на американците

Държавният глава очаквал категорични доказателства, че българската външна политика не се е превърнала в заложник, който обслужва интересите на управляващите. Попитан съзира ли удар срещу него, че на разпити бил привикан и Живко Георгиев от Стратегическия съвет към президентството, Радев отвърна, че здравият разум напуска българското политическо пространство и особено управляващите.

"Тази теза е толкова абсурдна и нелепа, че човек даже не може да я коментира. Аз съм избран от 2 млн. българи и подобни твърдения и инсинуации са обида най-вече към тези хора", допълни Радев. Според него безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети - Шенген, Еврозона, мониторингов механизъм, стратегически инвеститор, се изразява в паническо търсене на враг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
1
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен Radev Радев е докаран от сополан паси т.е. от ционистите така че грешката е вярна
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да попитам органите на реда - ако Решетников координира шпиони, защо не е арестуван?--------Защото има дипломатически имунитет.Могат само да го изгонят от страната.
180
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Както писах в един друг пост: Очаквайте обвинението да е отвличане на вниманието от голяма издънка на гербавите."Аз също го очаквах. Така е, манипулират и отвличат вниманието
179
1
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Анонимен 175 Ние не трябва да мразим братския народ освободите. Само трябва да не им обръщаме внимание.
178
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самият Радев е най-голямото доказателство
177
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както писах в един друг пост: Очаквайте обвинението да е отвличане на вниманието от голяма издънка на гербавите. Сега се питам дали наистина това не е продажбата на Виваком, както пишат жабите.
176
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Държавният глава очаквал категорични доказателства, че българската външна политика не се е превърнала в заложник, който обслужва интересите на управляващите."Не могат да ги дадат. Защото Е заложник.
175
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ундарталец"Днесбеге русофилски сайт ли е аджеба? Или президентски и дупесарски"турскизатова са такива зли русофоби
174
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети - Шенген, Еврозона, мониторингов механизъм, стратегически инвеститор, се изразява в паническо търсене на враг"Много точно, г-н Президент!
173
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Движение " Русофили" е само за примамка на лековерни,а реално е рублажийско движение за разширяване на руското влияние и присъствие във всички сфери!Трасфери,задачи ,манипулации,хибридки ,т.е експлоатира се доброто от отношение в исторически план за задкулистни цели!Е то се вижда много отдавна накъде вървят нещата!Радев е един от подчинените!
172
4
 
7
 
! Отговори
E преди 4 години
Много *** много нещо, явно много ги е страх да не изтърват кокала ! Народе до кога ще ги търпим тези, докато свслят и последната риза от гърба ли ?
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След резила и срещу Ирландия е нужна незабавна оставка на олигофренясалияя тактик Балъков. Сбогом къдрава ***!!!! Остави националния отбор на мира!!!Прочети още на: https://dnes.bg/football/2019/09/07/trite-lyva-razgromiha-bylgariia-na-uembli.422122#comment-newest
170
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
Тази Малинка не я съдят за русофилство а за служба и сътрудничество на КГБ.Ясно???
169
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
200 000 ??? Другарко, посмали малко. Ако имаш предвид Руско турската война, са 20 -30 000 и повечето са украинци, румънци, молдовци и т.н. След което България плаща всички разходи двойно и тройно. Време е вашите лъжи да бъдат изтрити.
168
9
 
3
 
! Отговори
1984 преди 4 години
Лично познавам един министър от ГЕРБ. Човекът си е българин, свестен човек и русофил. Ще го арестувате ли за огромната му вина че е признателен на руския народ дал 200 хиляди жертви за българската свобода?
167
5
 
10
 
! Отговори
С О Р О С О И Д преди 4 години
90 процента от българския народ са русофили... кога ще бъдат арестувани за шпионаж хахахахахахахахахахатогава ще се сбъдне мечтата на Ердоган в България турците да станат мнозинство.
166
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да попитам органите на реда - ако Решетников координира шпиони, защо не е арестуван? Що за безобразие е това? Ако пък не координира, тогава какви шпиони са те? Ако аз си направя национално движение косовофили, значи ли че съм шпионин на Косово?
165
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още цар Борис е признал че българският народ, без турското малцинство е от русофили. НАПРАЗНИ СА ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ ОПИТИ ДА БЪДЕМ НАКАРАНИ ДА СИ МРАЗИМ НАРОДА ОСВОБОДИТЕЛ. Държавите които имат шпионски спътници и хакери, не им трябват шпиони, те всичко си знаят. Великите сили прекрасно си знаят отдавна всички тайни. А ние сме се навели пред всички и сме като разграден двор, едни ни грабят златото, други ни продават скъпи горива, а народа мизерства... Всички българи шпиони на чужди страни - позор
164
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦРУзначи ако Решетников е казал това, и този изкукал пензионер е хахаха резидент на руско разузнаване, то Радев е американски шпионин и соросляците можете да сте спокойни.Иначе резидента на руското и на всяко друго разузнаване не е пенсионер а е на работа в съответното посолство. Но скоро Тръмп ще уволни Клинтъновата пета колона в България и цирковете ще свършат.
163
3
 
13
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
Г-н президент.....ген. Решетников го каза/ не ние / .че е провел консултаций с Нинова и веи е предложил за кандидат - президент ! ТОВА според вас ...НАМЕСА във ВЪТР.РАБОТИ на държава от НАТО от ВРАГ на НАТО ли е ?????????? ЗАЩО америк. сенатори ОТКРИТО ви определят за АНТИНАТОВЕЦ...АНТИЕВРОПЕЕЦ и троянски кон на Раша .ЗАЩО шефа на ЕК ..УРСУЛА отказа да се срещне с вас ??? ..ЗАЩО като летец искате за БА ..Ф-16...а като президент - Грипен БЕЗ ВЪОРЪЖЕНИЕ ??? СТРАХУВАТЕ ли се от ИМПИЙЧМЪНТ в НС !