Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

Лидерът на "Атака" отрече да е употребил алкохол, не злоупотребява с дрога
164
Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

В цензура и полицейщина обвини лидерът на "Атака" Волен Сидеров БНТ.

Причина за това стана неговото участие в предаването "Референдум" във вторник за предстоящия местен вот. Заедно с него в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от БСП, Халил Летифов от ДПС, Юлиан Ангелов от ВМРО, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от "Воля".

Волен Сидеров взе думата още от самото начало и влезе в конфронтация с представителя от вече бившите коалиционни партньори на "Атака" ВМРО.

Още по темата

В крайна сметка микрофонът на Сидеров беше изключен и служители на телевизията и охранителна опитаха да изведат политика от студиото.

Заради случая БНТ излезе днес с позиция, която заклейми поведението на лидера на "Атака" и грубото незачитане на подписаното между ЦИК, БНТ и политическите партии споразумение.

Сидеров обаче коментира, че не той е нарушил споразумението, а националната телевизия, така че ще съди БНТ.

"Недопустимо е да се пуска полиция в студиото. БНТ се издържа с парите на всички данъкоплатци, а идват полицаи и жандармеристи, защото казах няколко истини, че Джамбазки е гей и трябва да си го признае, за да не заблуждава избирателите си и че предаването "Референдум" е скучно", коментира Сидеров.

Според него той е изразил личното си мнение за "Реферундум", чиято водеща от години отегчавала зрителите.

"Питам защо едно предаване на обществената телевизия си позволява да налага цензура, а днес чета някакви декларации на Емил Кошлуков, че нямало да ме допуска – това да не му е бащиния, кой определя един депутат, избран с гласовете на хората дали да има достъп до телевизията, която се издържа от парите на българския народ и как може да се цензурира един политик", скочи лидерът на "Атака".

БНТ от обществена телевизия се е превърнала в манипулатор, а в конкретния случай става дума за цензура, неправомерно прекъсване на споразумението с "Атака", за да се угоди на водещата на предаването, смята той.

Според него водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева трябва да му се извини, защото го е прекъсвала и му е изключила микрофона.

Сидеров заподозря, че има медиен чадър над ВМРО.

Той отрече да е употребил алкохол преди предаването.

"Защо този въпрос не го задавате на Красимир Каракачанов, който редовно употребява алкохол, виждал съм го как употребява алкохол пред мен, яде, пие след това отива в предаването", каза Сидеров.

Според лидера на "Атака" от 15 години се говорят глупости за него като това, че злоупотребява с алкохол и наркотици.

"Това са ченгесарски номера, които се пускат в пространството с идеята някой да повярва в тях", настоя политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сканадалото е, не че не трябваа до обижда гейовете, а че закона забранява в ефир да коментираме сексуалността на някого.Представяте ли си Юлиян Ангелов да бе питал в ефир Сидеров "ти защо спиш с жена 20 години по-млада от теб" сидеров щеше да побеснее. Сексуалният живот на публична личност е ТАБУ. Вие знаете ли нещо за личният живот на Меркел, освен че има мъж?
60
0
 
20
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Ачо си е гей и това го знаят всички.Но Сидеров отдавна трябваше да е на борсата.Уж беше в коалиция с другите измамници , а едва сега се сети че Валерко и Шкембе войводата са си обикновени селски тарикати.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 62Може би гостите в студиото знаят че въпросният Джамбазки се е доказал в хомо ласките
58
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
59 - и да е бисексуален - Дори първо това е работа ИЗЦЯЛО на Джамбазки и той може да го осъди за уронване на престижа. Сидеров няма право да коментира сексуалността на друго публично лице СПОРЕз ЗАКОНАВторо -ако знае че е Гей или бисексуален ТЕЗИ НЕЩА СЕ ДОКАЗВАТ.Хвърлянето на квалификации също е наказуемо в съда.Какво някой си мисли, не е доказателство.
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 49... Да найстина скандала стана заради това че Сидеров зададе въпроса Гей ли е джамбазина. Няколко участващи се нахвърлиха да го разкъсат. А водещата Чешма го изгони от студиото. Защото Гей не бива да се обижда разбиишли.
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
57 - ИМЕННО защого имаше скандал със късането на снимката на Президента, идеята е че има ПРАВИЛА. тук скандълът е че гостът се държи като Хулиган. когато някой ти Гостува той е ДЛЪЖЕН да се държи според правилата на Домакина. В противен случай домакина може да го изгони.когато един от гостите обижда всички останали гости, плюс домакина и не се взима бележки явно трябва да бъде наказан за поведението си.
55
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
говореше на "***" на жените
54
1
 
11
 
! Отговори
до 46 преди 4 години
Това,че има дъщеря и жена не значи,че не е бисексуален.Моят комшия е такъв.Разбира се това не значи,че може да бъде обиждан особено в ефир.А за Сидеров всички,които не са хетеро,са гейчета.Интересно какво ли му е мнението за исхибиционистите,ха,ха,ха...
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 49 - не това бе върха на айсберага. Сидеров не спря да раздава квалификации на ВСИЧКИ участници, хвърли бомбата, че БНТ манипулират факти, без да посочи кои факти, кога, в кое предаване и как са манипулирани, нито защо той се е съгласил да участва в манипулирано предаване. Злобееше, че щом плаща данъци и БНТ се издържа с тях има ПРАВО ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА ПО БНТ - това са негови думи.прекъсвашеу грубо гости, надвикваше се с тях, обиждаше ги, "ядеше" им от времето
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време в България имаше скандал за късането на снимка на президента н ефир.Сега в ефир не позволяват да си изкаже госта мнението.Докога ще продължаваме такаВ Сащ преди години Емине рапира на фрийстайл срещу Тръмп и никой не го изгони или не спря излъчването. Един ден ще се намери бг рапър да рапира срещу бг политик в ефира.
51
2
 
11
 
! Отговори
Невена преди 4 години
Единица мярка за наглост!
50
3
 
9
 
! Отговори
Сидеров преди 4 години
Ей сега ще ида и ще позамерям стюардесите от Лувтханза с кюфтета и ще ги наритам....не, не, по-добре да връхлетя върху посланик Байърли както си яде в ресторанта и да му се разкрещя - по - голямо шоу ще е. дали пък да не вляза с патлак в БНТ? я колко мъжкарско. Тъкмо няма да могат да манипулират казаното от мен.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На !!!
48
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Микрофона на Сидеров бе изключен, след като му изтече времето, което той изхаби за да раздава квалификации наляво и надясно. Многократно бе предупреждаван да спре и какво ще случи. При положение че не си взима поука водещата не виновна. Всъщност нейната вина е друга - тя с шутове трябвше да го изгони веднага щом му изключи микрофона и той не спря да говори и да обижда. Просто трябваше да спре предаването и да продължат още тогава без него, твърде много време му отпуснаха.
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срам ме е, че го гледах снощи.
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който ви е съпитил а журналистика и а авторство,моля да ви изгори дипломата и един не завършил Средно образование,е по грамотен от тук,новинари
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой,който е гледал да каже само защото е казал,че Джамбазки е гей ли е този панаир?
44
2
 
6
 
! Отговори
криминолог преди 4 години
Термина "хулиганство"/престъпление по смисъла на чл.325, ал.2 от НК/ произлиза от известна на времето фамилия в Англия - Холигън. Те станали нарицателни с бруталното си и обществено неприемливо поведение.Сега у нас, това поведение трябва да се нарича "сидероганство" !
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 43 - аз мога д ти отговоря -ако не беше политик, щеше да е в Народния и да играе Хитлер.
42
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА В ПУБЛИЧЕН ЕФИР ДА КОМЕНТИРАШ СЕКСУАЛНОСТТА НА ДРУГ ЧОВЕК. Сидеров дори само Заради тоав може да бъде съден.Освен това Сидеров не "попита" в на няколко пъти той нарече Джамбазки "гейчето". Това Гейче, което от февуар месец, има дъщеря Биляна и женено спокойно може да го осъди, за раздаване на квалификации и обсъджане на сексуалността на неговата персона.